Huis > W > Waar Is De Vliegtuigmodus Voor?

Waar is de vliegtuigmodus voor?

Vliegtuigmodus schakelt een deel van je mobiele telefoon uit dat mogelijk storing veroorzaakt in de cockpit. Met vliegtuigmodus op je mobiele telefoon hoef je deze helemaal niet meer uit te zetten. Bij sommige airlines kun je zelfs gebruik maken van hun wifi.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat gebeurt er als je vliegtuigmodus aanzet?

Aangezien je in vliegtuigmodus niet kan bellen, geen berichten kan verzenden en niet op het internet kan surfen, schakelen heel wat mensen hun toestel gemakshalve gewoon uit. Muziek beluisteren die op je telefoon is opgeslagen kan je echter gerust blijven doen. Wat is het verschil tussen vliegtuigmodus en niet storen? Het grote verschil tussen de eerste twee functies en de derde zit hem in het gedrag van de smartphone: terwijl het toestel met Silent en Do Not Disturb het signaal zal blijven ontvangen en dus perfect zal werken, zal het activeren van Airplane Mode de mobiele verbinding van de smartphone uitschakelen.

Kun je gebeld worden als je telefoon op vliegtuigstand staat?

Ja, u kunt gesprekken ontvangen wanneer uw telefoon in vliegtuigmodus staat. U kunt dan echter geen oproepen plaatsen of ontvangen, of gebruik maken van datadiensten. Wat gebeurt er als je je telefoon op vliegtuigstand zet? Wanneer u de vliegtuigmodus op uw telefoon inschakelt, wordt alle communicatie met het mobiele netwerk verbroken. Dit betekent dat u geen telefoongesprekken kunt voeren of ontvangen, geen tekstberichten kunt verzenden of ontvangen en geen gegevens kunt gebruiken. Andere functies van uw telefoon, zoals de camera en de muziekspeler, kunt u echter nog wel gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Is vliegtuigstand nodig?

De piloot laat weten dat het niet eens altijd de passagiers zijn die hun telefoon niet in vliegtuigmodus zetten, maar dat het cabinepersoneel er zelf niet aan heeft gedacht. Kortom: vliegtuigmodus moet je altijd aanzetten tijdens een vlucht. Het is niet direct gevaarlijk als je het niet doet, maar wel storend. Bovendien, heb je bereik in het vliegtuig? Toch bellen tijdens een vlucht

Hoog in de lucht heb je geen bereik, toch bieden maatschappijen tegenwoordig vaak 'in flight' mobiele telefonie en wifi aan. Je telefoon of laptop maakt dan verbinding met de picocell – en die weer met een satelliet. Nu is bellen en wifi vaak nog heel duur aan boord.

Wat betekent vliegtuigstand op iPhone?

Vliegtuigmodus gebruiken op uw iPhone, iPad, iPod touch en Apple Watch. U kunt de vliegtuigmodus gebruiken om de draadloze functies op uw apparaat uit te schakelen terwijl u in een vliegtuig vliegt. Vervolgens, waarom internet uit in vliegtuig? Er zijn een paar redenen waarom het internet in vliegtuigen kan zijn uitgeschakeld. Eén reden is om te voorkomen dat passagiers hun apparaten gebruiken om het navigatiesysteem van het vliegtuig te verstoren. Een andere reden is om de batterij van de apparaten aan boord te sparen, aangezien het energiesysteem van het vliegtuig beperkt is. Ten slotte kunnen sommige luchtvaartmaatschappijen het internet uitschakelen om te voorkomen dat passagiers hun apparaten gebruiken om video te streamen of grote bestanden te downloaden, wat veel bandbreedte in beslag kan nemen en het netwerk voor andere passagiers kan vertragen.

Kun je 4G gebruiken in het vliegtuig?

Nee, je kunt geen 4G gebruiken in een vliegtuig. De Federal Communications Commission (FCC) heeft het gebruik van mobiele telefoons in vliegtuigen verboden omdat ze de communicatieapparatuur van het vliegtuig kunnen verstoren.

Door Scoles

Vergelijkbare artikelen

Waarom moet je je telefoon uitzetten? :: Hoe krijg je geen reclame op YouTube?
Handige links