Huis > W > Waarom Krijg Ik Geen Meldingen Meer Van Whatsapp?

Waarom krijg ik geen meldingen meer van WhatsApp?

Je kan in het toestel én in Whatsapp zelf controleren of de instellingen van de meldingen correct staan. In het toestel ga je naar Instellingen -> Whatsapp bij de lijst met apps. Vervolgens controleer je of je Ververs op achtergrond en Mobiele data aan staat. Bij Whatsapp ga je naar Instellingen -> Meldingen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Men kan zich ook afvragen: waarom blijft er een 1 staan bij whatsapp?

Er is hier veelal een heel logische verklaring voor. Meestal is het zo dat er nog wel ongelezen berichten staan in gesloten chats. De standaard weergave van het chat-overzicht toont alleen open chats. Wanneer u de filter bovenaan het chat-overzicht op 'Alle' of 'Gesloten' zet, zullen de gesloten chats getoond worden. Waar vind ik notificaties op Android? Zo werkt het:

  1. Instellingen-app. Open de Instellingen-app op je smartphone met Android 11;
  2. Apps en meldingen. Tik op 'Apps en meldingen' en kies vervolgens voor 'Meldingen';
  3. Meldingsgeschiedenis.

Hoe zet je notificaties uit?

Er zijn een paar manieren om meldingen uit te schakelen. De eerste is om naar uw instellingen te gaan en het tabblad Meldingen te vinden. Vanaf daar kunt u meldingen uitschakelen voor specifieke apps of voor alle apps. Een andere manier om meldingen uit te schakelen is om naar de app zelf te gaan en de instellingen voor meldingen te vinden. In de Facebook-app kunt u bijvoorbeeld naar de instellingen gaan en meldingen uitschakelen voor specifieke soorten gebeurtenissen of voor alle gebeurtenissen. Hoe krijg ik die melding weg? Als u doelt op het bericht "Deze site is niet beveiligd", dan kunt u daar vanaf komen door een SSL-certificaat op uw website te installeren. Dit zal de verbinding tussen uw website en de webbrowsers van bezoekers versleutelen, en het bericht zal niet langer verschijnen.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Vervolgens, wat zijn zwevende meldingen samsung?

Door zwevende melding zijn er meldingen bekend die op het apparaatscherm worden weergegeven om de gebruiker te informeren dat ze een nieuw bericht hebben ontvangen, een nieuwe e-mail, dat je bent genoemd in een sociaal netwerk, een herinnering om een ​​bepaald spel te openen, een bericht u uitnodigen om de meldingen Hoe kom ik in instellingen? 'Snelle instellingen' openen

  1. Als je de eerste paar instellingen wilt bekijken, swipe je omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  2. Als je alle snelle instellingen wilt zien, swipe je nogmaals omlaag.

Daarvan, waarom krijg ik geen pushberichten meer?

Je bent niet uitgenodigd voor een dienst: het kan zijn dat je werkgever geen diensten heeft open staan, of jou niet heeft uitgenodigd voor openstaande diensten. Berichtgeving / notificaties zijn uitgeschakeld op je telefoon: hier lees je ze instelt op een iPhone en hier op een Android toestel (bijvoorbeeld een Samsung) Wat zijn stille meldingen Android? Stille meldingen zijn meldingen die geen geluid maken of visuele indicatoren weergeven wanneer ze worden ontvangen. Ze worden meestal gebruikt voor meldingen die niet belangrijk genoeg worden geacht om de gebruiker te onderbreken, zoals waarschuwingen voor een bijna lege batterij of nieuwe e-mailmeldingen. Stille meldingen kunnen worden geconfigureerd om een statusbalkpictogram of trilpatroon weer te geven, maar maken geen geluid.

Vervolgens, hoe zet je google nieuws uit?

Als u Google Nieuws wilt uitschakelen, moet u naar uw instellingen gaan. In het tabblad Algemeen scrolt u naar beneden naar de sectie Nieuws en schakelt u de Google News toggle uit.

Door Sanalda

Vergelijkbare artikelen

Waaruit bestaat een applicatie? :: Wat is een Meldingsstipje?
Handige links