Huis > H > Hoe Vorige Versie Word Document Terughalen?

Hoe vorige versie Word document terughalen?

Vorige versies van een bestand weergeven

  1. Open het bestand dat u wilt weergeven.
  2. Klik op Bestand > Info > versiegeschiedenis.
  3. Selecteer een versie om deze te openen in een afzonderlijk venster.
  4. Als u een vorige versie die u hebt geopend, wilt herstellen, selecteert u Herstellen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een JPG document?

Het bekendste bestandstype voor foto's is de JPG. Een gecomprimeerd formaat is een JPG. Het kan gecomprimeerd of geplet worden genoemd.

Hoe verwijder ik cookies en tijdelijke bestanden?

Cache wissen Google Chrome

  1. Klik in Google Chrome rechts bovenaan in de menubalk op de instellingen (3 blokjes onder elkaar)
  2. Klik op Geschiedenis.
  3. Klik op Browsergegevens wissen.
  4. Vink de gewenste opties aan of uit.
  5. Klik vervolgens op de knop "Browsergegevens wissen".
Hoe kan ik een bestand verwijderen? Een bestand verwijderen via Windows Verkenner

Open Windows Verkenner. + E te drukken. Zoek het bestand dat u wilt verwijderen. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en klik op Verwijderen in het snelmenu.

Dit in overweging nemend, waar staan tijdelijke internet bestanden windows 7?

Tijdelijke internetbestanden in Windows 7 worden opgeslagen op de volgende locatie:
C:\Users[gebruikersnaam]\AppData\Local\Microsoft\Windows_Tijdelijke internetbestanden Men kan zich ook afvragen: waar kan je tijdelijke bestanden excel vinden? Op een Windows computer worden de tijdelijke bestanden voor Excel meestal opgeslagen in de map C:\UsersAppData\Local\Temp.

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Dienovereenkomstig, kan je oude updates van windows verwijderen?

Tien dagen na de upgrade naar Windows 10 wordt de vorige versie van Windows automatisch verwijderd van uw pc. Als u echter schijfruimte wilt vrijmaken en zeker weet dat uw bestanden en instellingen op de juiste locatie in Windows 10 staan, kunt u de vorige versie veilig zelf verwijderen. Hoe kan ik overbodige bestanden verwijderen? Pak deze als eerste aan, aan de hand van 3 prima manieren om tijdelijke bestanden van de computer te verwijderen. Verwijder overbodige apps. Zoek en verwijder bloatware en verwijder onnodige apps die u nooit gebruikt of waarvan u niet eens wist dat u ze had. Voer een scanbewerking uit van de harde schijf en de browser.

Dus, wat is delivery optimization bestanden?

Delivery-optimization-bestanden zijn bestanden die helpen om upgrades sneller op andere pc's (in je thuisnetwerk) te krijgen. De ene pc stuurt dan upgrade-bestanden naar de andere zodat ze niet opnieuw van internet gedownload hoeven te worden (lees uitleg Microsoft). Is er een gratis PC Cleaner? Er zijn veel gratis pc-opruimers online beschikbaar. Het is echter belangrijk op te merken dat ze niet allemaal gelijk zijn. Sommige gratis pc-cleaners kunnen meer kwaad dan goed doen door belangrijke bestanden of registervermeldingen te verwijderen. Het is altijd het beste om een pc-cleaner te onderzoeken voordat je hem downloadt en installeert.

Daarvan, is pc cleaner betrouwbaar?

Er is geen eenvoudig antwoord op deze vraag omdat het van een aantal factoren afhangt. In het algemeen lijken de meeste mensen echter te vinden dat pc cleaners op zijn minst enigszins betrouwbaar zijn. Dit is waarschijnlijk omdat ze kunnen helpen om de snelheid en prestaties van uw computer te verbeteren, en ook om ongewenste bestanden of programma's te verwijderen.

Door Pearline Littledave

Vergelijkbare artikelen

Wat zijn vaardigheden op je cv? :: Waar staan tijdelijke bestanden Windows 10?
Handige links