Huis > H > Hoe Schakel Je Web En App Activiteit In?

Hoe schakel je Web en app activiteit in?

Als je deze functie liever niet hebt ingeschakeld, kun je dit aangeven in de Google instellingen:

  1. Open je Google-account op je smartphone.
  2. Klik op 'Gegevens en privacy' om de Google privacy instellingen te bekijken.
  3. Scroll naar het kopje 'Geschiedenisinstellingen' en klik hier op 'Web- en app-activiteit'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe schakel ik tussen 2 simkaarten?

Open de lade aan de bovenkant van je telefoon en leg je simkaart aan de onderkant en je simkaart aan de bovenkant.

Dus, wat is web en app activiteit?

Als Web- en app-activiteit aanstaat, worden je zoekopdrachten en activiteit uit andere Google-services opgeslagen in je Google-account. Zo kunnen we je meer gepersonaliseerde functionaliteit bieden, zoals snellere zoekopdrachten en relevantere aanbevelingen voor apps en content. Waar staat mijn activiteit? Als je sites, apps en services van Google gebruikt, worden sommige van je activiteiten opgeslagen in je Google-account. Je kunt deze activiteit bekijken en verwijderen in Mijn activiteit. Daarnaast kun je het opslaan van de meeste activiteit op elk moment stoppen.

Hoe kan ik mijn zoekopdrachten verwijderen?

Aangenomen dat u verwijst naar zoekopdrachten op het internet met een webbrowser:
De meeste webbrowsers houden de zoekopdrachten bij die u uitvoert terwijl u de browser gebruikt. Dit betekent dat zelfs als u uw browsegeschiedenis verwijdert, uw zoekopdrachten nog steeds in uw browser kunnen worden opgeslagen. Om uw zoekopdrachten te wissen en te voorkomen dat uw browser uw zoekgeschiedenis opslaat, moet u de zoekgeschiedenis van uw browser wissen.
Het proces voor het wissen van uw zoekgeschiedenis is afhankelijk van de webbrowser die u gebruikt. Zie de onderstaande links voor instructies over het wissen van uw zoekgeschiedenis in de populairste webbrowsers:
-Google Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/32046
-Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/clear-recent-searches-history-firefox
-Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-us/help/17438/windows-internet-explorer-view-delete-browsing-history
-Safari: https://support.apple.com/kb/PH21416?locale=en_US Hoe kan ik mijn verwijderde geschiedenis terughalen? Er is geen gegarandeerde manier om uw verwijderde geschiedenis te herstellen, maar er zijn een paar methoden die u kunt proberen.
1. Controleer de geschiedenis van uw browser. Sommige browsers houden uw recent bezochte websites bij, zelfs als u uw geschiedenis hebt gewist.
2. Gebruik een webgeschiedenisdienst. Als u een webdienst zoals Google Chrome of Firefox gebruikt, wordt uw geschiedenis daar mogelijk opgeslagen. U kunt proberen in te loggen op uw account en uw geschiedenis te controleren.
3. Gebruik een herstelprogramma. Er zijn enkele softwareprogramma's die beweren verwijderde geschiedenis te kunnen herstellen. Deze programma's zijn echter niet altijd betrouwbaar en werken misschien niet voor jouw specifieke geval.
4. Neem contact op met uw internetprovider. Als je een geschiedenis hebt met je internetprovider, kunnen zij je misschien helpen je verwijderde geschiedenis te herstellen.

Gerelateerde artikelen

Hoe schakel je Ontwikkelaarsopties in op Samsung?

Ga naar de instellingen om ontwikkelaar opties in te schakelen.

Waar vind ik de browsergeschiedenis?

Je geschiedenis bekijken

  1. Tik rechtsboven op Meer. Geschiedenis. Als de adresbalk onderaan staat, veeg je omhoog op de adresbalk. Tik op Geschiedenis .
  2. Als je een site wilt bezoeken, tik je op het item. Als je de site op een nieuw tabblad wilt openen, tik je op het item en houd je dit vast. Tik rechtsboven op Meer.
Hoe lang mag Google je gegevens bewaren? Gegevens van bij Google ingelogde gebruikers verlopen standaard na 26 maanden. Als de Analytics-instelling Bewaring van gegevens is ingesteld op een periode die korter is dan 26 maanden, worden de gegevens van op Google ingelogde gebruikers bewaard voor die kortere termijn.

Wat heb ik voor het laatst opgezocht?

Ga naar www.google.nl/history. Log in met uw Google-account als u nog niet ingelogd bent. Een overzicht van uw zoek- en surfgeschiedenis verschijnt. Hier staat op welke woorden u bij Google zocht en welke websites u bekeek terwijl u bij Google was ingelogd. Waarom moet ik steeds akkoord geven bij Google? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom je het altijd met Google eens moet zijn:
1. U gebruikt mogelijk een Google-product zoals Gmail of Google Agenda, waarvoor u akkoord moet gaan met hun servicevoorwaarden om het product te kunnen gebruiken.
2. Je zou Google search kunnen gebruiken, waarvoor je akkoord moet gaan met hun servicevoorwaarden om het product te gebruiken.
3. U gebruikt mogelijk een ander product of een andere dienst die met Google is geïntegreerd en waarvoor u akkoord moet gaan met hun servicevoorwaarden om het product of de dienst te gebruiken.
4. U probeert mogelijk een website of service van Google te openen waarvoor u moet zijn aangemeld met een Google-account, waarvoor u akkoord moet gaan met hun servicevoorwaarden.

Waar staat Locatiegeschiedenis?

Locatiegeschiedenis is een functie in Google-producten waarmee u uw vroegere locaties kunt bekijken en beheren. U kunt uw locatiegeschiedenis bekijken door naar uw Google-account te gaan en vervolgens op "Gegevens en personalisatie" te klikken. Vanaf daar ziet u een sectie genaamd "Activiteitscontroles" waar u "Locatiegeschiedenis" kunt vinden.

Door Venu Nicolosi

Vergelijkbare artikelen

Hoe schakel je Web en app-activiteit in? :: Hoe krijg ik Watch app op mijn smartwatch?
Handige links