Huis > H > Hoe Gebruik Je Google Sites?

Hoe gebruik je Google Sites?

Google Sites is bedoeld voor het maken van een intranet - een interne website - voor bijvoorbeeld een team, club, familie of vereniging. Je kunt hiermee gemakkelijk informatie en documenten uitwisselen. Het enige dat je ervoor nodig hebt is een computer met internetverbinding.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik ik GPX bestanden?

Je kunt gpx gebruiken als je een fiets of wandel gps apparaat hebt. Je kunt het bestand openen met een app nadat je het hebt gedownload. De meeste apps zijn gratis.

Waar vind ik mijn opgeslagen items terug?

Bekijk je opgeslagen links

Je opgeslagen lijsten zijn vervolgens op verschillende plekken terug te vinden. In de Google-app op je smartphone staan ze in het zijmenu, onder de 'Opgeslagen'-knop. Daarnaast kun je de resultaten terugvinden op je desktop door naar de Google-site te gaan.
Dienovereenkomstig, wat is live pagina bekijken? Een gecachte pagina openen

  1. Doe op je computer een Google-zoekopdracht naar de pagina die je wilt vinden.
  2. Klik in de zoekresultaten naast de URL van de site op de pijl-omlaag of Meer. In cache.
  3. Als je naar de live pagina wilt gaan, klik je bovenaan op Huidige pagina.

Waar kan ik mijn favorieten vinden Google Chrome?

Om uw favorieten in Google Chrome te vinden, klikt u op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van de browser en vervolgens op "Bladwijzers". Uw favorieten worden vermeld in de balk aan de linkerkant van het scherm. Dienovereenkomstig, hoe maak je een pdf-bestand van een scan? U kunt op verschillende manieren een PDF-bestand maken van een scan. Eén manier is het gebruik van een scanapparaat dat compatibel is met PDF-uitvoer. De meeste scanners hebben tegenwoordig de mogelijkheid om scans als PDF op te slaan. Een andere manier is het gebruik van een programma als Adobe Acrobat om de gescande afbeelding om te zetten in een PDF.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Hoe maak je een PDF-bestand?

PDF-bestanden maken:

  1. Open Acrobat en kies “Gereedschappen” > “PDF maken”.
  2. Selecteer waarvan je een PDF wilt maken: één bestand, meerdere bestanden, gescande documenten of een andere optie.
  3. Klik afhankelijk van het type op “Maken” of “Volgende”.
Dienovereenkomstig, hoe maak je je eigen website met html? Het eerste wat je nodig hebt als je zelf een webpagina maken wilt, is een html-editor. Een goede, gratis editor die geschikt is voor zowel Windows, Mac en Linux is Brackets. Dit is de editor die ik tegenwoordig zelf het meest gebruik.

Men kan zich ook afvragen: is docplayer nl veilig?

Wat docplayer doet mag bovendien helemaal niet, zeggen Autoriteit Persoonsgegevens (AP), de politie en het Nationaal Cybersecurity Centrum (NCSC). De privacy van tientallen Nederlanders wordt geschonden. Daarnaast zijn de documenten niet van hem en zijn ze zonder toestemming op zijn site gezet. Waarom geen pdf op website? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom er geen PDF op een website staat. Eén reden kan zijn dat de eigenaar van de website gewoon vergeten is een PDF toe te voegen. Een andere mogelijkheid is dat de website nog in ontwikkeling is en de PDF nog niet is toegevoegd. Het is ook mogelijk dat de website-eigenaar om een of andere reden geen PDF-versie van zijn website wil aanbieden.

Wat dit betreft, wat is een html viewer?

Een HTML-viewer is een programma waarmee een gebruiker HTML-bestanden kan bekijken. HTML is de code die wordt gebruikt om websites te maken. Met de viewer kan de gebruiker de code zien waaruit de website bestaat en hoe deze is opgebouwd.

Door Donegan

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een webpagina opslaan? :: Kan geen verbinding maken met dit netwerk?
Handige links