Huis > H > Hoe Lang Is De Garantie Op Een Apple Watch?

Hoe lang is de garantie op een Apple Watch?

Apple's Beperkte Garantie dekt uw Apple Watch en Apple accessoires gedurende één jaar vanaf de aankoopdatum van uw product tegen fabricagefouten. De garantieperiode varieert per model. Apple's Beperkte Garantie vormt een aanvulling op de rechten waar u volgens de consumentenwetgeving recht op hebt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Trouwens, heb ik nog garantie apple watch?

Nagaan wat uw dekking omvat

Ga naar mysupport.apple.com. Log in met uw Apple ID. Kies uw apparaat. U kunt nu details vinden over de support waarvoor u in aanmerking komt, inclusief hardwarereparaties en technische support.
En nog een vraag, wat te doen met kapotte apple watch? Als de Watch plotseling defect is kun je het beste even contact opnemen met Apple Support. Voordat je dit doet moet je je Apple Watch loskoppelen van de iPhone, waarbij er automatisch een backup wordt gemaakt. Zorg dat je het serienummer van de Apple Watch bij de hand hebt.

En nog een vraag, hoeveel garantie bij apple?

Apple biedt standaard één jaar garantie op al zijn producten. Je kunt echter ook een uitgebreide AppleCare+ garantie aanschaffen, waarmee je apparaat twee jaar langer gedekt is. AppleCare+ omvat ook dekking voor accidentele schade en technische ondersteuning. Dit in overweging nemend, hoeveel kost reparatie apple watch? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de kosten voor het repareren van een Apple Watch kunnen variëren, afhankelijk van het specifieke probleem dat moet worden verholpen. Apple biedt echter een AppleCare+-beschermingsplan voor de Watch dat twee gevallen van accidentele schade (inclusief schermschade) dekt met een servicetarief van $ 69 per geval. Dus als u uw horloge zou moeten repareren als gevolg van een ongeluk, zouden de kosten $ 69 bedragen.

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Mensen vragen ook: waar kan ik mijn apple watch laten repareren?

Apple Watch: glas vervangen

De kosten kunnen al snel oplopen naar 200 tot 250 euro. Laat je dit door de Apple Store repareren of een erkende Apple-serviceprovider dan weet je in ieder geval dat er met originele Apple-onderdelen wordt gewerkt.
Hoe snel beschadigd Apple Watch? Ben je bang dat jouw stalen Apple Watch behuizing snel krast? Dat is in principe niet nodig. Zorg dat je geen andere armband om de arm van de Watch draagt die voor krassen kan zorgen. Daarnaast zal de Apple Watch vrijwel nooit iets raken als je hem draagt, zeker niet als je een beetje oplet.

Hoe oud is mijn Apple product?

Leeftijd iPhone controleren via Apple

Open de Instellingen-app op je iPhone. Kies Algemeen > Info. Bekijk het serienummer van je iPhone.
Wat is mijn Apple Watch waard? Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden, omdat de waarde van een Apple Watch afhangt van een aantal verschillende factoren. Als je een Apple Watch wilt verkopen, zullen kopers waarschijnlijk kijken naar de leeftijd van het apparaat, de staat waarin het verkeert, welke functies het heeft en welk model het is. Daarnaast kan de markt voor Apple Watches op elk moment fluctueren, dus het is belangrijk om up-to-date te blijven met de laatste prijzen.

Hoe werkt de garantie bij Apple?

Apple's garantie werkt als volgt: wanneer je een Apple-product koopt, krijg je een beperkte garantie van één of twee jaar. Deze garantie dekt fabrieksfouten en defects aan materiaal of constructie. De garantie dekt ook niet-functionerende batterijen, maar niet de normale slijtage en veroudering van batterijen. Als je garantieclaim wilt doen, moet je het product naar een Apple Store of een erkende Apple-serviceprovider brengen.

Door Bello

Vergelijkbare artikelen

Is Apple garantie wereldwijd? :: Hoe betrouwbaar is de bloeddrukmeter op een smartwatch?
Handige links