Huis > I > Is Apple Garantie Wereldwijd?

Is Apple garantie wereldwijd?

Alle Apple producten hebben wereldwijde garantie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Dienovereenkomstig, welke schade valt onder garantie?

Het principe dat gebreken die zich voordoen binnen de eerste zes maanden, geacht worden te hebben bestaan bij de levering, is ook hier van toepassing. Tenzij de verkoper het bewijs levert dat het niet om een gebrek bij levering gaat, hebt u recht op de wettelijke garantie. Hoe lang gaat de batterij van een Apple Watch mee? Batterij die de hele dag meegaat

Een batterijduur van een hele dag is gebaseerd op 18 uur dragen en de volgende activiteiten: 90 keer kijken hoe laat het is, 90 meldingen, 45 minuten appgebruik en een work‑out van 60 minuten waarbij muziek wordt afgespeeld met Apple Watch via Bluetooth, allemaal in de loop van 18 uur.

Hoe kun je zien hoe oud je iPhone is?

U kunt zien hoe oud uw iPhone is door naar het modelnummer op de achterkant van het toestel te kijken. De eerste twee cijfers van het modelnummer komen overeen met het jaar waarin het toestel is uitgebracht. Een iPhone met modelnummer "MN992LL/A" is bijvoorbeeld uitgebracht in 2019. Wat dit betreft, hoe oud is iphone 13? Er is geen iPhone 13; het meest recente iPhone-model is de iPhone 12.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Mensen vragen ook: hoeveel krijg ik voor mijn oude iphone?

Om de waarde van je iPhone of andere smartphone of mobiel te achterhalen kan je doorgaans altijd terecht op de website van partijen zoals Envirofone, GSM Loket, ZONZOO, Tech Returns en Recycle Michael. Wat is de waarde van mijn telefoon? Deze informatie vind je bij de applicatie 'Instellingen' van je smartphone onder 'Algemeen' of 'Toestelinfo'. Hoe en wanneer krijg ik mijn geld? Je krijgt de waarde van jouw ingeruilde telefoon altijd op een MediaMarkt-cadeaukaart. Deze ontvang je direct in de winkel na het inleveren van je oude smartphone.

Wat is een iPhone 10 waard?

Het verkopen van een gloednieuwe iPhone X met alles erop en eraan levert je al snel een bedrag van rond de €780 op. Trouwens, waar kan ik mijn apple watch verkopen? De meeste mensen verkopen hun Apple Watch via online marktplaatsen zoals eBay of Marktplaats. Je kunt ook proberen je Watch te verkopen aan een speciaalzaak voor tweedehands gadgets, maar je zult waarschijnlijk minder geld krijgen dan wanneer je het zelf online verkoopt.

Vervolgens, wat is de wettelijke garantie?

De legal warranty is de wettelijke garantie die de fabrikant of verkoper geeft op een product. Dit betekent dat het product aan bepaalde kwaliteits- en veiligheidsnormen voldoet en dat de fabrikant of verkoper aansprakelijk is voor eventuele fouten in het product. De legal warranty is meestal 2 jaar, maar kan in sommige gevallen ook langer zijn.

Door Theola

Vergelijkbare artikelen

Welke Apple Watch kan zonder telefoon? :: Hoe lang is de garantie op een Apple Watch?
Handige links