Huis > H > Hoe Haal Ik Foto's Uit Whatsapp?

Hoe haal ik foto's uit WhatsApp?

Foto/video opslaan (iPhone)

  1. Open WhatsApp.
  2. Tik op het tabblad Chats.
  3. Tik op de naam van de contactpersoon of groep waarin de foto/video staat.
  4. Tik in het chatgesprek op de foto/video. Is deze een tijdje geleden verstuurd, doe dan het volgende:
  5. Tik linksonder op het pictogram van een vierkant met pijl .
  6. Tik op Bewaar.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Wat betekent media in deze chat verwijderen?

Media verwijderen

Bij door u verzonden berichten kunt u aangeven of u het bericht alleen voor uzelf of voor iedereen wilt verwijderen. Verwijdert u het voor iedereen, dan kan niemand het bericht (of de foto of video) meer in WhatsApp zelf zien.
Wat gebeurt er als je WhatsApp opruimt? WhatsApp laat je jouw telefoon opruimen, krijgt verdwijnende berichten. Met een handige nieuwe functie van WhatsApp kun je simpel en snel je telefoon opruimen. De chat-app lijkt ook binnenkort 'verdwijnende berichten' te introduceren, die na een bepaalde periode uit een chatgesprek worden verwijderd.

Wat zien mensen als je WhatsApp verwijderd?

Als je WhatsApp verwijdert, zien mensen dat je account niet langer actief is en kunnen ze je geen berichten sturen. Hoeveel ruimte neemt WhatsApp in? WhatsApp Messenger is een platformoverschrijdende applicatie voor instant messaging waarmee gebruikers tekst-, audio- en videoberichten kunnen uitwisselen. De app gebruikt het internet om te bellen en verbruikt dus geen belminuten. WhatsApp biedt ook een aantal functies die niet beschikbaar zijn op andere berichtenapps, zoals de mogelijkheid om je locatie te delen, foto's en video's te delen en groepschats te maken.
WhatsApp Messenger is beschikbaar voor Android, iPhone, Windows Phone en BlackBerry. De app is gratis te downloaden, maar je hebt wel een werkende internetverbinding nodig om hem te kunnen gebruiken. WhatsApp gebruikt de internetverbinding van je telefoon (4G/3G/2G/EDGE of Wi-Fi, indien beschikbaar) om vrienden en familie berichten te sturen en te bellen. Schakel over van SMS naar WhatsApp om berichten, oproepen, foto's, video's, documenten en gesproken berichten te verzenden en te ontvangen.

Gerelateerde artikelen

Hoe WhatsApp blokkade omzeilen?

Er zijn 3 manieren om een nieuwe account aan te maken. Uw mobiele telefoonnummer wordt gekoppeld aan de account. Een groepsbericht wordt gebruikt om contact op te nemen. Is het mogelijk dat u deze persoon nog iets wil laten weten? Een persoon stuurt een bericht.

Je kunt ook vragen waarom komen mijn whatsapp foto's niet in mijn galerij?

Automatisch opslaan aan/uitzetten

Open WhatsApp op je mobiel. Tik nu op de meer opties drie-puntjes rechts bovenaan en kies Instellingen. Tik nu op Data- en opslaggebruik. Onder Media automatisch downloaden kun jij kiezen wanneer ontvangen media opgeslagen moeten worden.
Wat moet je doen als je geen fotos kan verwijderen? Foto's en video's terugzetten

  1. Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik onderaan op Bibliotheek Prullenbak .
  3. Tik op de foto of video die je wilt terugzetten en houd deze vast.
  4. Tik onderaan op Herstellen. De foto of video wordt teruggezet: In de Galerij-app van je telefoon.

Waar blijven verwijderde WhatsApp foto's?

Herstel verwijderde foto's van WhatsApp op Android

Als u die optie niet hebt gewijzigd, is dit hoogstwaarschijnlijk de afbeelding staat in die map, een map die u rechtstreeks vanuit de galerijtoepassing op uw apparaat kunt openen, of met een bestandsbeheerder, waarbij Bestanden van Google een van de beste opties is.
Kan iemand zien of je zijn nummer heeft verwijderd? Als u een iPhone gebruikt, is het antwoord nee. Zodra u een nummer uit uw contacten verwijdert, is het voorgoed verdwenen.

Bovendien, wat is het verschil tussen wis alle chats en verwijder alle chats?

Er is geen verschil tussen "alle chats verwijderen" en "alle chats verwijderen". Beide termen verwijzen naar het verwijderen van alle berichten in een chatgeschiedenis.

Door Cherida

Vergelijkbare artikelen

Kan WhatsApp op pc zonder telefoon? :: Waar slaat WhatsApp bestanden op Iphone?
Handige links