Huis > W > Waar Slaat Whatsapp Bestanden Op Iphone?

Waar slaat WhatsApp bestanden op Iphone?

Ontvangen WhatsApp-bestanden altijd bewaren

WhatsApp heeft een optie om de media die je ontvangt standaard op te slaan in de Foto's-app. Hierdoor wordt een foto en video automatisch toegevoegd aan je fotobibliotheek.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Men kan zich ook afvragen: waar staan foto's op samsung telefoon?

Misschien staan ze in je apparaatmappen. op je Android-telefoon of -tablet. Tik onderaan op Bibliotheek. Check je apparaatmappen bij Foto's op apparaat. Waar zijn mijn foto's gebleven iPhone? De map 'Recent verwijderd' controleren

Als u per ongeluk een foto of video hebt verwijderd, wordt deze verplaatst naar de map 'Recent verwijderd'. Ga naar 'Foto's' > 'Albums' en tik in het gedeelte 'Diensten' op 'Recent verwijderd'. Als u de ontbrekende foto of video ziet, kunt u deze terugzetten in het album 'Recent'.

Trouwens, waarom kan ik geen afbeeldingen downloaden?

De meest waarschijnlijke reden dat u geen afbeeldingen kunt downloaden is dat de website waarvan u ze probeert te downloaden robots blokkeert. Wanneer een website robots blokkeert, betekent dit dat hij de robot (in dit geval is de robot de software die de afbeeldingen probeert te downloaden) vertelt dat hij geen toegang heeft tot de website. Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik niet downloaden in whatsapp? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom iemand WhatsApp niet kan downloaden:
De telefoon heeft mogelijk niet genoeg opslagruimte voor de app.
De telefoon is mogelijk niet compatibel met de app (als de telefoon bijvoorbeeld een besturingssysteem gebruikt dat niet door WhatsApp wordt ondersteund).
De persoon heeft mogelijk geen internetverbinding die sterk genoeg is om de app te downloaden.
De persoon heeft mogelijk geen data-abonnement en moet daarom betalen voor het downloaden van de app.
Als iemand problemen heeft met het downloaden van WhatsApp, kan hij proberen ruimte vrij te maken op zijn telefoon of de app downloaden via een Wi-Fi-verbinding.

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waarom kan ik niet meer downloaden?

Downloads en installaties van apps kunnen worden onderbroken als er te weinig opslagruimte op je apparaat beschikbaar is. In de volgende gevallen kan je apparaat weinig opslagruimte hebben: Je krijgt een melding over opslagruimte. Er is minder dan 1 GB beschikbaar op je apparaat. Dit in overweging nemend, waarom ziet mijn laptop mijn telefoon niet? Installeer drivers van de telefoon opnieuw

Als de pc dan nog steeds geen smartphone weergeeft, of hij ziet 'm wel, maar weigert bestanden weer te geven, kan het zijn dat er stuurprogramma's ontbreken, zijn verouderd of simpelweg niet meer werken.

Men kan zich ook afvragen: hoe fotos van iphone naar pc windows 10?

Gebruik de Foto's-app voor Windows:

  1. Sluit de iPhone met een kabel aan op de PC.
  2. Open iTunes versie 12.5.1 of nieuwer.
  3. Open de Windows-app Foto's.
  4. Kies Importeren.
  5. Selecteer de iPhone en klik op Alles selecteren.
  6. Bevestig met Importeren.
Mensen vragen ook: kan geen foto's importeren met windows 10? Als u geen foto's kunt importeren met Windows 10, zijn er een paar dingen die u kunt proberen:
- Start uw computer opnieuw op en probeer het opnieuw
- Werk uw Windows 10-besturingssysteem bij
- Controleer of uw USB-kabel goed is aangesloten
- Probeer een andere USB-poort
- Probeer uw foto's te importeren met een ander softwareprogramma.

Daarvan, waar blijven verwijderde whatsapp foto's?

Verwijderde WhatsApp-foto's worden opgeslagen in de map WhatsApp op het interne geheugen van je apparaat. Wanneer je een foto verwijdert, wordt deze verplaatst naar de WhatsApp-map.

Door Milka

Vergelijkbare artikelen

Hoe haal ik foto's uit WhatsApp? :: Wat is een Leesbewijs op WhatsApp?
Handige links