Huis > H > Hoeveel Kost Reparatie Apple Watch?

Hoeveel kost reparatie Apple Watch?

ModelKosten voor service buiten garantie
Apple Watch Series 1 (aluminium)€ 221,10
Apple Watch Series 2 (aluminium)€ 251,10
Apple Watch Nike+€ 251,10
Apple Watch Series 2 (roestvrij staal)€ 281,10

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Waar kan ik mijn Apple Watch laten repareren?

U kunt: * Uw Apple Watch rechtstreeks naar een Apple reparatiecentrum sturen. Wij zorgen voor de verzendinstructies en verpakking. * Uw erkende Apple serviceprovider of technicus in de Apple Store vragen om de Watch voor u op te sturen. Wat te doen met kapotte Apple Watch? Als de Watch plotseling defect is kun je het beste even contact opnemen met Apple Support. Voordat je dit doet moet je je Apple Watch loskoppelen van de iPhone, waarbij er automatisch een backup wordt gemaakt. Zorg dat je het serienummer van de Apple Watch bij de hand hebt.

Dus, hoe snel beschadigd apple watch?

De snelheid van een beschadigd apple horloge kan variëren afhankelijk van het soort schade. Als het horloge bijvoorbeeld alleen krassen heeft, is het misschien niet significant langzamer dan een nieuw horloge. Als het horloge echter gebarsten of door water beschadigd is, kan het aanzienlijk langzamer of zelfs onbruikbaar zijn. Wat is mijn Apple Watch waard? Het is moeilijk om de exacte waarde van een Apple Watch te bepalen omdat er veel factoren zijn die de prijs ervan kunnen beïnvloeden. Enkele van deze factoren zijn het model van het horloge, de staat waarin het verkeert en of het al dan niet accessoires heeft. Over het algemeen zijn nieuwere modellen van de Apple Watch meer waard dan oudere modellen. Horloges die in goede staat verkeren en voorzien zijn van accessoires zijn meestal ook meer waard dan horloges die dat niet zijn. Uiteindelijk is de beste manier om de waarde van een Apple Watch te bepalen het raadplegen van een professional die gespecialiseerd is in het taxeren van elektronica.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Hoe lang gaat de batterij van een Apple Watch mee?

Batterij die de hele dag meegaat

Een batterijduur van een hele dag is gebaseerd op 18 uur dragen en de volgende activiteiten: 90 keer kijken hoe laat het is, 90 meldingen, 45 minuten appgebruik en een work‑out van 60 minuten waarbij muziek wordt afgespeeld met Apple Watch via Bluetooth, allemaal in de loop van 18 uur.
Mensen vragen ook: heb ik nog garantie apple watch? Nagaan wat uw dekking omvat

Ga naar mysupport.apple.com. Log in met uw Apple ID. Kies uw apparaat. U kunt nu details vinden over de support waarvoor u in aanmerking komt, inclusief hardwarereparaties en technische support.

Dit in overweging nemend, wat is de waarde van mijn telefoon?

Deze informatie vind je bij de applicatie 'Instellingen' van je smartphone onder 'Algemeen' of 'Toestelinfo'. Hoe en wanneer krijg ik mijn geld? Je krijgt de waarde van jouw ingeruilde telefoon altijd op een MediaMarkt-cadeaukaart. Deze ontvang je direct in de winkel na het inleveren van je oude smartphone. Wat is een iPhone 10 waard? Een iPhone 10 is ongeveer 800 euro waard.

Waar kan ik mijn Apple Watch verkopen?

Apple Watches kunnen worden verkocht op veel verschillende plekken, zoals online op websites zoals eBay of Marktplaats, of fysiek in winkels die tweedehands producten verkopen. Sommige mensen verkopen ook Apple Watches op straat of in andere openbare plekken, maar dit is minder veilig omdat er altijd het risico is dat het product wordt gestolen.

Door Bari Snuffer

Vergelijkbare artikelen

Wat te doen met kapotte Apple Watch? :: Kan Iwatch niet uitschakelen?
Handige links