Huis > W > Wat Te Doen Met Kapotte Apple Watch?

Wat te doen met kapotte Apple Watch?

Als de Watch plotseling defect is kun je het beste even contact opnemen met Apple Support. Voordat je dit doet moet je je Apple Watch loskoppelen van de iPhone, waarbij er automatisch een backup wordt gemaakt. Zorg dat je het serienummer van de Apple Watch bij de hand hebt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Hoe snel beschadigd Apple Watch?

Ben je bang dat jouw stalen Apple Watch behuizing snel krast? Dat is in principe niet nodig. Zorg dat je geen andere armband om de arm van de Watch draagt die voor krassen kan zorgen. Daarnaast zal de Apple Watch vrijwel nooit iets raken als je hem draagt, zeker niet als je een beetje oplet. Wat is mijn Apple Watch waard? Apple WatchApple

Apple WatchApplewat

ModelHuidige vergoedingWas voorheen
Series 6Tot €160,-Tot €175,-
SETot €130,-N.v.t.
Series 5Tot €125,-Tot €150,-

En nog een vraag, heb ik nog garantie apple watch?

Als uw Apple Watch nog onder de garantie valt, kunt u hem gratis laten repareren of vervangen. Als het niet onder garantie valt, kunt u het nog steeds laten repareren of vervangen, maar moet u waarschijnlijk een vergoeding betalen. Vervolgens, hoe lang zit er garantie op een apple watch? De garantie op een apple watch is een jaar vanaf de aankoopdatum.

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Dus, hoe lang gaat de batterij van een apple watch mee?

Batterij die de hele dag meegaat

Een batterijduur van een hele dag is gebaseerd op 18 uur dragen en de volgende activiteiten: 90 keer kijken hoe laat het is, 90 meldingen, 45 minuten appgebruik en een work‑out van 60 minuten waarbij muziek wordt afgespeeld met Apple Watch via Bluetooth, allemaal in de loop van 18 uur.
Vervolgens, wat is de waarde van mijn telefoon? Deze informatie vind je bij de applicatie 'Instellingen' van je smartphone onder 'Algemeen' of 'Toestelinfo'. Hoe en wanneer krijg ik mijn geld? Je krijgt de waarde van jouw ingeruilde telefoon altijd op een MediaMarkt-cadeaukaart. Deze ontvang je direct in de winkel na het inleveren van je oude smartphone.

Wat is een iPhone 10 waard?

Het verkopen van een gloednieuwe iPhone X met alles erop en eraan levert je al snel een bedrag van rond de €780 op. En nog een vraag, waar kan ik mijn apple watch verkopen? Je Apple Watch verkopen kan op verschillende plekken. Veel mensen kiezen ervoor om hun Apple Watch te verkopen op online marktplaatsen zoals Marktplaats of eBay. Andere opties zijn online winkels die gespecialiseerd zijn in het kopen en verkopen van tweedehands gadgets, zoals ReBuy of GSMWijzer. Als je liever je Apple Watch verkoopt aan een fysieke winkel, kan je bijvoorbeeld terecht bij een telefoonwinkel of een elektronicazaak.

Bovendien, wat valt er onder de apple garantie?

De Apple-garantie dekt hardware-defecten die niet het gevolg zijn van normaal gebruik. De garantie is geldig vanaf de aankoopdatum en duurt een jaar. Als je AppleCare+ hebt, is de garantie twee jaar.

Door Grindle

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang heeft mijn iPhone garantie? :: Hoeveel kost reparatie Apple Watch?
Handige links