Huis > K > Kun Je Wijzigingen Bijhouden In Excel?

Kun je wijzigingen bijhouden in Excel?

Klik op Controleren > Wijzigingen bijhouden > Wijzigingen markeren. In nieuwere versies van Excel is de knop Wijzigingen bijhouden verborgen. U kunt de knop als volgt weer zichtbaar maken. Schakel onder Wijzigingen markeren het selectievakje Wanneer in en klik vervolgens in de lijst Wanneer op Alle.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dit in overweging nemend, wie heeft excel bewerkt?

Zien wie een Office-bestand bewerkt

Open vanuit Drive voor desktop een gedeeld Office-bestand in Word, Excel of PowerPoint. De realtime status staat rechtsonder. Afhankelijk van de status ziet u een van de volgende opties: Veilig om te bewerken: Niemand is het bestand aan het bewerken.
Waarom kan ik Excel niet bewerken? Waarom kan ik dit bestand niet bewerken?

  • Het bestand is vergrendeld vanwege een eerdere crash.
  • Een andere auteur heeft het bestand uitgecheckt.
  • Een andere auteur gebruikt een andere versie van de Office toepassing.
  • De server biedt geen ondersteuning voor de functionaliteit voor coauthoring.

Hoe kan ik alleen lezen document bewerken?

Er zijn een paar manieren om een alleen-lezen document te bewerken, maar het hangt af van hoe het document is ingesteld als alleen-lezen. Als het document is ingesteld als alleen-lezen door de auteur, dan heeft u de toestemming van de auteur nodig om wijzigingen aan te brengen. Als het document is ingesteld als alleen-lezen door het systeem, dan moet u wellicht de rechten op het bestand wijzigen. Hoe unlock je een Excel Bestand? Als u het wachtwoord van een Excel-bestand bent vergeten, zijn er een paar manieren om het te ontgrendelen.
Een manier is om een wachtwoord herstel programma te gebruiken. Deze programma's kunnen vaak hun weg door een wachtwoord brute forceren, waarbij ze elke mogelijke combinatie proberen totdat ze de juiste vinden. Dit kan tijdrovend zijn, maar als je een kort of eenvoudig wachtwoord hebt, kan het de enige optie zijn.
Een andere manier is het gebruik van een macro. Macro's zijn kleine programma's die kunnen worden geschreven in de ingebouwde programmeertaal van Excel, VBA. Als u weet hoe u een macro moet schrijven, kunt u er een maken die het bestand opent zonder wachtwoord. Dit werkt echter alleen als het wachtwoord niet vereist is om het bestand te openen; als het wachtwoord vereist is om het bestand te openen, zal de macro het niet kunnen omzeilen.
Als geen van deze opties werkt, is de enige andere manier om het bestand te openen, contact opnemen met degene die het bestand heeft gemaakt en om het wachtwoord vragen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Hoe bewerken inschakelen?

Bewerken in uw document inschakelen

  1. Ga naar Bestand > Info.
  2. Selecteer Document beveiligen.
  3. Selecteer Bewerken inschakelen.
Mensen vragen ook: hoe word document bewerkbaar maken? Aspose Words Editor is een gratis online documenteditor. Het werkt vanaf alle platforms, waaronder Windows, Mac, Android en iOS. Alle bestanden worden op de servers verwerkt. Geen plug-in of software-installatie vereist.

Wat dit betreft, hoe kan ik een document bewerken?

Hoe PDF-bestanden te bewerken:

  1. Open een bestand in Acrobat DC.
  2. Klik op “PDF bewerken” in het rechterdeelvenster.
  3. Gebruik de bewerkingstools van Acrobat: Voeg nieuwe tekst toe, bewerk tekst of werk de lettertypen bij met opties in de lijst met opmaakelementen.
  4. Sla je bewerkte PDF op:
Kan alleen-lezen niet uitzetten? Als u alleen-lezen niet kunt uitschakelen, is dat waarschijnlijk omdat het bestand is gemarkeerd als alleen-lezen in de bestandseigenschappen. Om de eigenschappen van het bestand te wijzigen, klikt u met de rechtermuisknop op het bestand en selecteert u "Eigenschappen". Schakel in het venster Eigenschappen het selectievakje "Alleen-lezen" uit. Als het selectievakje grijs is, betekent dit dat het bestand is geërfd van een bovenliggende map met alleen-lezen rechten. In dat geval moet u de rechten van de bovenliggende map wijzigen.

Hoe read only uitzetten?

De eerste stap is het openen van het document dat u wilt wijzigen. Klik vervolgens op het tabblad "Bestand" bovenaan het scherm. Klik vervolgens op het tabblad "Info" aan de linkerkant van het scherm. Klik ten slotte op de knop "Document beveiligen" bovenaan het scherm en selecteer "Bewerken beperken".

Door Gabriel Franzi

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent alleen-lezen bestand? :: Kun je in WhatsApp zoeken?
Handige links