Huis > H > Hoe U Uw Dvd's Weer Kunt Afspelen In Windows 10?

Hoe u uw dvd's weer kunt afspelen in Windows 10?

Dvd afspelen op Windows 10

  1. Klik op de Startknop.
  2. Klik indien nodig op de map Video LAN.
  3. Klik in het menu op Afspelen > Afspelen.
  4. Klik op het tabblad Schijf.
  5. Automatisch staat 'Dvd' aangevinkt.
  6. Klik op Afspelen.
  7. Mogelijk komt u eerst in het menu van de dvd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je Keynote openen in Windows?

Als u andere presentaties in andere apps wilt openen, moet u de Keynote-app gebruiken. Microsoft PowerPoint-presentaties en andere bestandstypen kunnen in Keynote worden geopend. Presentaties kunnen worden geopend op een iPad, iPod touch of Mac.

Dienovereenkomstig, hoe brand ik een dvd met windows 10?

Open de Verkenner en navigeer naar de bestanden en/of mappen die u wilt branden. Klik met de rechtermuisknop op een bestand dat (of map die) u wilt branden. Kies voor Kopiëren naar > Dvd-rw-station of Cd-rw-station. Had u nog geen beschrijfbare dvd/cd in de lade gestopt, dan kunt u dat nu nog doen. Hoe dvd afspelen op laptop zonder DVD speler? Gratis dvd's afspelen op uw computer

Om een dvd af te kunnen spelen op uw computer, hoeft u overigens niet perse 'Windows Dvd-speler' te kopen en te installeren. Voor het afspelen van dvd's in Windows 10 is er ook goed werkende en gratis open source software voorhanden, in de vorm van 'VLC Media Player'.

Vervolgens, kan dvd niet afspelen op dvd speler?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom een DVD niet wordt afgespeeld op een DVD-speler. Het eerste wat u moet controleren is of de DVD-speler compatibel is met het DVD-formaat. Sommige dvd-spelers spelen alleen bepaalde typen dvd's af. Als de DVD-speler niet compatibel is met het DVD-formaat, zal de DVD niet worden afgespeeld. Een andere reden waarom een dvd niet op een dvd-speler kan worden afgespeeld, is als de dvd beschadigd is. Als de DVD bekrast of op enigerlei wijze beschadigd is, kan hij niet op de DVD-speler worden afgespeeld. Als de DVD-speler niet goed werkt, kan hij geen DVD's afspelen. Je kunt ook vragen kan je dvd afspelen op computer? Ja, u kunt DVD's afspelen op een computer. Daarvoor heb je een DVD-speler software programma nodig, of een DVD-ROM drive. Zodra u een van deze hebt, kunt u de DVD in uw computer plaatsen en afspelen zoals op een TV.

Gerelateerde artikelen

Hoe Pages bestand openen op Windows?

Als u een Pages-document wilt openen in een andere app, zoals Microsoft Word, kunt u Pages gebruiken om het document te converteren naar de juiste structuur. U kunt het document openen om het te converteren. Selecteer 'Archiveren

Dienovereenkomstig, hoe dvd afspelen met windows media player?

Klik op het Media- of Bestandsmenu en selecteer Schijf laden. Selecteer het type schijf dat je hebt geplaatst (dvd, Blu-Ray) en selecteer het station. De dvd zal gaan afspelen. Gebruik de mediaspeler die bij je dvd-speler is geleverd wanneer het niet lukt om de schijf af te spelen. Dienovereenkomstig, hoe kan ik een dvd branden? Selecteer de mappen (1) en open tabblad Delen. Vervolgens klikt u op de knop Op schijf branden (2). Tip: Stel, u brandt regelmatig bestanden op cd/dvd. Open dan het menu Delen en klik met de rechtermuisknop op Schijf branden en dan op Toevoegen aan werkbalk Snelle toegang.

Dus, waar kan ik een dvd laten branden?

Bij DeCDPerserij.nl kun je makkelijk je dvd laten branden, zodat je deze vervolgens aan je fans kunt aanbieden. Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf? Het kopiëren van een DVD naar een harde schijf wordt "rippen" genoemd. Er zijn een aantal manieren om dit te doen, maar de meest gebruikelijke is het gebruik van een DVD ripper programma. Er zijn veel verschillende programma's beschikbaar, maar ze werken allemaal op dezelfde manier.
Eerst moet u de DVD in het DVD-station van uw computer plaatsen. Zodra hij is geplaatst, zal het ripperprogramma de inhoud van de DVD lezen en op het scherm weergeven. U moet dan selecteren welke bestanden u naar uw harde schijf wilt kopiëren.
Zodra u de gewenste bestanden hebt geselecteerd, begint het ripprogramma ze naar uw harde schijf te kopiëren. Dit proces kan even duren, afhankelijk van de grootte van de DVD en de snelheid van de DVD-drive van uw computer.
Zodra het rippen is voltooid, hebt u toegang tot de bestanden op uw harde schijf, net als elk ander bestand. U kunt ze dan afspelen met mediaspelersoftware of zelfs op een nieuwe DVD branden als u dat wilt.

Waarom zitten er in de nieuwe laptops geen dvd speler mee?

Daar zijn een paar redenen voor. Een daarvan is dat laptops steeds dunner worden, en dat er eenvoudigweg niet genoeg ruimte is om een DVD-speler op te nemen. Bovendien streamen veel mensen nu films en tv-programma's online, zodat er minder behoefte is aan een dvd-speler. Ten slotte hebben dvd-spelers veel stroom nodig om te werken, wat de levensduur van de batterij kan verkorten.

Door Nico Kruczek

Vergelijkbare artikelen

Waarom Edge verwijderen? :: Hoe configureer ik mijn computer?
Handige links