Huis > W > Wat Is Windows 10 21H1?

Wat is Windows 10 21H1?

Windows 10 2021 (versie 21H1)

Het is de nieuwste onderdelenupdate voor Windows 10 en wordt sinds februari getest door de Windows Insiders. Wat opvalt is dat het een erg kleine update is. En er niet echt heel veel aanpassingen zijn tegenover de eerdere onderdelen Windows 10 versie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je Keynote openen in Windows?

Als u andere presentaties in andere apps wilt openen, moet u de Keynote-app gebruiken. Microsoft PowerPoint-presentaties en andere bestandstypen kunnen in Keynote worden geopend. Presentaties kunnen worden geopend op een iPad, iPod touch of Mac.

Dus, hoe lang wordt windows 10 nog ondersteund?

De laatste update voor deze versie komt op 10 mei 2022 uit en daarna wordt het niet meer ondersteund. Gebruikers worden nu min of meer gedwongen om over te stappen naar een nieuwere release. Wat is er nieuw in 21H1? Microsoft lanceert officieel de cumulatieve Windows Update, ook wel bekend als versie 21H1 (de lente-update van 2021). Na een korte testperiode onder insiders kan nu iedereen het nieuwe besturingssysteem gebruiken. Het is een relatief kleine update die vooral veel kleine aanpassingen aan het os maakt.

Men kan zich ook afvragen: wat is de laatste versie van windows 10 home?

De nieuwste versie van Windows 10 Home is versie 1903, die is uitgebracht op 21 mei 2019. Deze versie bevat verschillende nieuwe functies, zoals de mogelijkheid om je achtergrond in te stellen als een diavoorstelling, nieuwe privacy-instellingen en verbeteringen aan de digitale assistent Cortana. Wat betekent op uw apparaat ontbreken belangrijke beveiligings en Kwaliteitsfixes? Als u een bericht ziet met de tekst "Ontbreekt op uw apparaat", betekent dit dat er belangrijke beveiligings- en kwaliteitsfixes zijn die niet op uw apparaat zijn geïnstalleerd. Om deze fixes te installeren, moet u uw apparaat bijwerken.

Gerelateerde artikelen

Hoe Pages bestand openen op Windows?

Als u een Pages-document wilt openen in een andere app, zoals Microsoft Word, kunt u Pages gebruiken om het document te converteren naar de juiste structuur. U kunt het document openen om het te converteren. Selecteer 'Archiveren

Waarom duren de updates bij Windows 10 zo lang?

Verouderde of beschadigde stuurprogramma's op uw pc kunnen dit probleem ook veroorzaken . Als uw netwerkstuurprogramma bijvoorbeeld verouderd of beschadigd is, kan dit uw downloadsnelheid vertragen, waardoor het bijwerken van Windows veel langer kan duren dan voorheen. Wat dit betreft, waarom wordt windows 10 niet meer ondersteund? Windows 10 versie 1507, versie 1511, versie 1607 en versie 1703 zijn momenteel aan het einde van de service. Dit betekent dat apparaten met deze besturingssystemen de maandelijkse beveiliging- en kwaliteitsupdates niet meer ontvangen die bescherming bieden tegen de recentste veiligheidsbedreigingen.

Trouwens, waarom van windows 10 naar windows 11?

Beter werken met meerdere schermen. Windows 11 kan veel beter dan zijn voorganger om met externe schermen met een hoge resolutie. Het OS onthoudt waar vensters stonden wanneer je een laptop loskoppelt en opnieuw aansluit, en geeft je bovendien heel wat handige extra opties om vensters naast elkaar te ordenen. Je kunt ook vragen wat wordt de opvolger van windows 10? Windows 10 is de laatste versie van het Windows-besturingssysteem, en er is geen directe opvolger gepland. Microsoft heeft geen plannen aangekondigd voor een nieuwe versie van Windows, dus het antwoord op deze vraag is onbekend.

Bovendien, wat is er nieuw in windows 10?

Windows 10 bevat een nieuw Startmenu en een nieuwe digitale assistent genaamd Cortana. Het menu Start bevat Live Tiles, die in real-time worden bijgewerkt, en Cortana is geïntegreerd met Microsoft Edge, de nieuwe webbrowser. Er zijn ook nieuwe functies voor gaming, waaronder ondersteuning voor DirectX 12 en een nieuwe game DVR-functie. Het nieuwe besturingssysteem bevat ook verbeteringen op het gebied van multitasking, beveiliging en prestaties.

Door Esma Madziar

Vergelijkbare artikelen

Wat is nieuw in Windows 10 21h2? :: Hoe kom je op je bureaublad?
Handige links