Huis > H > Hoe Verwijder Ik De Laatste Windows Update?

Hoe verwijder ik de laatste Windows Update?

Een geïnstalleerde Windows-update verwijderen

  1. Selecteer Start > Instellingen > Windows Update > Updategeschiedenis > Updates verwijderen. Updategeschiedenis weergeven.
  2. Selecteer in de lijst die wordt weergegeven de optie Update die u wilt verwijderen en selecteer vervolgens Verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je Keynote openen in Windows?

Als u andere presentaties in andere apps wilt openen, moet u de Keynote-app gebruiken. Microsoft PowerPoint-presentaties en andere bestandstypen kunnen in Keynote worden geopend. Presentaties kunnen worden geopend op een iPad, iPod touch of Mac.

Hoe overbodige bestanden verwijderen?

Zo verwijder je eenvoudig overbodige bestanden op je telefoon

  1. Installeer de app Files by Google via de Google Play Store.
  2. Tik op het tabblad Opschonen.
  3. Tik op de kaart Grote bestanden verwijderen en dan op Bestanden selecteren.
  4. Selecteer de bestanden die je wilt verwijderen.
  5. Tik onderaan op Naar prullenbak verplaatsen.
Dit in overweging nemend, hoe onnodige bestanden verwijderen? Verwijder die tijdelijke bestanden zo:
  1. Klik op de Startknop.
  2. Klik op Instellingen (pictogram van een tandwiel).
  3. Klik in Windows 10 op Systeem.
  4. Klik op Opslag.
  5. Klik op Tijdelijke bestanden.
  6. Zet bijvoorbeeld een vinkje bij Windows update opschonen.
  7. Klik op Bestanden verwijderen.

Hoe kan ik oude updates verwijderen?

Als u oude updates wilt verwijderen, kunt u dat doen door naar de app Instellingen op uw apparaat te gaan en op de optie Opslag te tikken. Vanaf hier kunt u op de optie Cached data tikken en vervolgens de knop Clear cache selecteren. Hierdoor worden alle oude updates die op je toestel zijn opgeslagen verwijderd. Bovendien, wat is schijfopruiming windows 10? Disk Cleanup is een hulpprogramma dat wordt geleverd met Microsoft Windows 10 en waarmee gebruikers hun harde schijven kunnen opschonen. Het hulpprogramma kan tijdelijke bestanden, systeembestanden en andere onnodige bestanden verwijderen die ruimte innemen op een harde schijf.Schijfopruiming kan ook helpen om de prestaties van een computer te verbeteren door ruimte vrij te maken op de harde schijf.

Gerelateerde artikelen

Hoe Pages bestand openen op Windows?

Als u een Pages-document wilt openen in een andere app, zoals Microsoft Word, kunt u Pages gebruiken om het document te converteren naar de juiste structuur. U kunt het document openen om het te converteren. Selecteer 'Archiveren

Dus, wat is sfc scannow?

Met de opdracht sfc /scannow worden alle beschermde systeembestanden gescand en beschadigde bestanden vervangen door een bestand in cache dat zich bevindt in een gecomprimeerde map in %WinDir%\System32\dllcache. De tijdelijke aanduiding %WinDir% vertegenwoordigt de Windows-besturingssysteemmap. Bijvoorbeeld C:\Windows. Dit in overweging nemend, kan je windows 11 verwijderen? Navigeer naar Instellingen->Systeem->Herstel.

2. Klik op Ga terug naast Vorige versie van Windows. 3. Vink een of meer redenen aan voor uw verwijdering wanneer daarom wordt gevraagd.

Hoe teruggaan naar Windows 10?

B.Ga terug naar een vorige versie van Windows 10 met Systeemherstel

  1. Ga naar Instellingen | Bijwerken en beveiliging | Systeemherstel en klik onder Teruggaan naar de eerdere versie van Windows 10 op Aan de slag.
  2. Geef een reden op waarom je terug wilt gaan en klik Volgende.
Welke bestanden zijn overbodig? Er zijn een paar verschillende soorten redundantie:
1. 1. Redundante kopieën van gegevens: Dit is wanneer u meerdere kopieën van dezelfde gegevens op verschillende plaatsen hebt opgeslagen. U kunt bijvoorbeeld een lokale kopie van een bestand op uw computer hebben, en ook een kopie die is opgeslagen in de cloud.
2. Redundante processen: Dit is wanneer je meerdere processen hebt die dezelfde functie uitvoeren. U kunt bijvoorbeeld een back-up server hebben die in werking treedt als de primaire server uitvalt.
3. 3. Redundante hardware: Dit is wanneer je meerdere stukken hardware hebt die dezelfde functie uitvoeren. U kunt bijvoorbeeld een reservevoeding hebben voor het geval de primaire uitvalt.
Over het algemeen is redundantie een goede zaak. Het helpt ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn en dat uw processen kunnen blijven draaien, zelfs als er iets misgaat.

Hoe kan ik schijfruimte vrijmaken?

Er zijn verschillende manieren om schijfruimte vrij te maken:
1. Verwijder tijdelijke bestanden: Tijdelijke bestanden worden aangemaakt door programma's wanneer ze worden uitgevoerd. Ze worden meestal opgeslagen in een tijdelijke map op uw harde schijf. U kunt tijdelijke bestanden verwijderen door de tijdelijke map te openen en de bestanden handmatig te verwijderen.
2. Verwijder programma's die u niet gebruikt: Programma's kunnen veel ruimte innemen op uw harde schijf, vooral als het grote programma's zijn. Als u programma's hebt geïnstalleerd die u niet gebruikt, kunt u ze verwijderen om ruimte vrij te maken.
3. Leeg je prullenbak: De prullenbak is een map waarin bestanden die u hebt verwijderd worden opgeslagen. Wanneer u een bestand verwijdert, wordt het niet daadwerkelijk van uw harde schijf verwijderd, maar wordt het verplaatst naar de prullenbak. U kunt de prullenbak legen om de bestanden definitief te verwijderen en ruimte vrij te maken.
4. Gebruik een schijfopruimingsprogramma: Schijfopruimingsprogramma's zijn programma's die uw harde schijf kunnen scannen en tijdelijke bestanden kunnen verwijderen, de prullenbak kunnen legen en programma's kunnen verwijderen. Ze kunnen zeer effectief zijn bij het vrijmaken van ruimte op uw harde schijf.

Door Else

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang duurt het updaten van Windows 10? :: Kan je een QWERTY naar AZERTY?
Handige links