Huis > H > Hoe Lang Kan Ik Windows 7 Nog Gebruiken?

Hoe lang kan ik Windows 7 nog gebruiken?

Microsoft heeft de ondersteuning voor Windows 7 op 14 januari 2020 officieel beëindigd. Het betekent dat er helemaal geen nieuwe updates voor het besturingssysteem zullen verschijnen. De huidige versie van Windows 7 is de laatste.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je Keynote openen in Windows?

Als u andere presentaties in andere apps wilt openen, moet u de Keynote-app gebruiken. Microsoft PowerPoint-presentaties en andere bestandstypen kunnen in Keynote worden geopend. Presentaties kunnen worden geopend op een iPad, iPod touch of Mac.

Bovendien, kan ik windows 7 nog gratis upgraden naar windows 10?

Upgrade van Windows 7 (SP1) of Windows 8.1 naar Windows 10 is nog altijd gratis. Officieel is de gratis upgrade periode sinds verlopen. Is Windows 7 nog te downloaden? Op 14 januari 2020 is de ondersteuning voor Windows 7 afgelopen. Microsoft updatet sinds die datum Windows 7 niet meer. Het besturingssysteem is hierdoor vatbaarder voor virussen, malware en hackers. Daarom is het verstandig om over te stappen naar Windows 10.

Hoe krijg ik updates voor Windows 7?

Er zijn twee verschillende manieren waarop u updates voor Windows 7 kunt krijgen. De eerste manier is om automatische updates in te schakelen. U kunt dit doen door naar het menu Start te gaan en vervolgens Configuratiescherm te selecteren. In het Configuratiescherm selecteert u de optie Systeem en beveiliging. Zodra u in de optie Systeem en beveiliging bent, selecteert u de optie Windows Update. In de optie Windows Update klikt u op de optie Instellingen wijzigen. Zodra u in de optie Instellingen wijzigen bent, kunt u de optie "Updates automatisch installeren (aanbevolen)" selecteren. De tweede manier om updates voor Windows 7 te krijgen is door handmatig te controleren op updates. U kunt dit doen door naar het menu Start te gaan en vervolgens Configuratiescherm te selecteren. In het Configuratiescherm selecteert u de optie Systeem en beveiliging. Zodra u in de optie Systeem en beveiliging bent, selecteert u de optie Windows Update. In de optie Windows Update klikt u op de optie Controleren op updates. Hoe kan je Windows 7 opnieuw installeren? Er zijn een paar manieren om Windows 7 opnieuw te installeren. De eerste is om de installatieschijf te gebruiken die bij uw computer is geleverd. Als u deze niet heeft, kunt u meestal een kopie downloaden van de website van de fabrikant. De tweede is om de "Reset deze PC" functie te gebruiken in de Windows instellingen. Dit zal Windows opnieuw installeren en uw persoonlijke bestanden behouden, maar zal alle programma's die u hebt geïnstalleerd verwijderen. De derde is een schone installatie, waarbij alles op de harde schijf wordt gewist en een nieuwe kopie van Windows wordt geïnstalleerd. Hiervoor hebt u een Windows-installatieschijf of een USB-station nodig.
Als u de installatieschijf gebruikt, plaatst u deze in de computer en volgt u de aanwijzingen. Als u een USB-schijf gebruikt, moet u eerst een opstartbare schijf maken. Hiervoor kunt u de Windows 7 USB/DVD Download Tool gebruiken. Zodra u een opstartbare schijf hebt, plaatst u deze in uw computer en volgt u de aanwijzingen.
Wanneer u bij het scherm "Welk type installatie wilt u?" komt, selecteert u "Aangepast". Hiermee kunt u kiezen op welke schijf u Windows wilt installeren. Als u een schone installatie uitvoert, moet u de schijf selecteren waarop u Windows wilt installeren en niet de schijf met uw persoonlijke bestanden.
Zodra u de schijf hebt geselecteerd waarop u Windows wilt installeren, zal het installatieprogramma zijn werk doen en Windows opnieuw installeren.

Gerelateerde artikelen

Hoe Pages bestand openen op Windows?

Als u een Pages-document wilt openen in een andere app, zoals Microsoft Word, kunt u Pages gebruiken om het document te converteren naar de juiste structuur. U kunt het document openen om het te converteren. Selecteer 'Archiveren

Dienovereenkomstig, kan je windows 8 nog gebruiken?

Ondersteuning voor Windows 8 is gestopt op 12 januari 2016. Meer informatie. Microsoft 365-apps worden niet meer ondersteund in Windows 8. Kan Office 365 op Windows 7? Aangezien u een waardevolle Microsoft 365-abonnee bent, willen wij u een stabiele Microsoft 365-ervaring blijven bieden. Derhalve, indien u Microsoft 365 op een computer met Windows 7 gebruikt, raden wij u sterk aan om over te stappen op Windows 10. Ondersteuning voor Windows 7 is gestopt op 14 januari 2020.

Dienovereenkomstig, hoe lang gaat windows 10 nog mee?

De laatste update voor deze versie komt op 10 mei 2022 uit en daarna wordt het niet meer ondersteund. Gebruikers worden nu min of meer gedwongen om over te stappen naar een nieuwere release. Mensen vragen ook: kan ik nog windows 10 gratis downloaden? Ja, u kunt Windows 10 nog steeds gratis downloaden. Microsoft heeft geen einddatum aangekondigd voor het gratis upgradeprogramma, maar er wordt verwacht dat het binnenkort afloopt. Als u nog geen upgrade naar Windows 10 hebt uitgevoerd, moet u dat zo snel mogelijk doen.

Kan Windows 10 op een oude pc?

Ja, Windows 10 kan draaien op een oude pc. Mogelijk moet u echter uw hardware, zoals uw processor, geheugen en harde schijf, upgraden om het meeste uit Windows 10 te halen.

Door Cosmo

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang duurt upgrade van Windows 7 naar Windows 10? :: Hoe draai je taakbalk?
Handige links