Huis > H > Hoe Installeer Ik Windows 8?

Hoe installeer ik Windows 8?

Een schone installatie van Windows 8/8.1 uitvoeren

  1. Plaats de dvd met Windows 8/8.1 in uw optische station en start uw computer opnieuw op.
  2. Selecteer de te installeren taal, de indeling voor tijd en valuta, het toetsenbord of invoermethode, en selecteer Volgende.
  3. Selecteer Nu installeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je Keynote openen in Windows?

Als u andere presentaties in andere apps wilt openen, moet u de Keynote-app gebruiken. Microsoft PowerPoint-presentaties en andere bestandstypen kunnen in Keynote worden geopend. Presentaties kunnen worden geopend op een iPad, iPod touch of Mac.

Kan je Windows 8 nog gebruiken?

Ondersteuning voor Windows 8 is gestopt op 12 januari 2016. Meer informatie. Microsoft 365-apps worden niet meer ondersteund in Windows 8. Kun je Windows 8.1 nog updaten? Als u Windows 8.1 of Windows RT 8.1 gebruikt en de functies voor automatische updates hebt ingeschakeld, hoeft u niets te doen: de update wordt in de komende weken automatisch gedownload en geïnstalleerd met Windows Update. Tijdens dit proces kunt u gewoon doorwerken.

Wat dit betreft, hoe kan ik windows 8.1 opnieuw installeren?

Als u Windows 8.1 opnieuw installeert, hoeft u niets speciaals te doen. Volg gewoon deze eenvoudige stappen:
1. Plaats uw Windows 8.1-installatieschijf of USB-flashstation of download het ISO-bestand.
2. Start uw pc opnieuw op.
3. Als u een BIOS-instellingswachtwoord of gebruikersaccountwachtwoord hebt, voert u dat nu in.
4. Kies uw taalinstellingen en klik op Volgende.
5. 5. Klik op Nu installeren.
6. Accepteer de licentievoorwaarden en klik op Volgende.
7. Voer uw productsleutel in als daarom wordt gevraagd. Als u geen productcode hebt, kunt u deze stap overslaan.
8. Kies het gewenste installatietype. Voor de meeste gebruikers raden we de optie "Aangepast" aan.
9. Kies in het scherm "Waar wilt u Windows installeren?" de schijf die u wilt gebruiken. Als u meerdere schijven hebt, kunt u overwegen een aparte schijf te gebruiken voor uw Windows-installatie.
10. Klik op Volgende.
11. Windows begint nu met de installatie.
12. Zodra de installatie is voltooid, wordt u gevraagd een gebruikersaccount aan te maken. Volg de instructies op het scherm om het proces te voltooien. Wat kost een licentie Windows 10? Een licentie voor Windows 10 kost 119,99 dollar voor de Home-editie en 199,99 dollar voor de Pro-editie.

Gerelateerde artikelen

Hoe Pages bestand openen op Windows?

Als u een Pages-document wilt openen in een andere app, zoals Microsoft Word, kunt u Pages gebruiken om het document te converteren naar de juiste structuur. U kunt het document openen om het te converteren. Selecteer 'Archiveren

Trouwens, hoe kan ik een iso-bestand installeren?

In Windows 8.1 of 10, kunt u het ISO-bestand als een virtuele schijf mounten en de software vanaf daar installeren. In oudere versies van Windows, moet u een hulpprogramma downloaden dat het ISO-bestand voor u kan mounten. U kunt het ISO-bestand ook op een cd of dvd branden en vanaf de schijf installeren. Trouwens, hoe een nieuwe windows installeren? De eenvoudigste manier om Windows 10 opnieuw te installeren is via Windows zelf. Klik op Start > Instellingen > Update & beveiliging > Herstel en kies vervolgens Aan de slag onder Deze pc opnieuw instellen.

Mensen vragen ook: hoe moet je een iso-bestand installeren?

In Windows 10 kun je een iso-bestand direct openen via de Verkenner. Dat is handig als je bijvoorbeeld een installatie van Windows 10 direct wilt opstarten vanaf de harde schijf. Dubbelklik op het iso-bestand, dubbelklik vervolgens op Setup.exe en even later start de installatie van Windows. Hoe lang blijft Windows 10 ondersteund? Microsoft heeft aangekondigd dat Windows 10 in juli 2015 zal worden uitgebracht en het eerste jaar als gratis upgrade beschikbaar zal zijn voor gebruikers van Windows 7 en Windows 8.1. Na het eerste jaar zal Windows 10 beschikbaar zijn voor aankoop, en Microsoft heeft niet aangekondigd hoe lang de ondersteuning voor Windows 10 zal duren.

Kan teams op Windows 8?

Ja, teams kan draaien op Windows 8. Microsoft heeft een versie van teams uitgebracht die compatibel is met Windows 8.

Door Alarick Dupar

Vergelijkbare artikelen

Hoe upgraden van Windows 8 naar 10? :: Hoe krijg ik Windows Verkenner terug?
Handige links