Huis > K > Kun Je Windows 8.1 Nog Updaten?

Kun je Windows 8.1 nog updaten?

Als u Windows 8.1 of Windows RT 8.1 gebruikt en de functies voor automatische updates hebt ingeschakeld, hoeft u niets te doen: de update wordt in de komende weken automatisch gedownload en geïnstalleerd met Windows Update. Tijdens dit proces kunt u gewoon doorwerken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je Keynote openen in Windows?

Als u andere presentaties in andere apps wilt openen, moet u de Keynote-app gebruiken. Microsoft PowerPoint-presentaties en andere bestandstypen kunnen in Keynote worden geopend. Presentaties kunnen worden geopend op een iPad, iPod touch of Mac.

Trouwens, kan ik windows 8 upgraden naar windows 10?

Windows 10 is ook in 2021 nog altijd gratis - als je een geldige Windows 7 of 8.1 licentie hebt. Je kunt gratis: Upgraden vanaf Windows 7/8.1 naar Windows 10 met behoud van je persoonlijke bestanden en apps (makkelijkste) Hoe kan ik Windows 8.1 opnieuw installeren? Selecteer de Startknop > Instellingen > Bijwerken en beveiliging > Herstel > Deze pc opnieuw instellen > Aan de slagen selecteer vervolgens Fabrieksinstellingen terugzetten.

Vervolgens, hoelang zal windows 10 nog ondersteund?

Windows 10 wordt minstens 10 jaar ondersteund. Wat kost Windows 8? Windows 8 is beschikbaar in twee verschillende edities: Windows 8 en Windows 8 Pro. Windows 8 is te koop via de Microsoft Store voor 119,99 dollar. Windows 8 Pro is te koop via de Microsoft Store voor $199,99.

Gerelateerde artikelen

Hoe Pages bestand openen op Windows?

Als u een Pages-document wilt openen in een andere app, zoals Microsoft Word, kunt u Pages gebruiken om het document te converteren naar de juiste structuur. U kunt het document openen om het te converteren. Selecteer 'Archiveren

Is Windows 8.1 gratis?

Windows 8.1 is vanaf vandaag gratis te downloaden. Het heeft even geduurd, maar Microsoft heeft eindelijk de langverwachte update van Windows 8 beschikbaar gemaakt voor het grote publiek. Windows 8.1 is vanaf vandaag gratis te downloaden voor Windows 8-gebruikers. Trouwens, hoe weet je welke versie van windows je hebt? Als u wilt weten welke versie van Windows op uw apparaat wordt uitgevoerd, drukt u op de Windows-logotoets + R, typt u winver in het vak Openen en selecteert u OK. U kunt als volgt meer informatie krijgen: Selecteer Start > Instellingen > Systeem > Info .

Kan Windows 10 op mijn computer?

Wilt u het zeker weten, dan kunt u op de website van Microsoft de Windows 8 Upgrade Assistant downloaden en op uw computer installeren. Dit programma bekijkt of uw pc geschikt is voor Windows 8 en 8.1. En daarmee tevens voor Windows 10. Het programma zal netjes in een overzicht tonen of uw pc geschikt is of niet. Dus, hoe installeer je windows 10 op een nieuwe pc? Ervan uitgaande dat u een Windows 10-installatieschijf of thumb drive heeft:
Plaats de Windows 10-installatieschijf of thumb drive en start er vervolgens van op.
Selecteer in het scherm "Waar wilt u Windows installeren?" de schijf die u wilt gebruiken voor Windows 10.
Als u meerdere schijven op uw pc hebt aangesloten, kunt u hier meerdere schijven zien.
Als u Windows 10 installeert op een gloednieuwe harde schijf, selecteert u de schijf waarop "Niet-toegewezen ruimte" staat.
Als u een bericht ziet met de tekst "Windows kan niet worden geïnstalleerd op schijf omdat de schijf naar verluidt vol is", moet u de schijf verwijderen of formatteren voordat u doorgaat.
In het scherm "Klaar voor installatie" selecteert u Installeren.
Windows 10 begint nu met de installatie.
Tijdens de installatie wordt u gevraagd uw taal, tijd- en valutaformaat en toetsenbordindeling te kiezen.
Voer in het scherm "Aanmelden" de accountgegevens in waarmee u zich aanmeldt bij uw computer.
Kies in het scherm "Belangrijke updates ontvangen" of u Windows wilt helpen verbeteren door anonieme gebruiksgegevens naar Microsoft te sturen en selecteer vervolgens Volgende.
Selecteer in het scherm "Klaar voor installatie" de optie Installeren.
Windows 10 begint nu met de installatie.
Tijdens de installatie wordt u gevraagd uw taal, tijd- en valutaformaat en toetsenbordindeling te kiezen.
Voer in het scherm "Aanmelden" de accountgegevens in waarmee u zich aanmeldt bij uw computer.
Kies in het scherm "Belangrijke updates ontvangen" of u Windows wilt helpen verbeteren door anonieme gebruiksgegevens naar Microsoft te sturen en selecteer vervolgens Volgende.
Selecteer in het scherm "Klaar voor installatie" de optie Installeren.
Windows 10 wordt nu geïnstalleerd.

Waarom kan ik Windows 10 niet installeren?

Er zijn een paar redenen waarom u Windows 10 misschien niet kunt installeren. Een reden kan zijn dat uw computer niet voldoet aan de minimale systeemvereisten voor het besturingssysteem. Windows 10 heeft vrij hoge systeemvereisten, dus als uw computer oud is of lage specs heeft, kan hij het OS mogelijk niet uitvoeren.
Een andere reden waarom je Windows 10 misschien niet kunt installeren is als je het probeert te installeren op een niet-ondersteund apparaat. Microsoft heeft een lijst met apparaten die het niet ondersteunt voor Windows 10, waaronder een aantal oudere computers en tablets.
Als u Windows 10 op een nieuwe computer probeert te installeren, is het mogelijk dat er nog enkele bugs zijn die moeten worden weggewerkt. Microsoft brengt regelmatig nieuwe updates uit voor Windows 10, dus het is de moeite waard om te controleren of er updates zijn en deze te installeren voordat u probeert het OS opnieuw te installeren.
Tot slot, als u Windows 10 vanaf een USB-station probeert te installeren, is het mogelijk dat het station niet opstartbaar is of niet correct is geformatteerd. Zorg ervoor dat u een opstartbare Windows 10 USB-schijf gebruikt en dat deze correct is geformatteerd voordat u het besturingssysteem probeert te installeren.

Door Green

Vergelijkbare artikelen

Hoe moet je Windows 8 installeren? :: Hoe upgraden van Windows 8 naar 10?
Handige links