Huis > K > Kun Je Windows 8 Nog Updaten?

Kun je Windows 8 nog updaten?

Als u Windows 8.1 of Windows RT 8.1 gebruikt en de functies voor automatische updates hebt ingeschakeld, hoeft u niets te doen: de update wordt in de komende weken automatisch gedownload en geïnstalleerd met Windows Update. Tijdens dit proces kunt u gewoon doorwerken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je Keynote openen in Windows?

Als u andere presentaties in andere apps wilt openen, moet u de Keynote-app gebruiken. Microsoft PowerPoint-presentaties en andere bestandstypen kunnen in Keynote worden geopend. Presentaties kunnen worden geopend op een iPad, iPod touch of Mac.

Wat kost upgrade naar Windows 10?

Upgrade van Windows 7 (SP1) of Windows 8.1 naar Windows 10 is nog altijd gratis. Officieel is de gratis upgrade periode sinds verlopen. Dus, kan ik windows 10 installeren op mijn oude laptop? Tachtig procent van de computers die momenteel in de omloop zijn en die nog Windows 7 / Vista of zelfs het XP besturingssysteem gebruiken kunnen zonder problemen goed overweg met Windows 10. Het is echt niet nodig om een nieuwe dure computer te kopen.

En nog een vraag, kan het installeren van de updates niet voltooien windows 10?

Er zijn een paar redenen waarom u mogelijk geen updates voor Windows 10 kunt installeren. Een reden kan zijn dat uw computer niet met internet is verbonden. Een andere reden kan zijn dat uw computer niet genoeg opslagruimte heeft om de updates te downloaden en te installeren. Tot slot is het mogelijk dat uw computer niet compatibel is met de updates. Om te controleren of uw computer is verbonden met het internet, opent u uw internetbrowser en probeert u een website te laden. Als de website wordt geladen, is uw computer verbonden met het internet. Om te controleren of uw computer voldoende opslagruimte heeft, opent u de Verkenner en gaat u naar station C:. Klik met de rechtermuisknop op de C: schijf en selecteer Eigenschappen. Controleer in het venster Eigenschappen de hoeveelheid vrije ruimte onder het tabblad Algemeen. Als er minder dan 10 GB vrije ruimte is, moet u enkele bestanden verwijderen om ruimte te maken voor de updates. Om te controleren of uw computer compatibel is met de updates, gaat u naar de website van Microsoft en downloadt u het compatibiliteitstool van Windows 10. Voer het compatibiliteitstool uit en volg de instructies. Hoe kan ik Windows 8.1 opnieuw installeren? Om Windows 8.1 opnieuw te installeren, hebt u een Windows 8.1-installatieschijf of USB-station nodig. Als u er geen hebt, kunt u een Windows 8.1 ISO-bestand downloaden van Microsoft en dit op een schijf branden of een opstartbaar USB-station maken.
Zodra u uw installatiemedium hebt, start u uw computer op vanaf de schijf of het USB-station. Op het eerste scherm dat verschijnt, selecteert u uw taal en andere voorkeuren en klikt u op "Volgende". Klik in het volgende scherm op "Nu installeren".
Op het volgende scherm wordt u gevraagd uw productsleutel in te voeren. Als u geen productsleutel hebt, kunt u die bij Microsoft kopen of de optie "Ik heb geen productsleutel" selecteren om zonder sleutel verder te gaan.
Op het volgende scherm wordt u gevraagd om de editie van Windows 8.1 te selecteren die u wilt installeren. Kies de editie waarvoor u een productsleutel hebt, of selecteer de optie "Ik heb geen productsleutel" als u zonder sleutel installeert.
Op het volgende scherm wordt u gevraagd de voorwaarden van de Windows 8.1-licentieovereenkomst te accepteren. Lees de overeenkomst, selecteer vervolgens de optie "Ik accepteer de licentievoorwaarden" en klik op "Volgende".
Op het volgende scherm wordt u gevraagd hoe u Windows 8.1 wilt installeren. Kies de optie "Aangepast: Alleen Windows installeren (geavanceerd)" optie.
Op het volgende scherm wordt u gevraagd waar u Windows 8.1 wilt installeren. Kies de schijf waarop u Windows 8.1 wilt installeren en klik op "Volgende".
Windows 8.1 begint nu met de installatie. Het installatieproces zal enige tijd duren en uw computer zal meerdere keren opnieuw opstarten.
Zodra de installatie is voltooid, wordt u gevraagd een gebruikersaccount aan te maken. Volg de aanwijzingen om uw account aan te maken en klik dan op "Voltooien".
U wordt nu ingelogd

Gerelateerde artikelen

Hoe Pages bestand openen op Windows?

Als u een Pages-document wilt openen in een andere app, zoals Microsoft Word, kunt u Pages gebruiken om het document te converteren naar de juiste structuur. U kunt het document openen om het te converteren. Selecteer 'Archiveren

Kan Windows 8.1 niet updaten?

Zorg dat zo min mogelijk hardware is aangesloten op de computer voor dat u de update start. Een andere oplossing kan zijn: Klik met de Rechtermuisknop in de linker hoek ga naar: apparaatbeheer –>beeldschermadapters –> rechtsklik uw videokaart en kies installatie ongedaan maken. Direct daarna uw 8.1 update installeren. Dus, hoe krijg je windows 10 gratis? Gratis upgraden naar Windows 10

Er zijn twee manieren om de gratis upgrade naar Windows 10 uit te voeren: de setup vanuit een geactiveerde Windows 7 opstarten (zodat persoonlijke bestanden, instellingen en geïnstalleerde programma's behouden kunnen blijven) of een schone installatie buiten Windows 7 om uitvoeren.

Dienovereenkomstig, is windows 11 gratis?

Microsoft kondigde op Windows 11 aan. Windows gebruikers downloaden de langverwachte upgrade gratis. De nieuwe versie kwam op 5 oktober uit. Hoe Windows upgraden? Windows kan op een paar verschillende manieren worden opgewaardeerd. De meest gebruikelijke methode is het gebruik van de Windows Update tool. Deze is te vinden in het Configuratiescherm. Zodra u de Windows Update tool hebt geopend, wordt u gevraagd om te controleren op updates. Als er updates worden gevonden, kunt u deze installeren door op de knop "Updates installeren" te klikken.
Een andere manier om Windows te upgraden is door de nieuwste versie van het besturingssysteem te downloaden van de Microsoft-website. Zodra u het installatiebestand hebt gedownload, kunt u het uitvoeren om uw Windows-installatie te upgraden.

Bovendien, kan ik mijn oude laptop upgraden?

Het antwoord op deze vraag hangt af van het type laptop dat u hebt en welk type upgrade u wilt doen. Als je een oudere laptop hebt die een draaiende harde schijf gebruikt, kun je misschien upgraden naar een nieuwere solid state drive. Dit kan een aanzienlijke snelheidsverbetering opleveren, maar het vereist het openen van uw laptop en het vervangen van de oude schijf. U kunt ook een nieuwe solid state drive op uw laptop aansluiten via een externe behuizing of een USB-adapter.
Als u andere componenten in uw laptop wilt upgraden, zoals het RAM of de processor, kan dat mogelijk zijn, maar het zal waarschijnlijk moeilijker en duurder zijn dan gewoon een nieuwe laptop kopen. Het is ook belangrijk om in gedachten te houden dat veel laptop fabrikanten eigen componenten gebruiken die niet compatibel zijn met standaard aftermarket onderdelen. Als zodanig is het altijd het beste om te overleggen met de fabrikant of een gekwalificeerde laptop technicus voordat u probeert een upgrade.

Door Chee Chevrier

Vergelijkbare artikelen

Wat is mijn Windows pincode? :: Hoe moet je Windows 8 installeren?
Handige links