Huis > H > Hoe Weet Je Of Je Een Refurbished Iphone Hebt?

Hoe weet je of je een refurbished iPhone hebt?

Nieuw, vervangen of gereviseerd? Het iPhone modelnummer laat zien of je met een nieuwe iPhone of een refurbished iPhone te maken hebt. Dit geldt natuurlijk ook voor refurbished iPads. Je kunt het modelnummer achterhalen via Instellingen > Algemeen > Info > Model en het zal eruit zien als MQ8R2ZD/A of iets dergelijks.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe kan ik checken of mijn iPhone echt is?

Middels het serienummer kun je controleren of het om een echt, legitiem Apple product gaat. Zoek het serienummer van het te kopen toestel op via Instellingen >> Algemeen >> Info. Vul dit nummer vervolgens in in de Apple Garantie Database, je ziet direct of het toestel nog binnen garantie is. Kan je zien hoe oud je iPhone is? Druk op 'iOS Device'. Ga naar 'Battery Info…'. In een pop-up scherm zie bij 'Age' in dagen de leeftijd van je iPhone. Druk op het aantal dagen om de leeftijd van je iPhone in maanden en jaren te zien.

Wat is het emailadres van Apple?

Het e-mailadres van Apple is [email protected]. Dienovereenkomstig, wat is apple support app? Apple support app is een applicatie ontworpen om klantenondersteuning te bieden voor Apple producten. De app biedt verschillende functies om gebruikers te helpen problemen met hun Apple producten op te lossen. De app bevat ook een kennisbank met artikelen en veelgestelde vragen, evenals een gemeenschapsforum waar gebruikers vragen kunnen stellen en tips kunnen uitwisselen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Wat is een Apple TV?

Apple TV is een fysiek kastje met een afstandsbediening. Met deze mediaspeler tover je iedere televisie om tot smart tv. Met Apple TV gebruik jij jouw favoriete apps als Netflix en Thuisbezorgd op je televisie. Je kijkt al jouw favoriete films en series vanaf 1 plek en luistert de nieuwste podcast vanaf je televisie. Je kunt ook vragen welk mailprogramma voor apple? Apple Mail: de basis

Apple's eigen mailapp is een van de meestgebruikte wereldwijd. Het is standaard aanwezig op elke iPhone, iPad en Mac, dus het is logisch dat je het automatisch gaat gebruiken.

Hoe installeer ik Mail op mijn Mac?

Een e-mailaccount toevoegen

  1. In de menubalk in Mail kiest u 'Mail' > 'Voeg account toe'.
  2. Selecteer uw e-mailaanbieder in de lijst en klik op 'Ga door'.
  3. In het geval van sommige accounts, zoals Google, wordt u mogelijk gevraagd om te klikken op 'Open browser' om de identiteitscontrole in uw webbrowser te voltooien.
Hoe kan ik een nieuw e-mailadres toevoegen? "How can I add a new email address?"
Om een ​​nieuw e-mailadres toe te voegen, moet u eerst inloggen op uw account via een webbrowser. Klik daarna op het tabblad 'Profiel' en selecteer 'E-mailadressen beheren' in het dropdown-menu. Voer het nieuwe e-mailadres in het tekstvak in en klik op 'Opslaan'.

Bovendien, kan je applecare verlengen?

AppleCare is een aanvullende service van Apple die je helpt bij het gebruik van je Apple-apparaat. Je kunt AppleCare bij aankoop van je apparaat afsluiten of er later voor kiezen. AppleCare is verkrijgbaar voor de iPhone, iPad, iPod, Apple Watch, Mac en Apple TV.
AppleCare+ is een uitgebreidere versie van AppleCare en geeft je dekking voor twee jaar, in plaats van slechts één jaar. Bovendien kun je met AppleCare+ tot twee keer per jaar een beroep doen op een incidentdekking van 79 euro, zodat je geen volledige prijs hoeft te betalen als je apparaat beschadigd raakt.

Door Lotty Oftedahl

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang is AppleCare geldig? :: Hoe kom ik in contact met Apple?
Handige links