Huis > H > Hoe Lang Is Applecare Geldig?

Hoe lang is AppleCare geldig?

AppleCare+ voor iPhone is een verzekering waarmee je tot twee jaar lang recht hebt op deskundige ondersteuning1 en gedekt bent tegen hardwarereparaties,2 inclusief elke 12 maanden maximaal twee schadevoorvallen als gevolg van een ongelukje, elk met een eigen risico van € 29 bij schade aan het display of het glas aan de

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Je kunt ook vragen hoe lang is de garantie op een iphone?

Uw productgarantie. Apple's Beperkte Garantie biedt gedurende één jaar na aankoop van het product dekking voor uw iPhone en Apple accessoires tegen fabricageproblemen. Hoe oud is mijn Apple product? Leeftijd iPhone controleren via Apple

Open de Instellingen-app op je iPhone. Kies Algemeen > Info. Bekijk het serienummer van je iPhone.

Wat dit betreft, waar moet je op letten bij een tweedehands iphone?

Er zijn een paar dingen om rekening mee te houden bij de aankoop van een gebruikte iPhone, zoals:
- Het model van de iPhone (bijv. iPhone 6, 6s, 7, 8, X, etc.)
- De staat van de iPhone (bijv. mint condition, good condition, fair condition, etc.)
- De opslagcapaciteit van de iPhone (bijv. 16GB, 32GB, 64GB, 128GB, etc.)
- De provider waar de iPhone op geblokkeerd is (bijv. AT&T, Verizon, Sprint, T-Mobile, etc.)
- De prijs van de iPhone... Wat is de beste tweedehands iPhone? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van persoonlijke voorkeuren. Sommige mensen geven misschien de voorkeur aan een iPhone die een paar jaar oud en goed onderhouden is, terwijl anderen misschien de voorkeur geven aan een nieuwer model dat nog onder de garantie valt. Uiteindelijk is de beste gebruikte iPhone de iPhone die voldoet aan de behoeften en het budget van het individu.

Gerelateerde artikelen

Hoe lang kun je met 500 MB internet?

500 MB per maand is genoeg voor een heleboel dingen. Voor een bericht en een reactie kost een bericht maximaal 1 kilobyte. Voor 500 MB kun je heel wat apps gebruiken. Nederlanders ontvangen gemiddeld 65 berichten per dag en versturen er 30.

Hoe weet je of je telefoon nieuw is?

Voor Android en andere mobiele telefoons vind je de IMEI op de achterkant van je telefoon. Als de sticker onleesbaar is, kun je de IMEI ook vinden in Instellingen > Info > Status. Je kunt ook *#06# bellen op je mobiel om je IMEI weer te geven. Trouwens, wat voor type is de iphone se?

ModelnummeriPhone modelBijpassende hoesjes
iPhone SE 2022iPhone SE 2022 hoesjes
A2633iPhone 13iPhone 13 hoesjes
A2628iPhone 13 ProiPhone 13 Pro hoesjes
A2643iPhone 13 Pro MaxiPhone 13 Pro Max hoesjes

Vervolgens, heb ik een iphone se 2016 of 2020?

Conclusie. Vergelijk je de iPhone SE 202o met de iPhone SE 2016, dan kun je niet anders dan concluderen dat dit een enorme stap vooruit is. Een betere camera, draadloos opladen, meer opslag, een veel snellere processor, waterbestendigheid … Welke iPhone welk jaar? De iPhone 6s en 6s Plus zijn de tweede generatie iPhones die door Apple zijn uitgebracht. De telefoons zijn uitgebracht in september 2015.

Hoe oud is mijn iPhone se?

Hoe oud is mijn iPhone se?
Mijn iPhone se is 2 jaar oud.

Door Caffrey

Vergelijkbare artikelen

Kan ik een 2e Apple ID aanmaken? :: Hoe weet je of je een refurbished iPhone hebt?
Handige links