Huis > K > Kan Ik Een 2E Apple Id Aanmaken?

Kan ik een 2e Apple ID aanmaken?

Je kunt als gebruiker meerdere App Store-accounts aanmaken, maar dan heb je wel voor elk een ander mailadres nodig. Deze App Store-accounts kun je naast elkaar op je toestel gebruiken, waarbij je makkelijk kunt wisselen tussen iTunes- of App Store-accounts.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Waarom lukt het niet om een Apple ID aan te maken?

Als u het bericht 'Kan geen Apple ID aanmaken' ziet, betekent dit dat u het aantal nieuwe Apple ID's die op een enkel apparaat in één jaar kunt configureren voor iCloud, hebt overschreden. Mensen vragen ook: wat kost een apple id? Wie in het bezit is van een iPhone, iPad, Mac of ander Apple product heeft ongetwijfeld een Apple ID. Met behulp van dit account kun je gebruikmaken van iCloud, aankopen verrichten in de stores en meer.

Kan je je Apple ID veranderen?

Ja, u kunt uw Apple ID wijzigen. Dit is hoe:
1. Log in op de pagina van uw Apple ID-account.
2. Klik op Bewerken in het Account-gedeelte.
3. Klik in de sectie Apple ID en primair e-mailadres op Apple ID wijzigen.
4. Voer de nieuwe Apple ID in die u wilt gebruiken.
5. 5. Klik op Opslaan.
Uw Apple ID is nu gewijzigd. Kan je van Apple ID wisselen op iPhone? Ja, u kunt de Apple ID op de iPhone verwisselen. Ga daarvoor naar Instellingen > iCloud > Account verwijderen. Hierdoor wordt het iCloud-account dat aan de huidige Apple ID is gekoppeld, verwijderd. Meld u vervolgens aan met een nieuwe Apple ID.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Hoeveel Apple ID kun je aanmaken?

Je moet/kan enkel één Apple ID gebruiken wanneer het Apple ID alleen functioneert om apps en andere iTunes content te kopen en wanneer je geen gebruik maakt van andere cloud diensten van Apple. Mensen vragen ook: hoe apple id splitsen? Apple raadt aan uw Apple ID niet te delen. In plaats daarvan kunt u 'Delen met gezin' configureren, zodat iedereen een eigen Apple ID gebruikt. Op deze manier kan een gezin aankopen, abonnementen en meer delen zonder persoonlijke informatie zoals e-mails, tekstberichten of wachtwoorden te delen.

Bovendien, kan je 2 apple id hebben op 1 ipad?

Of je twee Apple ID's kunt samenvoegen is afhankelijk van de vraag wat je ermee doet. Voor Apple ID's die je gebruikt om aankopen in de App Store te doen, is het niet mogelijk om ze samen te voegen. Dat komt omdat de apps altijd aan één Apple ID zijn gekoppeld. Dienovereenkomstig, wat is het verschil tussen icloud en apple id? Icloud is een online opslagdienst van Apple waarmee gebruikers bestanden, foto's, contacten, e-mails en meer kunnen opslaan en synchroniseren. Een Apple ID is een uniek account dat wordt gebruikt om toegang te krijgen tot verschillende Apple-diensten, zoals iCloud, de App Store, iTunes Store en meer.

Kan geen Apple ID aanmaken leeftijd?

Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten wanneer je een Apple ID aanmaakt:
- Je moet minimaal 13 jaar oud zijn.
- Je moet een geldig e-mailadres hebben.
- Je moet een wachtwoord kiezen dat minimaal 8 tekens lang is.
Als je aan al deze voorwaarden voldoet en je toch niet in staat bent om een Apple ID aan te maken, neem dan contact op met de Apple Support.

Door Baynebridge Mallicoat

Vergelijkbare artikelen

Wat is het verschil tussen Apple TV 4 en 4K? :: Hoe lang is AppleCare geldig?
Handige links