Huis > H > Hoe Installeer Ik Een Nieuwere Versie Van Windows 10?

Hoe installeer ik een nieuwere versie van Windows 10?

Als je de update nu wilt installeren, selecteer je Start > Instellingen > Bijwerken en beveiliging > Windows Update . Selecteer vervolgens Controleren op updates. Als er updates beschikbaar zijn, installeert u deze.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je Keynote openen in Windows?

Als u andere presentaties in andere apps wilt openen, moet u de Keynote-app gebruiken. Microsoft PowerPoint-presentaties en andere bestandstypen kunnen in Keynote worden geopend. Presentaties kunnen worden geopend op een iPad, iPod touch of Mac.

Bovendien, kan installatie van update niet voltooien?

Schakel de Anti-Virus tijdelijk uit of verwijder deze. Sommige anti-virus programma's veroorzaken problemen bij het uitvoeren van de upgrade. (Installeer deze opnieuw direct nadat de upgrade is voltooid. Zorg ervoor dat je eventuele licentiecodes en installatiemedia bij de hand hebt) Dus, hoe windows update service activeren? Bekijk of je de service van Windows Update opnieuw kan aanzetten:

  1. Druk op de Windows logo toets en de R toets en typ in het uitvoervenster "Services.
  2. Navigeer naar de servicenaam "Windows Update" en dubbelklik hierop zodat het eigenschappen venster opent.
  3. Selecteer als "Opstarttype: Handmatig" en druk op "Starten".

Hoe Windows Update installeren?

Er zijn twee manieren om Windows Updates te installeren: handmatig of automatisch.
Om updates handmatig te installeren, gaat u naar Start > Configuratiescherm > Systeem en beveiliging. Klik onder Windows Update op de koppeling "Controleren op updates". Windows controleert dan of er updates beschikbaar zijn en geeft er een lijst van. Klik op de knop "Updates installeren" om de gevonden updates te installeren.
Om updates automatisch te installeren, gaat u naar Start > Configuratiescherm > Systeem en beveiliging. Klik onder Windows Update op de koppeling "Instellingen wijzigen". In het vervolgkeuzemenu "Belangrijke updates" selecteert u "Updates automatisch installeren". Windows zal dan op de achtergrond automatisch updates installeren. Waarom wordt Windows 10 niet meer ondersteund? Windows 10 wordt niet langer ondersteund omdat het niet langer een actief besturingssysteem is. Het ontvangt geen updates of beveiligingspatches meer van Microsoft, dus het wordt niet langer beschouwd als een veilig platform om te gebruiken. Bovendien zijn veel nieuwe softwaretoepassingen en functies niet compatibel met Windows 10, dus het wordt niet aanbevolen voor gebruik.

Gerelateerde artikelen

Hoe Pages bestand openen op Windows?

Als u een Pages-document wilt openen in een andere app, zoals Microsoft Word, kunt u Pages gebruiken om het document te converteren naar de juiste structuur. U kunt het document openen om het te converteren. Selecteer 'Archiveren

Daarvan, hoe lang windows 10 ondersteuning?

De laatste update voor deze versie komt op 10 mei 2022 uit en daarna wordt het niet meer ondersteund. Gebruikers worden nu min of meer gedwongen om over te stappen naar een nieuwere release. Waarom kunnen de updates niet worden voltooid? Open het startmenu en ga naar instellingen (tandwieltje). Ga vervolgens naar Bijwerken en beveiliging en Problemen oplossen. Klik nu op de link Extra probleemoplossers en vervolgens op Windows Update. Klik bij de Probleemoplosser op uitvoeren om deze controle / analyse te starten.

Je kunt ook vragen waarom geen update windows 11?

Er zijn twee redenen waarom je op dit moment nog niet de update voor Windows 11 aangeboden krijgt. Windows 11 heeft vrij standaard hardware eisen. Maar er moet wel een TPM (Trusted Platform Module) aanwezig zijn. In Windows 10 was dit optioneel maar in Windows 11 niet meer. Dienovereenkomstig, waarom kan ik niet updaten naar windows 11? Windows 11 is nog niet beschikbaar. Microsoft heeft nog geen informatie vrijgegeven over wanneer het beschikbaar zal zijn of welke functies het zal bevatten.

Hoe kan ik mijn computer updaten?

Als u Windows 10 gebruikt, kunt u de ingebouwde Windows Update-tool gebruiken om te controleren op updates en deze te installeren. Open hiervoor de app Instellingen in uw menu Start en ga naar Update & beveiliging. Controleer aan de linkerkant of je op het tabblad Windows Update bent.
Als er updates beschikbaar zijn, worden ze in het hoofdvenster weergegeven. Klik op de knop "Updates installeren" om ze te installeren. Als u geen updates ziet, is uw computer al up-to-date.
Als u een oudere versie van Windows gebruikt, moet u een andere methode gebruiken om updates te installeren. Voor Windows 7 en 8 kunt u de Microsoft Update-tool gebruiken. Voor Windows XP moet u de updates handmatig installeren.

Door Reed Rodeheaver

Vergelijkbare artikelen

Kan ik Windows Update opschonen verwijderen? :: Hoe laat je je pc sneller downloaden?
Handige links