Huis > H > Hoe Kan Ik Windows Update Uitschakelen?

Hoe kan ik Windows Update uitschakelen?

De Windows Update-service permanent uitschakelen

  1. Selecteer Start, typ run, en selecteer de Run.
  2. Typ in de app Uitvoeren services.
  3. Scroll naar beneden naar de Windows Update, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Properties.
  4. Selecteer de Generalen stel de in Startup type naar Disabled.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je Keynote openen in Windows?

Als u andere presentaties in andere apps wilt openen, moet u de Keynote-app gebruiken. Microsoft PowerPoint-presentaties en andere bestandstypen kunnen in Keynote worden geopend. Presentaties kunnen worden geopend op een iPad, iPod touch of Mac.

Kan je een update stoppen?

Meestal is het niet nodig om de instellingen van Windows Update permanent uit te schakelen. Als u een update wilt overslaan, kunt u updates pauzeren tot de dag dat u ze wilt toepassen. Met Instellingen kunt u systeemupdates tot 35 dagen stoppen op Windows 10 Pro of Home. Waarom duren de updates bij Windows 10 zo lang? Als de Windows-update zo lang duurt om te voltooien, kan dit worden veroorzaakt door een corruptiefout. In dit geval kan het uitvoeren van systeembestandscontrole u helpen dit probleem op te lossen.

Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik windows 10 niet updaten?

Windows 10 is een werk in uitvoering. Het besturingssysteem wordt voortdurend bijgewerkt met nieuwe functies, beveiligingspatches en bugfixes. Er zijn echter een paar redenen waarom u windows 10 mogelijk niet kunt bijwerken.
1. Uw computer voldoet niet aan de minimale systeemvereisten.
2. Je bent niet verbonden met het internet.
3. Uw computer gebruikt een niet-compatibele versie van Windows.
4. De Windows Update-service wordt niet uitgevoerd.
5. Er zijn updates in behandeling die eerst geïnstalleerd moeten worden.
6. U gebruikt een Insider Preview build.
7. De update is nog niet beschikbaar voor uw regio.
8. De update is niet langer beschikbaar omdat deze is vervangen door een nieuwere.
9. Microsoft onderzoekt momenteel een probleem met de update.
10. De update is niet van toepassing op uw computer. Waar vind ik de updates in Windows 10? De updates in Windows 10 zijn te vinden in de Instellingen-app. Om daar te komen, klikt u op de knop Start en vervolgens op het tabblad Instellingen. In de Instellingen-app klikt u op de categorie Update & beveiliging. In de categorie Update & beveiliging ziet u een aantal subcategorieën. Degene waarin je geïnteresseerd bent is Windows Update.
In de subcategorie Windows Update zie je een aantal opties met betrekking tot hoe updates worden geïnstalleerd en beheerd. De belangrijkste optie hier is de knop "Controleren op updates". Hiermee wordt gecontroleerd of er nieuwe updates beschikbaar zijn voor uw computer en worden deze automatisch geïnstalleerd.

Gerelateerde artikelen

Hoe Pages bestand openen op Windows?

Als u een Pages-document wilt openen in een andere app, zoals Microsoft Word, kunt u Pages gebruiken om het document te converteren naar de juiste structuur. U kunt het document openen om het te converteren. Selecteer 'Archiveren

Hoe lang kan een update duren?

Windows updates zijn grote bestanden die gedownload moeten worden. Sommige updates zijn zo gedaan, terwijl de grote updates tot wel anderhalf uur kunnen duren. Wanneer een computer bijvoorbeeld bijna door zijn opslagruimte heen is kan het al blijven hangen. Daarvan, hoe stop je een update op iphone? Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > '[Apparaat]-opslag'. Zoek de update in de lijst met apps. Tik op de update en daarna op 'Verwijder update'.

Hoe lang nog updates Windows 10?

Windows 10 ondersteuning tot 2027

De nieuwe update zal worden aangeboden via het normale updateproces. De Home- en Pro-edities krijgen 18 maanden onderhoud, de Enterprise- en Education-edities 30 maanden.
Dit in overweging nemend, hoe kan je een update verwijderen? Aangenomen dat u verwijst naar het verwijderen van updates op een Android toestel:
Ga naar Instellingen > Apps.
Tik op de app met de updates die u wilt verwijderen.
Tik op App Details in de rechterbovenhoek.
Tik op de menuknop in de rechterbovenhoek van het scherm.
Tik op Updates verwijderen.

Je kunt ook vragen kun je updates verwijderen?

Ja, u kunt updates op uw apparaat verwijderen. Ga daarvoor naar Instellingen > Apps & meldingen > App info. Tik op de app waarvoor u de update wilt verwijderen en tik op de knop Verwijderen.

Door Kimberlyn Crookshanks

Vergelijkbare artikelen

Hoe bevalt Windows 11? :: Wat moet je doen als je laptop traag is?
Handige links