Huis > W > Waarom Wordt Pdf Winmail?

Waarom wordt PDF winmail?

Wanneer er een bestand verstuurd wordt vanuit Outlook met verkeerde configuratie instellingen, dan kan de bijlage veranderen in een Winmail. dat bestand bij de ontvanger. Het bestand wordt hierin gewijzigd, omdat Outlook het bestand meestuurt met opmaak, welke het andere programma niet kan lezen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe kan ik winmail openen op IPhone?

Wanneer u een Apple Mac, iPad of IPhone gebruikt en u ontvangt een e-mail met een bijlage winmail. dat. Dan komt dit doordat de afzender een tekst indeling (rich text format) gebruikt welke niet ondersteund wordt door Apple. Dit rich text format wordt niet door Apple systemen ondersteund. Vervolgens, kan winmail bestand niet openen? Als u winmail. dat probeert te openen, zal waarschijnlijk worden gevraagd de toepassing te specificeren waarmee het bestand moet worden geopend. Omdat dit bestand een voor Microsoft bedrijfseigen Outlook/Exchange-indeling heeft, hebt u mogelijk geen toepassing geïnstalleerd die dit bestand kan decoderen en weergeven.

Vervolgens, hoe voorkom ik winmail dat?

De beste manier om te voorkomen dat winmail dat doet is om de functie in Outlook uit te schakelen. En nog een vraag, waarom krijg ik een winmail dat? Er zijn een paar redenen waarom u een winmail.dat bestand krijgt in plaats van de verwachte bijlage. De eerste reden is dat de verzender Microsoft Outlook gebruikt en zijn e-mailaccount heeft geconfigureerd om e-mail te verzenden in het Transport Neutral Encapsulation Format (TNEF). TNEF is een door Microsoft Outlook en Exchange Server gebruikt eigen formaat dat rijke tekstopmaak en andere functies inkapselt die niet worden ondersteund door het standaard MIME-formaat.
De tweede reden dat u een winmail.dat bestand krijgt is dat de e-mail account van de afzender is geconfigureerd om mail te versturen in het Microsoft Exchange Rich Text Format (RTF). RTF is een door Microsoft Outlook en Exchange Server gebruikte indeling die rijke tekstopmaak ondersteunt, zoals lettertypen, kleuren en afbeeldingen.
Als u een winmail.dat-bestand ontvangt van een afzender die Microsoft Outlook gebruikt, kunt u uw e-mailclient configureren om TNEF- of RTF-opmaak uit te schakelen. Zie voor instructies hierover het volgende ondersteuningsartikel van Microsoft: https://support.microsoft.com/en-us/office/open-winmail-dat-files-82d322f3-9099-4f5a-9178-99b72135438e.
Als u een winmail.dat-bestand ontvangt van een afzender die een andere e-mailclient gebruikt, is er geen garantie dat u de bijlage kunt openen of bekijken. In sommige gevallen kunt u een TNEF-viewer van derden installeren, zoals die welke in de Microsoft Store verkrijgbaar is, om het bestand te openen.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Je kunt ook vragen hoe kan ik winmail dat openen op mac?

Er zijn een paar verschillende manieren om een Winmail-bestand op een Mac te openen. Eén manier is om het programma Mail te gebruiken, dat op de meeste Macs voorgeïnstalleerd is. Dubbelklik hiervoor op het Winmail-bestand en het wordt geopend in het programma Mail.
Een andere manier om een Winmail-bestand op een Mac te openen is met het programma Microsoft Outlook. Dit programma is niet voorgeïnstalleerd op alle Mac computers, maar kan gratis gedownload worden van de Microsoft website. Zodra u het Outlook-programma hebt gedownload en geïnstalleerd, kunt u Winmail-bestanden openen door erop te dubbelklikken.
Tenslotte zijn er enkele programma's van derden waarmee Winmail-bestanden op een Mac kunnen worden geopend. Een daarvan is de app TNEF Enough, die je gratis kunt downloaden in de App Store. Zodra je TNEF Enough hebt gedownload en geïnstalleerd, kun je Winmail-bestanden openen door er met de rechtermuisknop op te klikken en "Openen met > TNEF Enough" te selecteren.

Door Verda Nunnelee

Vergelijkbare artikelen

Is Winzip gratis? :: Hoe kun je winmail openen?
Handige links