Huis > H > Hoe Kun Je Winmail Openen?

Hoe kun je winmail openen?

Ga naar https://www.winmaildat.com/ in de webbrowser van je computer. Deze website zet je winmail. dat-bestand om naar een leesbaar RTF-document dat je kunt openen in Microsoft Word (of, als je geen Word hebt, met een ander tekstprogramma zoals WordPad of TextEdit). Klik op Browse.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom krijg ik een winmail dat?

Als je email ontvangt met hierbij een bijlage genaamd winmail. dat is deze mail waarschijnlijk verzonden door iemand die gebruik maakt van Microsoft Outlook met Rich Text Format (afgekort RTF) als indeling van het bericht. Hoe voorkom ik winmail dat? dat bijlage voorkomen. Om te voorkomen dat de tekst wordt omgezet naar een bijlage kan de verzender de tekst opmaken in een meer gangbaar formaat in plaats van RTF. Dit kan bijvoorbeeld platte tekst (plain text) of een html indeling zijn.

Kan winmail bestand niet openen?

Als je een winmail.dat bestand probeert te openen en het werkt niet, zijn er een paar dingen die je kunt proberen. Ten eerste, probeer het bestand te hernoemen naar .msg of .eml. Als dat niet werkt, probeer dan een bestandsconverter te gebruiken om het winmail.dat bestand te converteren naar een ander formaat dat je wel kunt openen. Er zijn een paar gratis online converters die je kunt gebruiken, of je kunt een conversieprogramma downloaden naar je computer. Zodra je het bestand hebt geconverteerd, zou je het moeten kunnen openen met het programma waarmee je het oorspronkelijk probeerde te openen. Daarvan, waarom wordt pdf winmail? Er zijn een paar redenen waarom PDF winmail voor sommige gebruikers voordelig kan zijn. Ten eerste zijn PDF-bestanden over het algemeen kleiner dan andere bestandstypen, zodat ze sneller en gemakkelijker kunnen worden verzonden. Bovendien is het waarschijnlijker dat PDF-bestanden hun opmaak behouden wanneer ze op verschillende apparaten worden bekeken, zodat de ontvanger er zeker van kan zijn dat hij het document ziet zoals de afzender het bedoeld heeft.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Men kan zich ook afvragen: hoe winmail dat openen op iphone?

Als u een iPhone gebruikt, kunt u een winmail.dat-bestand openen door eerst een winmail.dat-lezer uit de App Store te downloaden en te installeren. Zodra de app is geïnstalleerd, opent u deze en gebruikt u de ingebouwde bestandsbrowser om het winmail.dat-bestand te vinden dat u wilt openen. Selecteer het bestand en tik op "Openen" om de inhoud te bekijken. En nog een vraag, hoe kan ik winmail dat openen op mac? Er zijn een paar manieren om een winmail-bestand op een mac te openen. Eén manier is het gebruik van een winmail viewer zoals TNEF's Enough. Een andere manier is het gebruik van een converter zoals die van CoolUtils.

Door Hephzibah Macbride

Vergelijkbare artikelen

Waarom wordt PDF winmail? :: Hoe voorkom ik winmail dat?
Handige links