Huis > H > Hoe Laat Nederland Olympische Spelen?

Hoe laat Nederland Olympische Spelen?

Sluitingsceremonie. Op zondag 20 februari om 13.00 uur Nederlandse tijd vindt de sluitingsceremonie plaats van de Olympische Spelen van Beijing. De sluitingsceremonie is live te zien bij de NOS op NPO1 en via www.nos.nl.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je samen spelen op de PS4?

Druk op het beginscherm van je PS4-console op de toets omhoog om naar het scherm met functies te gaan en selecteer Party.

Waar kan ik de Paralympische Spelen kijken?

De Paralympics zijn op tv alleen bij de NOS te volgen. De publieke omroep schenkt dagelijks aandacht aan het evenement. SPORTNEXT maakt een compleet media-overzicht. In tegenstelling tot de Olympische Spelen heeft Eurosport niet de rechten voor de Paralympische Spelen. Welke zender Olympische Spelen KPN? Olympische spelen bij KPN: Eurosport 1 op kanaal 35 in het basispakket. Eurosport 2 op kanaal 36 in het Pluspakket.

Hoe kijk je Olympische Spelen terug?

U kunt de Olympische Spelen op verschillende manieren bekijken. Eén manier is om naar de officiële website te gaan en te klikken op de link voor het evenement dat u wilt bekijken. Een andere manier is om een livestream van het evenement online te vinden. Je kunt ook vragen kun je olympische spelen terugkijken? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het van een aantal factoren afhangt, zoals in welk land je je bevindt, welk type apparaat je gebruikt en of je al dan niet een kabel- of satelliettelevisieabonnement hebt. In het algemeen is het echter mogelijk om de voorbije Olympische Spelen te bekijken op een aantal verschillende platforms, zoals NBC Sports, CBC Sports en Olympic Channel.

Gerelateerde artikelen

Kan je Nintendo DS-spellen spelen op de 2DS?

De Nintendo 2DS is compatibel met alle Nintendo DS games, dus je kunt oudere games opnieuw spelen of ontdekken.

Hoe laat is de afsluiting van de Olympische Spelen?

Wanneer vindt Beijing 2022 plaats? De Olympische Spelen van 2022 in Peking vinden in februari plaats. De openingsceremonie is op vrijdag 4 februari in het Beijing National Stadium, dat je misschien ook wel kent onder de naam Vogelnest, en op zondag 20 februari staat de sluitingsceremonie op het programma. Wat dit betreft, hoe laat begint de sluiting olympische spelen? Zo kijk je naar de olympische sluitingsceremonie

De sluitingsceremonie begint om 13:00 uur Nederlandse tijd en vindt plaats in het Vogelnest te Beijing. Irene Schouten, die 3 gouden plakken won, draagt de Nederlandse vlag.

Hoe eindigen de Olympische Spelen?

De Olympische Zomerspelen in Tokyo zouden starten op vrijdag 24 juli en eindigen op zondag 9 augustus 2020. De Olympische Zomerparalympische Spelen zouden starten op dinsdag 25 augustus en eindigen op zondag 6 september 2020. Wat dit betreft, waar worden paralympics uitgezonden? De Paralympics worden hoofdzakelijk uitgezonden op dezelfde kanalen als de Olympische Spelen. In de Verenigde Staten zijn dat NBC, NBCSN en Olympic Channel.

Mensen vragen ook: welke zender olympische spelen voetbal?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag omdat het van een aantal factoren kan afhangen, zoals in welk land u zich bevindt en welke kabel-/satellietprovider u heeft. Enkele van de populairste kanalen die meestal Olympische voetbaluitzendingen hebben, zijn ESPN, NBC Sports en Fox Sports. U kunt ook meestal dekking te vinden op verschillende internationale voetbal kanalen zoals beIN Sports en Telemundo.

Door Andrus Napierala

Vergelijkbare artikelen

Hoe 7-Zip installeren? :: Wat is een WinRAR archief?
Handige links