Huis > H > Hoe 7-Zip Installeren?

Hoe 7-Zip installeren?

installeert 7Zip

7-Zip installatiebestand downloaden en installeren

  1. Download het 7-Zip installatiebestand voor jouw Windows-versie (x64/x86)
  2. Dubbelklik het gedownloade bestand.
  3. Volg de installatie-opties.
  4. 7-Zip is geïnstalleerd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke Office versie installeren 32 of 64 bit?

De standaardinstelling is om de 32-bits versie van Office te installeren. Als uw pc een 64-bits versie van Windows heeft, raden wij aan de 32-bits versie van Office te installeren omdat deze beter compatibel is met andere toepassingen en plug-ins die met Office werken.

Wat doet 7-zip?

7-Zip is een computerprogramma om bestanden te archiveren en comprimeren. 7-Zip wordt geschreven in C++ voor Windows. De broncode van het programma is vrij beschikbaar onder de voorwaarden van de LGPL, dit in tegenstelling tot die van sharewareprogramma's als WinZip en WinRAR. Vervolgens, welk unzip programma? Om bestanden te comprimeren heeft u een programma als 7-Zip nodig. Met deze software zijn bestanden en mappen samen te voegen en te verkleinen. Dit werkt voor allerlei soorten bestanden en de software ondersteunt een breed scala aan formaten van archieven. Daarnaast is er nog het eigen 7z formaat.

Hoe Unzippen in een Mac?

Er zijn twee manieren om bestanden uit te pakken op een Mac:
1. Als het bestand dat u hebt gedownload het formaat .zip heeft, dubbelklikt u erop om het uit te pakken. De inhoud van het zip-bestand wordt uitgepakt in een nieuwe map met dezelfde naam als het zip-bestand.
2. Als het gedownloade bestand het formaat .tar.gz heeft, moet u een terminalcommando gebruiken om het uit te pakken. Open de Terminal-toepassing, die zich bevindt in de map Utilities in de map Applications. Typ vervolgens het volgende commando, waarbij u "filename.tar.gz" vervangt door de naam van het bestand dat u hebt gedownload:
tar -xvzf filename.tar.gz
Dit zal de inhoud van het .tar.gz bestand uitpakken in een nieuwe map met dezelfde naam als het bestand. Dienovereenkomstig, hoe maak je een zip bestand? Om een zip-bestand te maken, moet u een zip-bestandscompressietool gebruiken. Er zijn veel verschillende compressietools beschikbaar, zowel betaald als gratis. Zodra u een compressietool hebt gekozen, moet u de instructies van die specifieke tool volgen om uw zipbestand te maken.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik Windows 8.1 opnieuw installeren?

De Start knop moet geselecteerd zijn.

Trouwens, wat is unzippen?

Unzip met Android

Daarmee kun je zipbestanden direct na het downloaden openen.
Je kunt ook vragen hoe kan ik een winrar bestand openen? In WinRAR is het ook mogelijk om bestanden te selecteren m.b.v. de spatiebalk of de Insert-toets. Als de bestanden geselecteerd zijn, klik op de knop "Uitpakken in" aan de bovenkant van het WinRAR-venster of gebruik de toetsencombintie "Alt+E", geef de doelmap aan en klik op OK.

Wat dit betreft, hoe open ik een rar bestand in windows 10?

Open RAR-bestanden in Windows 10

Open de locatie van uw . rar-bestand en klik er met de rechtermuisknop op. Zoek naar een contextueel menu met de tekst "7-Zip". Beweeg je muis eroverheen en kies uitpakken van bestanden.
Hoe zip bestand openen op tablet? Er zijn een paar verschillende manieren om zip-bestanden te openen op een tablet. Eén manier is om een bestandsbeheerprogramma te downloaden, zoals ES File Explorer, en dat te gebruiken om het zip-bestand te openen. Een andere manier is het downloaden van een zip-bestand opener app, zoals WinZip. Zodra een van deze apps is geïnstalleerd, kunt u meestal gewoon op het zip-bestand tikken om het te openen.

Trouwens, hoe open ik een zip bestand op mijn iphone?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een zip-bestand op uw iPhone kunt openen. Een manier is om de ingebouwde Bestanden-app te gebruiken die wordt geleverd met iOS 11 of later. Om dit te doen, tikt u eerst op het zipbestand dat u wilt openen. Tik vervolgens op het deelpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. Er verschijnt een menu met verschillende opties om het bestand te delen. Tik op de optie "Kopiëren naar bestanden". Selecteer tenslotte de locatie waar u het uitgepakte bestand wilt opslaan en tik op "Kies".
Een andere manier om een zip-bestand op je iPhone te openen is door een app van derden te installeren, zoals iZip of Zip Viewer. Om een van deze apps te gebruiken, downloadt en installeert u deze eerst uit de App Store. Open vervolgens de app en navigeer ermee naar het zipbestand dat u wilt openen. Tik op het bestand om het te selecteren en tik vervolgens op de knop "Uitpakken". Selecteer de locatie waar u het uitgepakte bestand wilt opslaan en tik op "OK".

Door Garcia Wamser

Vergelijkbare artikelen

Kan map niet zippen? :: Hoe laat Nederland Olympische Spelen?
Handige links