Huis > H > Hoe Haal Je Een Paginanummer Weg In Word?

Hoe haal je een paginanummer weg in Word?

Ga naar Invoegen > Paginanummer en kies vervolgens Paginanummers verwijderen. Als de knop Paginanummers verwijderen niet beschikbaar is of sommige paginanummers nog aanwezig zijn, dubbelklik in de koptekst of voettekst, selecteer het paginanummer en druk op Delete.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Hoe krijg je 1.1 in Word?

U kunt koppen nummeren, zodat koppen op het hoogste niveau (kop 1) bijvoorbeeld 1, 2, 3 en koppen op het tweede niveau (Kop 2) de nummering 1.1, 1.2, 1.3 hebben. Open het document met ingebouwde kopstijlen en selecteer de eerste kop 1. Kies op het tabblad Start in de groep Alinea de optie Lijst met meerdere niveaus. Trouwens, hoe voeg je een pagina toe in word online? Als u een lege pagina wilt invoegen in een Word-document, plaatst u de cursor op de positie waar de nieuwe pagina moet beginnen en klikt u op Invoegen > Lege pagina. De lege pagina wordt geopend, zodat u er inhoud aan kunt toevoegen.

Hoe doe je paginanummering in Google Docs?

Er zijn twee manieren om paginanummering te doen in Google Docs. De eerste manier is het invoegen van een paginanummerveld in de kop- of voettekst van uw document. Klik hiervoor op Invoegen > Koptekst & paginanummer en selecteer vervolgens de locatie en stijl van de paginanummering die u wilt.
De tweede manier om paginanummering in Google Docs toe te passen is met de paginanummertool. Klik hiervoor op Invoegen > Paginanummer en selecteer de gewenste locatie en stijl van paginanummering. Trouwens, wat is een goede inhoudsopgave? Een goede inhoudsopgave is goed georganiseerd en gemakkelijk te volgen. Hij is verdeeld in secties die overeenkomen met de verschillende delen van het document. Elke sectie wordt duidelijk gelabeld en de secties worden opgesomd in de volgorde waarin ze in het document voorkomen. De inhoudsopgave moet ook paginanummers bevatten, zodat lezers gemakkelijk de informatie kunnen vinden die ze zoeken.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Trouwens, hoe nummer je hoofdstukken?

De hoofdstukken krijgen de cijfers 1 tot en met n; de paragrafen en eventuele subparagrafen krijgen diezelfde cijfers, gevolgd door een punt en een tweede of (bij een subparagraaf) derde cijfer enzovoort. Men kan zich ook afvragen: hoeveel niveaus in inhoudsopgave? Opmaakrichtlijnen voor de inhoudsopgave

Voor de APA-stijl kun je maximaal vijf kopniveaus gebruiken die ieder een eigen opmaak hebben. In de inhoudsopgave voeg je alle koppen met niveau 1 en 2 toe en je lijnt de tekst links uit, zonder verdere opmaak.

Dienovereenkomstig, hoe secties verwijderen?

Als u sectie-einden hebt toegevoegd in uw document, kunt u het gemakkelijkst zien waar ze beginnen en eindigen door opmaakmarkeringen weer te geven. Ga naar Starten selecteer Alle niet-afdrukbare tekens tonen. Selecteer het sectie-break en druk vervolgens op Delete. Wat dit betreft, hoe paginanummering laten doorlopen na sectie-einde? Er zijn een paar manieren om dit te doen, maar de meest eenvoudige manier is om een PAGINA-veld in te voegen aan het einde van de sectie en het getalformaat ervan in te stellen op "1, i, 1i, A, a, I, i.".

Wat dit betreft, kan sectie-einde niet verwijderen?

Als u naar het einde van een sectie in een document verwijst, zou u deze moeten kunnen verwijderen door de sectie te selecteren en op de delete-toets te drukken. Als dat niet lukt, is de sectie mogelijk beschermd of is er een probleem met het document.

Door Juliet Paluch

Vergelijkbare artikelen

Wat staat er in de inhoudsopgave? :: Hoe maak je een Google document liggend?
Handige links