Huis > H > Hoe Maak Je Een Google Document Liggend?

Hoe maak je een Google document liggend?

De pagina-instelling van een Google-document wijzigen

  1. Open de Google Documenten-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Open een document.
  3. Tik rechtsonder op Bewerken .
  4. Tik rechtsboven op Meer .
  5. Tik op Pagina-instelling.
  6. Selecteer de instelling die je wilt wijzigen: Afdrukstand.
  7. Breng de gewenste wijzigingen aan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Wat zijn Paginamarges?

Documenten hebben in Word automatisch witruimte tussen de rand van het papier en het begin van de inhoud. Dit noemt men de marges. Standaard staan deze ingesteld op 2,5 centimeter. Hoe begin je paginanummering vanaf bepaalde pagina? Paginanummers later laten beginnen in een document

  1. Ga naar Invoegen > Koptekst of Voettekst > Koptekst bewerken of Voettekst bewerken.
  2. Selecteer Eerste pagina afwijkend.
  3. In het kop- of voettekstgebied op de eerste pagina ziet u een label met de tekst Koptekst eerste pagina.

Hoe opmaak in Word?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u in Word kunt opmaken. Om tekst op te maken, kunt u het lettertype, de grootte, de kleur en andere eigenschappen wijzigen. Om alinea's op te maken, kunt u de uitlijning, inspringing en spatiëring wijzigen. U kunt ook opsommingstekens of nummering toevoegen.
Om tekst op te maken selecteert u de tekst die u wilt opmaken en gebruikt u de opties in de groep Lettertype op het tabblad Begin. U kunt het lettertype, de grootte, de kleur en andere eigenschappen wijzigen.
Om paragrafen op te maken, selecteert u de paragraaf of paragrafen die u wilt opmaken en gebruikt u de opties in de groep Paragraaf op het tabblad Start. U kunt de uitlijning, inspringing en spatiëring wijzigen. U kunt ook opsommingstekens of nummering toevoegen. Hoe doe je 1 pagina liggend in Word Mac? Er zijn een paar manieren om dit te doen:
1. Ga naar het tabblad 'Lay-out' en selecteer 'Oriëntatie.' Selecteer dan 'Landschap'.
2. U kunt ook naar 'Bestand' en dan 'Pagina-instelling' gaan en onder 'Oriëntatie' 'Liggend' selecteren.
3. Als u alleen de oriëntatie van één pagina wilt wijzigen, kunt u uw cursor op de pagina zetten die u wilt wijzigen en naar 'Formaat', 'Document' en 'Pagina-indeling' gaan. Kies 'Liggend' in het keuzemenu 'Oriëntatie'.

Gerelateerde artikelen

Wat is een JPG document?

Het bekendste bestandstype voor foto's is de JPG. Een gecomprimeerd formaat is een JPG. Het kan gecomprimeerd of geplet worden genoemd.

Hoe maak je automatisch een inhoudsopgave in Word?

De inhoudsopgave maken

  1. Klik op de locatie waar u de inhoudsopgave wilt invoegen. Gewoonlijk is dit aan het begin van een document.
  2. Klik op Verwijzingen > Inhoudsopgave en kies een Automatische inhoudsopgave in de lijst met stijlen.
Dienovereenkomstig, hoe zet je een paginanummer in word? Klik op het tabblad Invoegen op het pictogram Paginanummer en klik vervolgens op Paginanummer. Selecteer een locatie en kies vervolgens een uitlijningsstijl. Elke pagina wordt automatisch door Word nummerd, behalve de aangewezen titelpagina's.

Bovendien, hoe kolommen even breed maken word?

Klik op het tabblad Pagina-indeling of Indeling op Kolommen. Kies onder aan de lijst de optie Meer kolommen. Pas in het dialoogvenster Kolommen de instellingen onder Breedte en afstand aan om de kolombreedte en de afstand tussen kolommen te kiezen. Dienovereenkomstig, hoe stel je de regelafstand in bij word? Er zijn verschillende manieren om regelafstand in te stellen in Microsoft Word. De meest gebruikelijke is om de tekst die u wilt wijzigen te selecteren en dan naar het tabblad Home te gaan. Daar ziet u een knop "Regel- en alineaafstand". Als u daarop klikt, krijgt u verschillende opties voor regelafstand, waaronder enkele, dubbele en 1,5 regel. U kunt ook "Precies" selecteren en een specifieke maat invoeren.

Dienovereenkomstig, wat is een filmpje in landscape?

Een film in landschap is een film die gefilmd is in een horizontale beeldverhouding, in plaats van de traditionele verticale beeldverhouding. Dit zorgt voor een breder gezichtsveld en een meer meeslepende ervaring voor de kijker.

Door Haldes

Vergelijkbare artikelen

Hoe haal je een paginanummer weg in Word? :: Kun je Wordfeud met 3 spelen?
Handige links