Huis > H > Hoe Open Ik Een Auditfile?

Hoe open ik een Auditfile?

Met de knop Open auditfile kiest u een auditfile bestand welke u wilt inlezen (ADF of XAF). Het programma herkent zelf welke versie auditfile het betreft en start het inlezen van de mutaties. U heeft bij het inlezen optioneel de keuze uit de volgende opties: Met multiple kunt u of opgesplitste auditfiles lijmen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe open je .jar bestanden?

Er zijn programma's die het bestand JARJava Runtime Environment openen.

Wat zit er in een Auditfile?

Een auditfile is een computerbestand waarin de meest gebruikte gegevens van je boekhouding staan. Deze bevat alle details en een overzicht van de gegevens uit je administratie. De Belastingdienst zal hierom vragen als ze de gegevens van je boekhouding willen inzien. Dienovereenkomstig, wat is een auditfile financieel? Betekenis van auditfile

Een auditfile is een bestand dat je met behulp van een boekhoudprogramma genereert. Dit bestand bevat informatie over alle transactiegegevens die binnen een bepaalde periode zijn opgenomen. Vaak is het vooraf te configureren welke informatie al dan niet in een auditfile wordt opgenomen.

Daarvan, hoe ziet een auditfile eruit?

Een auditbestand is een bestand dat informatie bevat over alle audits die op een systeem zijn uitgevoerd. Deze informatie kan bevatten wie welke bestanden heeft geopend, wanneer ze dat hebben gedaan en welke wijzigingen er in de bestanden zijn aangebracht. Hoe maak ik een auditfile in Exact Online? Om een auditbestand in Exact Online aan te maken, moet u de volgende stappen volgen:
1. Log in op uw Exact Online account.
2. Ga naar het tabblad "Administratie".
3. Klik in het gedeelte "Algemeen" op de optie "Bestanden controleren".
4. Klik op de pagina met auditbestanden op de knop "Nieuw".
5. Voer de naam van het auditbestand in en klik op de knop "Aanmaken".
6. Het auditbestand wordt nu aangemaakt en u kunt er indien nodig gegevens aan toevoegen.

Door Gleich Evitts

Vergelijkbare artikelen

Hoe Exodus installeren? :: Hoe XML bestand opslaan?
Handige links