Huis > W > Wat Kost Een Abonnement Op Youtube?

Wat kost een abonnement op YouTube?

Hoe duur is YouTube Premium? Een abonnement op YouTube Premium kost in Nederland en België 6,99 euro per maand.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Je kunt ook vragen wat kost you tube zonder reclame?

YouTube Premium Lite kost 6,99 euro per maand. Daarmee is het goedkoper dan een regulier Premium-abonnement, waarvoor je 11,99 euro per maand betaalt. Met Premium Lite kunnen YouTube-gebruikers naar video's kijken zonder dat die steeds onderbroken worden door advertenties. Hoe krijg je gratis YouTube Premium? Om je op de dienst te abonneren, ga je naar de website van YouTube Premium. Eenmaal aangemeld, ontvang je gratis een proefperiode van één maand. Tijdens de proefperiode heb je onbeperkt toegang tot alle YouTube Premium-functies. Gedurende deze maand kun je het proeflidmaatschap op ieder gewenst moment annuleren.

Wat kun je doen met YouTube Premium?

YouTube Premium is een abonnementsdienst die toegang biedt tot bepaalde functies op YouTube. Deze functies omvatten reclamevrij kijken, afspelen op de achtergrond en toegang tot YouTube Originals-content. YouTube Premium biedt gebruikers ook offline weergave en toegang tot YouTube Music. Is YouTube gratis? Ja, YouTube is een gratis website. Je kunt video's op YouTube bekijken zonder iets te hoeven betalen. Er zijn echter enkele video's op YouTube die je alleen kunt bekijken als je een YouTube Premium abonnement hebt.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Hoe kan je abonneren op YouTube?

Abonneren op een kanaal

  1. Open de YouTube-app of ga naar m.youtube.com.
  2. Log in bij YouTube.
  3. Als je op het tabblad Home bent: Tik op het kanaalpictogram onder de video van het kanaal waarop je je wilt abonneren.
  4. Als je een video bekijkt van een kanaal waarop je je wilt abonneren: Tik onder de video op Abonneren .
Trouwens, wat kost youtube lite? YouTube Premium Lite zal 6,99 euro per maand kosten. Het grootste verschil met Premium is dat je geen video's meer kunt downloaden, waardoor je ze niet in het vliegtuig of op andere momenten dat je offline hebt kunt kijken.

Wat kost een eigen YouTube kanaal?

YouTube kanalen zijn gratis te maken, en erg eenvoudig om mee te beginnen. Er zijn geen kosten voor het hosten op de website, maar er kunnen wel andere kosten komen kijken bij het maken van video's. Hoe krijg ik YouTube Lite? U kunt YouTube Lite krijgen door naar de Google Play Store te gaan en te zoeken naar "YouTube Lite". Zodra u de app hebt gevonden, installeert u deze en opent u deze. U moet zich aanmelden met uw Google-account om YouTube Lite te gebruiken.

Kan je YouTube Premium kopen met iDeal?

iDeal is een Nederlandse betaalmethode waarmee klanten online kunnen betalen via het internetbankiersysteem van hun eigen bank. Het is beschikbaar voor klanten van de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot. YouTube Premium kan niet worden gekocht via iDeal.

Door Silverstein

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik YouTube kijken zonder reclame? :: Waarom een YouTube kanaal?
Handige links