Huis > H > Hoe Geschiedenis Facebook Bekijken?

Hoe geschiedenis Facebook bekijken?

Tik rechtsboven in Facebook op en tik vervolgens op je naam. Tik onder je profielfoto op en tik vervolgens op Activiteitlogboek. Tik onderaan op Activiteitgeschiedenis bekijken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je een tweede Facebook account aanmaken?

Het is tegen de richtlijnen van de gemeenschap om meer dan één account te hebben. U kunt uw persoonlijke account gebruiken om een pagina aan te maken en te beheren als u uw bedrijf op Facebook wilt vertegenwoordigen.

Waar blijft verwijderde geschiedenis?

Je kunt deze informatie op verschillende manieren terughalen. Veruit de eenvoudigste manier om verwijderde geschiedenis te herstellen is met behulp van je Google-account. Als je een Google-account hebt en deze gebruikt hebt tijdens de sessie die je wilt bekijken, gebruik dan die methode. Hoe lang blijven zoekopdrachten bewaard? Wat ouder is dan 90 dagen wordt automatisch verwijderd. Dat zijn nu nog de voordelen van het bewaren van de browsergeschiedenis. Vroeger echter, toen internetverbindingen nog lang niet zo snel waren als nu, bewees de browsergeschiedenis een pc-gebruiker grotere diensten.

Dit in overweging nemend, wat heb ik het meest gegoogled?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van de zoekgeschiedenis van de persoon. Enkele mogelijke kanshebbers voor de meest gezochte term zouden kunnen zijn: "nieuws", "weer", "facebook", "youtube", of "amazon". Wat gebeurt er als ik mijn geschiedenis verwijdert? Als u uw geschiedenis verwijdert, kunt u deze niet langer bekijken. Bovendien zullen alle websites die u hebt bezocht niet langer uw browsegeschiedenis aan uw account koppelen.

Gerelateerde artikelen

Kunnen mensen zien dat je online bent op Facebook?

Ga naar de 'Messenger' optie op de Facebook website om je status te verbergen. Klik op het tandwieltje boven de chatlijst en kies de instellingen. Je kunt daarna de optie'toon wanneer actief' uitvinken.

Waarom geschiedenis wissen?

In elke browser kun je de lijst met bezochte websites wissen om je privacy te beschermen of om ruimte op je apparaat vrij te maken. Je kunt ervoor kiezen je browsegeschiedenis automatisch te laten wissen zodra je een browser afsluit. Dus, kan je school je geschiedenis zien? En docenten op school kunnen ook op onze beeldschermen kijken als we zijn ingelogt op de computer en alles zien wat we doen en onze Browsergeschiedenis bekijken.

Hoe kan ik gegevens wissen?

Android 10

  1. Instellingen > Beveiliging > Versleuteling en gegevens. Hiermee voorkom je dat techneuten met slimme trucs toch nog wat gewiste gegevens kunnen herstellen.
  2. Instellingen > Systeem > Geavanceerd > Opties voor resetten > Alle gegevens wissen (fabrieksinstellingen terugzetten).
Wat dit betreft, hoe verwijder je recente tabbladen? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de specifieke browser en het gebruikte besturingssysteem. Over het algemeen hebben de meeste browsers echter een optie "Recente tabbladen" of "Recente geschiedenis" in het instellingenmenu waarmee u uw recente tabbladen kunt wissen.

Kan iemand mijn geschiedenis zien?

Nee, alleen u kunt uw geschiedenis zien. Uw geschiedenis is echter zichtbaar voor iedereen die toegang heeft tot uw computer of apparaat. Als u zich zorgen maakt dat uw geschiedenis door anderen wordt gezien, kunt u uw geschiedenis wissen of de privé-browsingmodus gebruiken.

Door Boland Puntillo

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt gezinsabonnement YouTube? :: Waarom geen geluid bij Facebook filmpjes?
Handige links