Huis > H > Hoe Begin Je Met Een Youtube Kanaal?

Hoe begin je met een YouTube kanaal?

Een Youtube kanaal maken gaat als volgt:

  1. Ga naar Youtube.com.
  2. Klik rechtsbovenin op inloggen.
  3. Log in met jouw Google account.
  4. Klik rechtsbovenin op jouw profiel.
  5. Selecteer instellingen.
  6. Klik op kanalen toevoegen.
  7. Vul de naam in van jouw nieuwe kanaal.
  8. Bevestig je keuze.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een abonnement op YouTube gratis?

Als je geen betaald account hebt op YouTube, krijg je vaak reclameblokken te zien. De advertenties verdwijnen met een betaald account, maar je moet wel een maandelijks bedrag betalen.

Daarvan, wat is een verborgen video op youtube?

Als je reacties wilt toestaan op een video die niet openbaar is, kun je Verborgen als privacyinstelling kiezen. Verborgen video's en playlists kunnen worden bekeken en gedeeld door iedereen die de link heeft. Je verborgen video's worden niet weergegeven op het tabblad Video's op de homepage van je kanaal. Wat dit betreft, wat betekent dit kanaal heeft geen content? De oplossing voor Dit kanaal heeft geen content

Ga naar YouTube, log in met je Google account, ga naar jouw YouTube kanaal en klik op het tandwiel. Kies daar voor De lay-out van je kanaal aanpassen en geef vervolgens aan welke video's of afspeellijsten je wenst te tonen op de voorpagina van je kanaal.

Dienovereenkomstig, wat betekent geabonneerd?

De term "geabonneerd" heeft meerdere betekenissen in verschillende contexten.
Een abonnement op iets betekent in het algemeen dat je je aanmeldt om het regelmatig te ontvangen. Je kunt je bijvoorbeeld abonneren op een tijdschrift of een krant, of op een blog of podcast.
In de context van sociale media betekent abonneren op iemand dat je hem volgt en zijn updates in je feed ontvangt. Op sommige platforms kunt u zich ook abonneren op specifieke onderwerpen of hashtags, zodat u alle updates over dat onderwerp in uw feed ziet.
In de context van e-mail betekent inschrijven op een mailinglijst dat je je aanmeldt om regelmatig e-mails van die lijst te ontvangen. Mailinglijsten worden vaak gebruikt door bedrijven en organisaties om updates, aankondigingen of nieuwsbrieven naar hun abonnees te sturen.
In de financiƫle wereld betekent inschrijven op een aandeel dat je aandelen van dat aandeel koopt. Wanneer u inschrijft op een aandeel, wordt u aandeelhouder van het bedrijf en hebt u recht op een deel van de winst van het bedrijf. En nog een vraag, hoeveel geld krijg je bij 100.000 views op youtube? Het antwoord op deze vraag hangt af van een aantal factoren, waaronder het land waarin de weergaven worden gegenereerd, het type advertentie dat wordt getoond en de overeenkomst van de uitgever met YouTube. In het algemeen betaalt YouTube echter 55% van zijn advertentie-inkomsten uit aan makers van inhoud. Als een YouTube-video 1000 dollar aan advertentie-inkomsten oplevert, verdient de maker van die video dus 550 dollar.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een YouTube account zonder Google?

Er is een vereiste om in te loggen op YouTube. Als je al een e-mailaccount hebt en geen Gmail-account wilt, kun je een nieuw account aanmaken met een ander e-mailadres.

Hoeveel krijg je voor 1 miljoen views op YouTube?

Hoe meer views, hoe beter

Het gemiddelde? Zo'n 7,6 dollar per duizend views. Een snelle rekensom leert ons dat een video die een miljoen keer wordt bekeken, al snel 7.600 dollar kan opleveren. Dat is omgerekend zo'n 6.800 euro.
Je kunt ook vragen hoeveel euro per 1000 views youtube? Als vlogger krijg je per 1000 views in Nederland ongeveer 1 euro - maar dat bedrag kan flink hoger of lager uitvallen.

Wat zijn unieke kijkers op YouTube?

Via 'Unieke kijkers' krijg je een duidelijker beeld van de grootte van je publiek. Ook zie je een schatting van het aantal kijkers dat je video's gedurende een bepaalde periode heeft bekeken. Iedere kijker telt als unieke kijker, of deze nu via een pc of mobiel kijkt of een video meer dan eens bekijkt. Hoeveel kijkers heeft YouTube? Op dit moment geeft YouTube geen gedetailleerde informatie vrij over het aantal kijkers. Naar schatting heeft YouTube echter ongeveer 1,9 miljard ingelogde gebruikers per maand.

Dienovereenkomstig, wat is een view op youtube?

Een view op YouTube is een video die iemand heeft bekeken.

Door Cecily

Vergelijkbare artikelen

Wat als je je YouTube kanaal niet kan vinden? :: Hoe kun je zien wie er geabonneerd is op je YouTube kanaal?
Handige links