Huis > W > Wat Als Je Je Youtube Kanaal Niet Kan Vinden?

Wat als je je YouTube kanaal niet kan vinden?

In de volgende gevallen staat je kanaal mogelijk niet bovenaan de lijst met zoekresultaten: Je kanaalnaam wordt vaak in videotitels gebruikt. Je hebt een algemene kanaalnaam. Je YouTube-kanaal is nieuw.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Trouwens, hoe youtube kanaal bekijken?

bekijkenYouTube

Recente abonnees bekijken

  1. Log in bij YouTube Studio.
  2. Zoek op het dashboard de kaart 'Nieuwe abonnees'.
  3. Klik op Alles weergeven om de kaart uit te vouwen.
Men kan zich ook afvragen: hoe maak ik mijn youtube kanaal openbaar? een kanaal

Je kanaalabonnementen openbaar of privé maken
  1. Log in bij YouTube.
  2. Klik rechtsboven op je profielfoto .
  3. Klik op Instellingen .
  4. Selecteer in het linkermenu Privacy.
  5. Schakel Al mijn abonnementen privé houden in of uit.

Dienovereenkomstig, wat is het populairste youtube kanaal?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat YouTube geen gedetailleerde gegevens vrijgeeft over de populariteit van kanalen. Er zijn echter een paar manieren om de populairste YouTube-kanalen in te schatten. Eén methode is om te kijken naar het aantal abonnees dat een kanaal heeft. Een andere methode is om te kijken naar het aantal views dat de video's van een kanaal hebben gekregen.
Er zijn een paar kanalen die door de jaren heen constant populair zijn geweest, zoals PewDiePie en Justin Bieber. Het populairste YouTube-kanaal in een bepaald jaar kan echter variëren, afhankelijk van wat er op dat moment populair is. In 2017 was het populairste YouTube-kanaal bijvoorbeeld een gamingkanaal met de naam PewDiePie. In 2018 was het populairste YouTube-kanaal een muziekkanaal met de naam Cocomelon - Nursery Rhymes. Dit in overweging nemend, hoe krijg ik youtube weer terug? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste manier om YouTube terug te krijgen kan per situatie verschillen. Enkele mogelijke oplossingen zijn echter het opnieuw installeren van de YouTube-app, het wissen van de cache van de app of je opnieuw aanmelden bij je Google-account.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Daarvan, wat is een verborgen video op youtube?

Als je reacties wilt toestaan op een video die niet openbaar is, kun je Verborgen als privacyinstelling kiezen. Verborgen video's en playlists kunnen worden bekeken en gedeeld door iedereen die de link heeft. Je verborgen video's worden niet weergegeven op het tabblad Video's op de homepage van je kanaal. Je kunt ook vragen kan je zien wie jouw youtube bekijkt? Op het tabblad Publiek in YouTube Analytics vind je een overzicht van je kijkers en hun demografie. De kaart met de belangrijkste statistieken toont je terugkerende en nieuwe kijkers, unieke kijkers, abonnees, totale leden.

Wat gebeurt er als je abonneert op YouTube?

Je kunt je abonneren op kanalen die je leuk vindt. Zo zie je meer content van deze kanalen. De knop Abonneren vind je onder elke YouTube-video en op de pagina van een kanaal. Nadat je je op een kanaal hebt geabonneerd, worden nieuwe video's van dat kanaal in je abonnementsfeed weergegeven. Wat dit betreft, hoeveel geld krijg je op youtube? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de hoeveelheid geld die je met YouTube kunt verdienen, hangt af van een aantal factoren, zoals het aantal views, het aantal abonnees en de kwaliteit van de content. Het is echter mogelijk om een aanzienlijk bedrag te verdienen op YouTube, en sommige YouTubers verdienen miljoenen dollars per jaar.

Mensen vragen ook: hoe maak ik mijn eigen youtube kanaal?

De eenvoudigste manier om een YouTube-kanaal te maken is door je aan te melden voor een Google-account en je vervolgens met dat account aan te melden bij YouTube. Vanaf daar kun je op het accountpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm klikken en "Een kanaal maken" selecteren.

Door Russia

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een account aan op YouTube? :: Hoe begin je met een YouTube kanaal?
Handige links