Huis > H > Hoe Maak Je Een Account Aan Op Youtube?

Hoe maak je een account aan op YouTube?

Een account maken op YouTube

  1. Ga naar YouTube.
  2. Klik rechtsboven op Inloggen.
  3. Klik op Account maken.
  4. Kies Voor mezelf of Voor het beheren van mijn bedrijf.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Wat dit betreft, wie zijn de populairste youtubers?

De 3 populairste Nederlandstalige kanalen zijn EnzoKnol, StukTV en Dylan Haegens.

  1. Spinnin' Records - 29,1 miljoen.
  2. Jelly - 22,6 miljoen.
  3. Kwebbelkop -14,9 miljoen.
  4. Martin Garrix - 14,2 miljoen.
  5. Trap City - 14,1 miljoen.
  6. Nikkie Tutorials - 13,9 miljoen.
  7. Atro - 12 miljoen.
  8. Amelia, Avelina & Akim - 6,9 miljoen abonnees.
Je kunt ook vragen wie is de rijkste youtuber van nederland? 1. Nikkie de Jager (NikkieTutorials) De meest bekende en rijkste Nederlandse Youtuber is Nikkie de Jager. Haar YouTube kanaal NikkieTutorials heeft inmiddels 13.8 miljoen abonnees en haar populairste video is maar liefst 42 miljoen keer bekeken.

Wat is het grootste YouTube kanaal van Nederland?

Het grootste YouTube-kanaal in Nederland is de Nederlandse YouTuber PewDiePie, met meer dan 20 miljoen abonnees. Trouwens, kan je verwijderde youtube filmpjes terughalen? Er is geen gegarandeerde manier om verwijderde YouTube-video's te herstellen, maar er zijn een paar mogelijke methoden die kunnen werken. Een daarvan is rechtstreeks contact opnemen met YouTube en vragen of ze een back-up van de verwijderde video hebben. Een andere is om te proberen een cache-versie van de video te vinden op de Wayback Machine website. Tot slot, als de video vanaf een andere site naar YouTube is geüpload, is het misschien mogelijk om een kopie van de video op die site te vinden.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Waarom is YouTube niet beschikbaar met je Google account?

Sommige YouTube-functies zijn momenteel niet beschikbaar voor kinderen jonger dan 13 jaar (of de geldende minimumleeftijd in je land of regio) met een Google-account dat onder toezicht staat. Meer informatie over ouderlijk toezicht op YouTube. Bovendien, wat kost youtube zonder reclame? YouTube Premium Lite kost 6,99 euro per maand. Daarmee is het goedkoper dan een regulier Premium-abonnement, waarvoor je 11,99 euro per maand betaalt. Met Premium Lite kunnen YouTube-gebruikers naar video's kijken zonder dat die steeds onderbroken worden door advertenties.

Vervolgens, wat is het verschil tussen prive en verborgen op youtube?

Openbaar: zo kan iedereen de video zien en deze wordt in de zoekresultaten van YouTube opgenomen. Verborgen: iedereen die de link heeft kan de video bekijken, maar deze wordt niet opgenomen in de zoekmachine van YouTube. Of Privé: alleen mensen die u toegang geeft kunnen het filmpje bekijken. Waar vind je je Gelikete video's op YouTube? Om uw favoriete video's op YouTube te vinden, gaat u naar de hoofdpagina van YouTube en meldt u zich aan. Zodra je bent aangemeld, ga je met je cursor over het tabblad "Bibliotheek" in de rechterbovenhoek van het scherm. In het uitklapmenu dat verschijnt, selecteer je "Geschiedenis: en dan "Gelikete video's". Dit brengt je naar een pagina met alle video's die je op YouTube geliked hebt.

Wat zijn unieke kijkers op YouTube?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat YouTube geen gedetailleerde informatie vrijgeeft over hoe zij unieke kijkers meet. Volgens sommige deskundigen worden unieke kijkers op YouTube echter gedefinieerd als mensen die een video op de site ten minste 30 seconden bekijken. Deze definitie is gebaseerd op het feit dat YouTube een weergave alleen als geldig telt als de kijker de video ten minste 30 seconden bekijkt (of de hele video als deze korter is dan 30 seconden). Daarom is het waarschijnlijk dat unieke kijkers op YouTube worden gedefinieerd als mensen die een video op de site ten minste 30 seconden bekijken.

Door Maxine Najira

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je YouTube kijken op tv? :: Wat als je je YouTube kanaal niet kan vinden?
Handige links