Huis > H > Hoe Krijg Ik Geen Reclame Meer Op Youtube?

Hoe krijg ik geen reclame meer op YouTube?

Je kunt inkomsten genereren uitschakelen voor video's die je al hebt geüpload.

  1. Log in bij YouTube.
  2. Klik op je profielfoto.
  3. Klik op Content in het linkermenu.
  4. Kies de video waarvoor je advertenties wilt uitzetten.
  5. Klik in het linkermenu op Inkomsten genereren.
  6. Ga naar het bovenste vak Inkomsten genereren klik op Uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dienovereenkomstig, wat kost youtube premium per maand?

Hoe duur is YouTube Premium? Een abonnement op YouTube Premium kost in Nederland en België 6,99 euro per maand. Dit in overweging nemend, hoe krijg je reclame op youtube? Advertenties aanzetten voor afzonderlijke video's

  1. Log in bij YouTube.
  2. Ga naar YouTube Studio.
  3. Selecteer Content in het linkermenu.
  4. Selecteer een video.
  5. Selecteer Inkomsten genereren in het linkermenu.
  6. Kies het type advertenties dat je wilt weergeven.
  7. Klik op Opslaan.

Men kan zich ook afvragen: hoe kom ik van advertenties af?

Er zijn een paar verschillende manieren om van advertenties af te komen:
1. Gebruik een advertentieblokker. Ad blockers zijn software die voorkomen dat advertenties op webpagina's worden weergegeven. Ze blokkeren ofwel alle advertenties, ofwel specifieke advertentieservers. Enkele populaire advertentieblokkers zijn AdBlock Plus en uBlock Origin.
2. Gebruik een privacy-gerichte browser. Sommige browsers, zoals Brave en Firefox Focus, hebben ingebouwde advertentieblokkers die voorkomen dat advertenties worden weergegeven.
3. Gebruik een VPN. VPN's versleutelen uw verkeer en leiden het via een server op een andere locatie. Dit kan helpen voorkomen dat uw ISP uw surfgedrag volgt en voorkomt ook dat advertenties worden weergegeven.
4. Gebruik een DNS-dienst. DNS-diensten, zoals Cloudflare's 1.1.1.1, kunnen advertenties blokkeren op DNS-niveau. Dit betekent dat advertenties zelfs nooit worden geladen, wat zorgt voor een snellere en meer gestroomlijnde surfervaring. Trouwens, wat kost het om reclame vrij naar youtube te kijken? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het kan variëren afhankelijk van een aantal factoren, waaronder het land waarin je je bevindt, je internetprovider en je persoonlijke voorkeuren. Over het algemeen is het echter mogelijk om reclamevrije YouTube-video's te bekijken door te betalen voor een YouTube Premium-abonnement. Dit abonnement kost 11,99 dollar per maand in de Verenigde Staten, en biedt toegang tot een aantal functies naast reclamevrije video's, waaronder exclusieve inhoud, afspelen op de achtergrond en offline bekijken.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dus, waarom ineens zoveel reclame op youtube?

Dit zijn enkele andere factoren die van invloed zijn op de advertenties die je ziet: Gegevens in je Google-account, zoals leeftijdscategorie en geslacht. Andere activiteiten in Google-services, zoals Google Ads. De soorten websites die je bezoekt en de activiteit in mobiele apps op je apparaat. Dienovereenkomstig, wat zijn de voordelen van youtube premium? Met YouTube Premium kun je miljoenen video's bekijken zonder onderbrekingen door advertenties (inclusief overlay-advertenties) vóór en tijdens een video. Ook zie je geen banneradvertenties of zoekadvertenties van derden. Je kunt in content nog wel branding of promoties tegenkomen die de creator heeft ingesloten.

Hoe krijg je gratis YouTube Premium?

Om je op de dienst te abonneren, ga je naar de website van YouTube Premium. Eenmaal aangemeld, ontvang je gratis een proefperiode van één maand. Tijdens de proefperiode heb je onbeperkt toegang tot alle YouTube Premium-functies. Gedurende deze maand kun je het proeflidmaatschap op ieder gewenst moment annuleren. Wat dit betreft, welke abonnementen youtube? Er zijn momenteel vier abonnementsvormen beschikbaar op YouTube: Muziek, Films, Shows en Live TV. Met Music kunnen gebruikers muziekvideo's bekijken en beluisteren zonder advertenties, terwijl Movies toegang biedt tot films en tv-shows. Shows biedt toegang tot populaire tv-programma's, terwijl Live TV een live stream van geselecteerde kanalen biedt.

En nog een vraag, welke adblocker voor youtube?

Adblockers zijn meestal browserextensies die advertenties op websites blokkeren. Er zijn veel adblockers beschikbaar, en welke je gebruikt hangt af van je persoonlijke voorkeur. Enkele populaire adblockers voor YouTube zijn AdBlock, Adblock Plus, uBlock Origin en Ghostery.

Door Oballa

Vergelijkbare artikelen

Welke reclame heb ik gezien op YouTube? :: Hoe kun je YouTube kijken op tv?
Handige links