Huis > W > Welke Reclame Heb Ik Gezien Op Youtube?

Welke reclame heb ik gezien op YouTube?

Op basis van de advertentie-instellingen van je Google-account kun je beheren welke advertenties je te zien krijgt. Je kunt ook je YouTube-kijkgeschiedenis bekijken, verwijderen of onderbreken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Vervolgens, hoe voorkom je reclame?

Zet nooit uw e-mailadres of telefoonnummer op sociale media, internetfora, nieuwsgroepen of andere websites. Spammers hebben robots die automatisch op internet naar e-mailadressen en telefoonnummers zoeken. Zorg dus dat deze niet op internet te vinden zijn. Hoe schakel je reclame mails uit? Stuurt een bedrijf e-mails met reclame of nieuwsbrieven? Dan moet zij een eenvoudige mogelijkheid tot afmelden bieden. Bedrijven doen dit meestal met een afmeldlink onderaan de e-mail.

Dus, hoe zet ik advertenties uit in google?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de methoden voor het uitschakelen van advertenties in Google variëren afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt. Over het algemeen kunt u echter advertenties in Google uitschakelen door naar de instellingen van uw Google-account te gaan en het tabblad "Advertenties" te selecteren. Van hieruit kunt u de optie "Opt out of interest-based ads" of "Opt out of personalized ads" selecteren. U kunt ook een browserextensie of -plugin installeren die advertenties blokkeert, zoals AdBlock of Ghostery. Wat dit betreft, is youtube gratis? Ja, YouTube is gratis te gebruiken. Je hoeft niet te betalen om een YouTube-account aan te maken of om video's op YouTube te bekijken. Als je echter video's wilt uploaden naar YouTube, moet je een YouTube-kanaal aanmaken. YouTube-kanalen zijn gratis aan te maken, maar je moet je account verifiëren met een telefoonnummer of creditcard.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Mensen vragen ook: hoe krijg ik youtube lite?

YouTube Premium kost 11,99 euro per maand, YouTube Premium Lite kost je 6,99 euro per maand. Ben je geïnteresseerd in YouTube Premium Lite, dan kun je je via de webpagina van YouTube je hiervoor aanmelden. Dienovereenkomstig, hoe kom ik van de reclame af op mijn telefoon? Android 8.0 en lager:

  1. Ga naar de Instellingen van je telefoon.
  2. Tik nu op Algemeen beheer.
  3. Zoek nu op Marketinginformatie en tik hierop.
  4. Onderaan in het nieuwe venster haal het vinkje weg bij "ik ga akkoord met ontvangen van marketinginformatie".
  5. Tik nu op OK.

Wat dit betreft, wat is een betaalde promotie op youtube?

Is er een functie waarmee ik kijkers kan informeren over betaalde promotie in mijn video's? Ja. Als je aangeeft dat je video betaalde promoties bevat, krijgen de kijkers aan het begin van de video automatisch 10 seconden lang een kennisgeving te zien. In deze kennisgeving staat dat de video betaalde promoties bevat. Hoe komt het dat een advertentie bij een YouTube filmpje bij niet iedereen hetzelfde is? Er zijn een paar redenen waarom advertenties die voor YouTube-video's worden getoond, mogelijk niet voor iedereen hetzelfde zijn. Eén reden is dat YouTube verschillende advertenties kan tonen aan kijkers in verschillende landen als gevolg van regelgeving rond reclame. Daarnaast kan YouTube de advertenties die aan individuele kijkers worden getoond, aanpassen op basis van hun persoonlijke voorkeuren en kijkgeschiedenis. Ten slotte kunnen sommige YouTube-video's helemaal worden vrijgesteld van advertenties als ze als "merkveilig" worden beschouwd of als het kanaal advertentievrije weergave heeft ingeschakeld voor abonnees.

En nog een vraag, wat is het verschil tussen youtube premium en youtube music premium?

YouTube Music Premium is een muziekstreamingdienst die reclamevrij luisteren naar nummers en albums, offline luisteren en afspelen op de achtergrond biedt. YouTube Premium daarentegen is een videostreamingdienst waarmee je reclamevrij YouTube-video's kunt bekijken, offline kunt bekijken en op de achtergrond kunt afspelen. YouTube Premium omvat ook toegang tot YouTube Music Premium.

Door Gefell

Vergelijkbare artikelen

Hoe moet je YouTube installeren? :: Hoe krijg ik geen reclame meer op YouTube?
Handige links