Huis > H > Hoe Moet Je Youtube Installeren?

Hoe moet je YouTube installeren?

Kijk op je smartphone of tablet naar YouTube met de YouTube-app. Je kunt de YouTube-app downloaden via Google Play. Ga naar het Helpcentrum van Google Play voor meer informatie over het beheer van Android-apps die uit Google Play zijn gedownload.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Wat is de Koppelcode?

Dit is een 6-cijferige code welke je vindt op een smart-tv, Playstation, Ziggo Horizonbox/Mediabox Next of Humax H3. Door de code in te voeren op een ander apparaat waar je op bent ingelogd (web, je telefoon of tablet ) koppel je de apparaten aan elkaar en ben je ingelogd! Dienovereenkomstig, hoe kom ik aan een koppelcode? Start vervolgens de DigiD-app op je telefoon. Binnen de app is het na enkele welkomstschermen de bedoeling om de camera van je smartphone of tablet op de QR-code op je computerscherm te richten. Er komt een vijf-cijferige koppelcode in beeld, voer die in op je computer en druk op Volgende.

Wat dit betreft, wat betekent de code bij samsung tv?

De code bij samsung tv betekent dat de tv niet goed werkt en gerepareerd moet worden. Vervolgens, hoe kan ik mijn youtube account verwijderen? Er is geen manier om een YouTube-account te verwijderen vanuit de YouTube-app. U moet naar de YouTube-website gaan om uw account te verwijderen. Ga hiervoor naar www.youtube.com en meld je aan. Klik vervolgens op het pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm (het ziet eruit als een persoonssilhouet). Dit brengt u naar uw accountpagina. Vanaf hier klikt u op het pictogram "Instellingen" (het lijkt op een tandwiel). Dit brengt u naar uw accountinstellingen. Onderaan deze pagina zal er een sectie zijn met de naam "Account". In deze sectie is er een link die zegt "Uw account verwijderen". Klik op deze link. U komt op een pagina waar u moet bevestigen dat u uw account wilt verwijderen. Zodra u dit bevestigt, wordt uw account verwijderd.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Dienovereenkomstig, hoe moet je een youtube kanaal blokkeren?

Zo blokkeer je een specifiek YouTube-kanaal op je computer:

  1. Ga naar de kanaalpagina van het YouTube-kanaal dat je wilt blokkeren.
  2. Ga op de kanaalpagina naar het tabblad Over.
  3. Klik op Gebruiker melden .
  4. Selecteer Kanaal blokkeren voor kinderen.
En nog een vraag, hoe verwijder je app van tv? U kunt vooraf geïnstalleerde apps niet verwijderen.
  1. Druk op de Home-knop op de meegeleverde afstandsbediening.
  2. Selecteer onder Apps de optie Google Play Store.
  3. Selecteer Mijn apps in het linkerdeelvenster.
  4. Selecteer de app die u wilt verwijderen.
  5. Selecteer VERWIJDEREN.
  6. Selecteer OK om te bevestigen.

En nog een vraag, waarom kan ik geen apps downloaden op mijn samsung tv?

Voer een softreset uit op de tv. Een softreset sluit de tv volledig af en start hem opnieuw op, in plaats van hem alleen maar in de stand-bymodus te zetten. Dit kan problemen oplossen die je mogelijk hebt met apps. Hoe hoe kan ik een nieuwe app op mijn Smart TV downloaden? Als op uw Smart TV de Google Play Store is geïnstalleerd, kunt u door apps bladeren en deze downloaden, net als op een Android-telefoon of -tablet. Open de Google Play Store-app en zoek de gewenste app. Zodra u deze hebt gevonden, selecteert u Installeren en wordt de app gedownload en geïnstalleerd op uw tv.

Dit in overweging nemend, hoe installeer ik een app op mijn samsung?

Om een app op een Samsung-telefoon te installeren, moet u deze eerst downloaden uit de Google Play Store of de Galaxy Store van Samsung. Zodra de app is gedownload, kunt u deze vinden in de app-lade van uw toestel. Om de app te installeren, tikt u erop en volgt u de aanwijzingen op het scherm.

Door Musette Seidl

Vergelijkbare artikelen

Hoe stel ik leeftijd in op YouTube? :: Welke reclame heb ik gezien op YouTube?
Handige links