Huis > H > Hoe Stel Ik Leeftijd In Op Youtube?

Hoe stel ik leeftijd in op YouTube?

Je geboortedatum verifiëren

  1. Log op een computer in op de privacypagina van je Google-account.
  2. Klik op Persoonlijke informatie.
  3. Klik op Verjaardag.
  4. Verifieer de datum en verander deze als dat nodig is.
  5. Klik op Opslaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe stel je Tweestapsverificatie in Google?

Klik in het navigatievenster op Beveiliging en selecteer vervolgens 2-stapsverificatie. Volg de stappen op het scherm.

Dus, hoe kan je 18+ kijken op youtube?

Hier volgt een aantal manieren.

  1. Gebruik NSFW YouTube. Zoek een video die je wilt zien. Als hij leeftijdsbeperkt is, zie je een scherm als deze:
  2. Maak er een embed van. Klik op de url en selecteer het deel 'watch? v=' en vervang dit met '/embed/'.
  3. Gebruik Lus-mirror. YouTube heeft een feature genaamd Lus.
Wat dit betreft, waarom moet ik mijn leeftijd verifiëren op youtube? De verificatie is nodig voor het kijken van YouTube-video's met een leeftijdsbeperking. Dat zijn video's die niet geschikt zijn bevonden voor kijkers jonger dan 18 jaar. Alleen ingelogde meerderjarige gebruikers kunnen dergelijke video's zien op YouTube.

Dit in overweging nemend, hoe maak je youtube kindvriendelijk?

Er zijn een paar manieren om YouTube kindvriendelijk te maken:
1. Gebruik de beperkte modus van YouTube. Hiermee worden video's uitgefilterd die mogelijk niet geschikt zijn voor kinderen. De beperkte modus inschakelen:
-Sign in bij YouTube
-Klik op de drie regels in de linkerbovenhoek van het hoofdscherm
-Schuif naar beneden naar "Beperkte modus: Aan"
2. Maak een YouTube account aan voor je kind. Zo kun je zelf bepalen welke video's ze mogen bekijken en kun je hun activiteiten in de gaten houden.
3. Houd toezicht op uw kind terwijl het YouTube bekijkt. Zo kun je ervoor zorgen dat ze niets ongepasts bekijken en kun je ze helpen begrijpen wat ze zien. Hoe leeftijd verifiëren? Er zijn een paar manieren om de leeftijd te controleren:
1. Kijk naar ID: De meeste mensen hebben een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs bij zich, zoals een rijbewijs, paspoort of identiteitskaart. Hierop staat de geboortedatum van de persoon vermeld.
2. Vraag om een geboorteakte: Hoewel niet iedereen zijn geboorteakte bij zich draagt, kunnen de meeste mensen gemakkelijk een kopie krijgen bij hun plaatselijke administratie.
3. Gebruik een derde partij voor leeftijdscontrole: Er zijn een aantal bedrijven die leeftijdsverificatiediensten aanbieden. Deze bedrijven gebruiken meestal openbare gegevens om iemands leeftijd te verifiëren.

Gerelateerde artikelen

Hoe stel ik 2FA in bij Bitvavo?

Ga naar je Bitvavo account en klik op je naam in de rechterbovenhoek om 2FA in te stellen. Klik op doorgaan als u de authenticator app wilt gebruiken. Het is gelukt!

Hoe YouTube blokkade omzeilen?

De veiligste manier om YouTube-blokkades te omzeilen, is door gebruik te maken van een VPN-verbinding. Met een VPN-verbinding wordt jouw internetverkeer versleuteld en omgeleid via een externe server. Hierdoor krijg je een ander IP-adres toegewezen. Dit betekent dat je virtuele locatie verandert. Dit in overweging nemend, hoe kun je youtube kijken zonder je leeftijd te verifiëren? Installeer FreeTube op je pc of Mac.

FreeTube is een gratis app waarmee je alle video's op YouTube kunt bekijken zonder in te hoeven loggen en je leeftijd te hoeven verifiëren. Om de app te downloaden doe je het volgende: Ga naar https://freetubeapp.io/#download met een webbrowser.

Hoe verander je je leeftijdsbeperking?

Je kunt op verschillende manieren checken of er een leeftijdsbeperking voor je content geldt: ga naar YouTube Studio en gebruik het filter Leeftijdsbeperking of ga naar de pagina Video's en zoek in de kolom Beperkingen naar Leeftijdsbeperking. Onze systemen worden continu geüpdatet. Men kan zich ook afvragen: wie is de doelgroep van youtube? Er is niet één antwoord op deze vraag, want YouTube heeft geen specifieke doelgroep. Het platform wordt gebruikt door mensen van alle leeftijden en uit alle lagen van de bevolking. Dat is een van de redenen waarom YouTube zo populair is - het heeft voor elk wat wils.

Wat dit betreft, wat zijn de gevaren van youtube?

Er zijn een aantal gevaren verbonden aan YouTube. Ten eerste is de site ongelooflijk populair, wat betekent dat er veel door gebruikers gegenereerde inhoud is. Dat kan geweldig zijn, maar het betekent ook dat er veel ongepaste of beledigende inhoud is. Ten tweede is YouTube een enorm tijdverlies. Het is heel gemakkelijk om je te verliezen in het bekijken van video's, en voor je het weet zijn er uren voorbij. Ten slotte is er de kwestie van de privacy. YouTube verzamelt veel gegevens over zijn gebruikers, en als je niet voorzichtig bent, kun je uiteindelijk veel persoonlijke informatie delen.

Door Nathanil Pfendler

Vergelijkbare artikelen

Hoe omzeil je leeftijdsbeperking YouTube? :: Hoe moet je YouTube installeren?
Handige links