Huis > W > Waarom Stopt Youtube Als Scherm Uitgaat?

Waarom stopt YouTube als scherm uitgaat?

Als de YouTube-app of je mobiele apparaat langere tijd actief is, is er mogelijk niet genoeg capaciteit om video's soepel op de achtergrond af te kunnen spelen. Sluit de YouTube-app of start je telefoon opnieuw op.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Trouwens, hoe youtube op achtergrond afspelen iphone?

Open Safari en ga naar www.youtube.com. Tik onderin op het Deel-icoon en kies 'Vraag om desktopsite'. Zoek en start de video die je wilt beluisteren en verlaat de app. Open het bedieningspaneel via een veeg omhoog vanaf de onderrand van het scherm. En nog een vraag, waar staat instellingen op youtube? Ideaal als je al een tijdje zoekt naar een filmpje dat je ooit keek, maar nu niet meer kunt terugvinden.

  1. Open YouTube.
  2. Druk rechtsboven op je profielfoto.
  3. Druk op 'Instellingen'. Alleen voor Android: druk op 'Geschiedenis en privacy'.
  4. Scroll naar beneden en druk op 'Alle activiteit beheren'.
  5. Je ziet nu je activiteit.

Daarvan, wat kost een youtube abonnement?

Ervan uitgaande dat je vraagt naar YouTube Premium (voorheen YouTube Red), kost dit in de Verenigde Staten $11,99/maand. Dit geeft je een reclamevrije ervaring, toegang tot YouTube Originals en de mogelijkheid om video's te downloaden om ze offline te bekijken. Hoe zet je YouTube in het zwart? Als je YouTube in het zwart wilt laten verschijnen, zijn er een paar verschillende methoden die je kunt proberen. Een populaire methode is om een browserextensie of plugin te gebruiken die de kleuren op een website omkeert. Dit kan eenvoudig worden bereikt met een extensie zoals "Dark Mode for YouTube" of "Night Mode Pro." Een andere methode is het gebruik van een donker thema of aangepaste CSS op uw browser. Dit kunt u doen door naar het menu "Instellingen" van uw browser te gaan en het gedeelte "Uiterlijk" of "Thema" te zoeken. Hier kun je een donker thema selecteren of een aangepast CSS-bestand uploaden dat de kleuren van YouTube verandert in zwart.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoe kan ik YouTube offline luisteren?

Offline mixtape inschakelen

  1. Open de YouTube Music-app.
  2. Tik op je profielfoto.
  3. Tik op Downloads .
  4. Tik op 'Instellingen' .
  5. Schakel Een offline mixtape downloaden in.
Dienovereenkomstig, waarom stopt youtube music steeds? Start je apparaat opnieuw op. Controleer in de instellingen van je apparaat of er systeemupdates zijn. Wis de cache van de YouTube Music-app. Je kunt dit doen via je apparaatinstellingen of door de YouTube Music-app te verwijderen en opnieuw te downloaden.

Dienovereenkomstig, hoe kan je muziek luisteren zonder youtube?

Je kan luisteren via de web-pagina of via de Spotify-app op je PC, mobiel of tablet. Je kunt daarmee ook eigen MP3's afspelen en playlists maken. Een gratis abonnement heeft reclame tussen de muziek. Een betaald abonnement is reclame-vrij en biedt meer opties, zoals het zonder internet beluisteren van nummers. Wat dit betreft, hoe kun je schermopname instellen? Om een schermopname in te stellen, moet u een schermopnameprogramma op uw computer hebben geïnstalleerd. Zodra u een programma hebt geïnstalleerd, moet u het programma starten en vervolgens het gebied van uw scherm selecteren dat u wilt vastleggen. Zodra u het gebied hebt geselecteerd, moet u op de knop "Opnemen" klikken om de opname van uw scherm te starten.

Hoe kun je een video als achtergrond doen ipad?

Er zijn twee manieren om een video in te stellen als achtergrond op je iPad. De eerste is om een bestaande video uit de Foto's app van je iPad te gebruiken, en de tweede is om een nieuwe video te maken met de Camera app.
Om een bestaande video uit de app Foto's van uw iPad te gebruiken:
1. Open de Foto's app en zoek de video die u wilt gebruiken.
2. Tik op de knop Delen in de rechterbovenhoek van het scherm.
3. Tik op de knop Gebruik als achtergrond.
4. Tik op de knop Vergrendelscherm instellen, Startscherm instellen of Beide instellen om te kiezen waar u de video wilt gebruiken.
5. 5. Tik op de knop Instellen in de rechterbovenhoek van het scherm.
Een nieuwe video maken met de Camera-app:
1. Open de Camera-app en tik op de knop Video opnemen.
2. Neem de video op die je als achtergrond wilt gebruiken.
3. Tik op de knop Stop als je klaar bent met opnemen.
4. Tik op de knop Delen in de rechterbovenhoek van het scherm.
5. Tik op de knop Gebruik als achtergrond.
6. Tik op de knop Vergrendelscherm instellen, Startscherm instellen of Beide instellen om te kiezen waar u de video wilt gebruiken.
7. 7. Tik op de knop Instellen in de rechterbovenhoek van het scherm.

Door Hermon

Vergelijkbare artikelen

Waarom speelt YouTube niet op de achtergrond? :: Hoe schakel ik ondertiteling in?
Handige links