Huis > W > Waarom Speelt Youtube Niet Op De Achtergrond?

Waarom speelt YouTube niet op de achtergrond?

Nu kun je met YouTube zijn video-app gebruiken om muziek op de achtergrond af te spelen, maar er is een waarschuwing: je moet een Premium-abonnee zijn om van die functie te profiteren. Natuurlijk kun je de YouTube Music-app gebruiken, maar nogmaals, daar moet je ook een abonnee voor zijn.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom stopt YouTube als scherm uitgaat?

Als de YouTube-app of je mobiele apparaat langere tijd actief is, is er mogelijk niet genoeg capaciteit om video's soepel op de achtergrond af te kunnen spelen. Sluit de YouTube-app of start je telefoon opnieuw op. Waar staat instellingen op YouTube? Ideaal als je al een tijdje zoekt naar een filmpje dat je ooit keek, maar nu niet meer kunt terugvinden.

  1. Open YouTube.
  2. Druk rechtsboven op je profielfoto.
  3. Druk op 'Instellingen'. Alleen voor Android: druk op 'Geschiedenis en privacy'.
  4. Scroll naar beneden en druk op 'Alle activiteit beheren'.
  5. Je ziet nu je activiteit.

Je kunt ook vragen hoe youtube op achtergrond afspelen iphone?

Er zijn een paar verschillende manieren om YouTube-video's op de achtergrond af te spelen op je iPhone. Eén manier is om de Safari browser te gebruiken om naar de YouTube website te gaan en de video die je wilt bekijken af te spelen. Vervolgens druk je gewoon op de Home-knop van je iPhone om terug te keren naar het beginscherm. De video blijft op de achtergrond spelen.
Een andere manier om YouTube-video's op de achtergrond af te spelen op je iPhone is door de YouTube-app te gebruiken. Start gewoon de video die je wilt bekijken en druk dan op de Home-knop. De video blijft op de achtergrond spelen. Wat kost een YouTube abonnement? Er zijn twee soorten YouTube-abonnementen: YouTube Premium en YouTube Music Premium. YouTube Premium kost $11,99/maand en omvat functies als reclamevrij kijken, afspelen op de achtergrond en toegang tot YouTube Originals. YouTube Music Premium kost $9,99/maand en omvat functies als reclamevrij luisteren, afspelen op de achtergrond en toegang tot YouTube Music.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe zet je YouTube in het zwart?

Het donkere thema van YouTube gebruiken

  1. Klik op je profielfoto .
  2. Klik op Weergave .
  3. Selecteer Donker thema om deze instelling te gebruiken. OF. Kies Licht thema of Apparaatthema gebruiken.
Wat dit betreft, hoe kun je een video als achtergrond doen ipad? Zodra je je video of TikTok-video hebt geconverteerd naar een live foto, kun je deze instellen als je live wallpaper op je iPhone-vergrendelingsscherm. Om een live foto als live wallpaper in te stellen, ga je naar Instellingen > Achtergrond > Kies een nieuwe achtergrond.

Waarom stopt Spotify als scherm uitgaat iPhone?

Door het te deactiveren kan het probleem met Spotify worden opgelost. 1 Ga naar "Instellingen" en tik vervolgens op "Scherm vergrendelen". 2 Tik op "FaceWidgets". 3 Tik op de schakelaar om "Muziek" uit te schakelen. Hoe kan ik YouTube offline luisteren? Er zijn een paar manieren om offline naar YouTube te luisteren. Eén manier is om de YouTube-app te gebruiken. De YouTube-app heeft een offline functie waarmee je video's kunt downloaden en opslaan op je apparaat. U kunt de video's dan offline bekijken. Een andere manier om offline naar YouTube te luisteren is door een app van derden te gebruiken. Er zijn een aantal apps waarmee u YouTube-video's kunt downloaden en opslaan op uw apparaat. Je kunt de video's dan offline bekijken.

Trouwens, hoe kan je muziek luisteren zonder youtube?

Er zijn verschillende manieren om naar muziek te luisteren zonder YouTube. Eén manier is om muziek te kopen in een online winkel zoals iTunes, Amazon Music of Google Play Music. Zodra de muziek is gekocht, kan deze worden gedownload en toegevoegd aan een muziekspeler zoals iTunes, Windows Media Player of VLC Media Player. Een andere manier om naar muziek te luisteren zonder YouTube is door je aan te melden bij een muziekstreamingdienst zoals Spotify, Apple Music of Pandora. Met deze diensten kun je afspeellijsten maken van je favoriete nummers en deze beluisteren op je computer, telefoon of andere apparaten.

Door Denman Seegers

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je schermopname instellen? :: Waarom stopt YouTube als scherm uitgaat?
Handige links