Huis > H > Hoe Kom Ik Van Youtube Premium Af?

Hoe kom ik van YouTube Premium af?

YouTube PremiumYouTubePremiumopzeggen

  1. Tik op je profielfoto.
  2. Tik op het lidmaatschap dat je wilt opzeggen.
  3. Tik op Opzeggen.
  4. Selecteer de reden waarom je je lidmaatschap opzegt en tik op Volgende.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een Premium Netflix abonnement?

Premium is het duurste abonnement en kost 15 euro per maand. Dit is met ingang van oktober 2021 verhoogd. In totaal kunnen vier personen tegelijk gebruik maken van de dienst, omdat de inhoud in dit pakket in Ultra HD-kwaliteit kan worden bekeken.

Mensen vragen ook: hoe kan ik youtube kijken zonder reclame?

De enige manier om ongestoord YouTube-video's te kijken zonder onderbroken te worden door advertenties is met een YouTube Premium-abonnement. Je kan daarmee ook video's op de achtergrond afspelen, downloaden en gebruikmaken van YouTube Music. Wat kost YouTube Premium per maand? YouTube Premium Lite kost 6,99 euro per maand. Daarmee is het goedkoper dan een regulier Premium-abonnement, waarvoor je 11,99 euro per maand betaalt. Met Premium Lite kunnen YouTube-gebruikers naar video's kijken zonder dat die steeds onderbroken worden door advertenties.

Hoe zet je muziek op YouTube?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop je muziek kunt toevoegen aan je YouTube-video's.
De eerste manier is om muziek toe te voegen uit de audiobibliotheek van YouTube. De audiobibliotheek van YouTube is een verzameling royaltyvrije muziek die je in je video's kunt gebruiken. Om muziek uit de audiobibliotheek toe te voegen, open je de YouTube-video-editor en klik je op "Muziek toevoegen". Selecteer vervolgens "Audiobibliotheek" en blader door de beschikbare nummers. Als je een nummer vindt dat je wilt gebruiken, klik je op "Toevoegen aan video".
Een andere manier om muziek toe te voegen aan je YouTube video's is door je eigen muziek te uploaden. Om je eigen muziek te uploaden, open je de YouTube video editor en klik je op "Muziek toevoegen". Selecteer vervolgens "Muziek uploaden" en kies het bestand van je computer.
Je kunt ook muziek toevoegen van andere video-sharing websites zoals Vimeo. Om muziek van Vimeo toe te voegen, open je de YouTube-video-editor en klik je op "Muziek toevoegen". Selecteer vervolgens "Vimeo" en voer de URL in van de video die je wilt gebruiken.
Tot slot kun je muziek van een CD toevoegen. Om muziek van een CD toe te voegen, open je de YouTube video editor en klik je op "Muziek toevoegen". Selecteer vervolgens "CD" en kies het bestand van je computer. Wat is het verschil tussen YouTube Premium en YouTube Music? Het belangrijkste verschil tussen YouTube Premium en YouTube Music is dat YouTube Premium reclamevrij, op de achtergrond en offline bekijken van YouTube-video's biedt, terwijl YouTube Music alleen reclamevrij en op de achtergrond YouTube Music-content biedt. Verder bieden zowel YouTube Premium als YouTube Music gebruikers toegang tot exclusieve content, originele series en films.

Gerelateerde artikelen

Wat zit er in 365 Business Premium?

Office-apps en clouddiensten zoals zakelijke e-mail, cloudbestandsopslag en Microsoft Teams zijn inbegrepen. Dezelfde apps en diensten zijn inbegrepen in Microsoft Business Premium.

Is een account op YouTube gratis?

Youtube is een gratis dienst en je kunt zonder betaling jouw eigen filmmateriaal uploaden. Een muzieknummer uit de top40 is niet vrij van rechten en als je die onder je filmpje zet dan is het niet toegestaan om het filmpje op youtube te zetten. Hoe kun je YouTube video's downloaden? Ga op YouTube naar de video die je wilt opslaan. Ga naar het webadres van de video (bovenaan in de adresbalk), selecteer het, en kopieer het (door tegelijkertijd de Ctrl-toets en de C-toets in te drukken). Open in een nieuw venster 2Conv.com. Klik op MP3 en zet de keuzeselector op MP4.

Welke abonnementen YouTube?

Youtube zonder reclame

Het Lite-abonnement wordt bijna de helft goedkoper dan het gewone Premium, dat je 11,99 euro kost. YouTube Premium Lite zal 6,99 euro per maand kosten.
Hoe betalen YouTube? Er zijn twee manieren om voor je YouTube-kanaal te betalen: via een advertentieovereenkomst of via een YouTube Red-abonnement.
Als je reclame op je kanaal wilt verkopen, moet je je aanmelden als YouTube Partner. Zodra je bent geaccepteerd, kun je je kanaal koppelen aan een AdSense-account om advertenties te gaan verkopen. Je verdient geld op basis van de kosten per impressie (CPM) van de advertenties die op je video's worden weergegeven.
Je kunt je ook aanmelden voor een YouTube Red-abonnement, waarmee je een reclamevrije ervaring en toegang tot exclusieve inhoud krijgt. Je kunt YouTube Red betalen met een creditcard, PayPal of Google Play Balance.

Kan Google pay met iDEAL?

Nee, Google pay kan niet worden gebruikt voor iDEAL-betalingen. iDEAL is een specifieke betaalmethode die in Nederland wordt gebruikt en waarmee klanten rechtstreeks vanaf hun bankrekening online aankopen kunnen doen. Google pay ondersteunt deze betaalmethode momenteel niet.

Door Monjo

Vergelijkbare artikelen

Wat kost YouTube familie? :: Wat is het verschil tussen YouTube Premium en YouTube Music?
Handige links