Huis > W > Wat Kost Youtube Familie?

Wat kost YouTube familie?

Alle gezinsleden moeten 13 jaar of ouder zijn, een Google-account hebben en in hetzelfde huishouden wonen. Je muziek en video's worden dan wel wat duurder, voor het gezinsabonnement betaal je €18 per maand.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Waar is YouTube Premium het goedkoopst?

YouTube Premium

YouTube Premium

LandPrijs in lokale valutaPrijs in euro*
Verenigde Staten11,99 dollar€10,65
Australië14,99 dollar€10,83
Duitsland, Frankrijk, Italië en Oostenrijk11,99 euro€11,99
Verenigd Koninkrijk11,99 pond€14,29
Hoe krijg je gratis YouTube Premium? Om je op de dienst te abonneren, ga je naar de website van YouTube Premium. Eenmaal aangemeld, ontvang je gratis een proefperiode van één maand. Tijdens de proefperiode heb je onbeperkt toegang tot alle YouTube Premium-functies. Gedurende deze maand kun je het proeflidmaatschap op ieder gewenst moment annuleren.

Hoeveel gebruikers YouTube Premium?

YouTube Premium is een betaald lidmaatschap waarmee je een verbeterde, ononderbroken ervaring krijgt met YouTube, YouTube Music en YouTube Gaming. YouTube Premium heeft twee lidmaatschapsplannen: een maandelijks plan en een jaarlijks plan. YouTube Premium-leden krijgen:
- Een reclamevrije ervaring op YouTube
- Achtergrondweergave op YouTube en YouTube Music
- Video's en nummers downloaden om offline te bekijken
- YouTube Originals
- YouTube Premium Family-lidmaatschap
Volgens YouTube heeft YouTube Premium momenteel meer dan 20 miljoen abonnees. En nog een vraag, hoeveel mensen hebben youtube premium? YouTube Premium (voorheen YouTube Red) is een premium lidmaatschap waarmee je een verbeterde, ononderbroken ervaring krijgt met YouTube, YouTube Music en YouTube Gaming. Voordelen van YouTube Premium zijn reclamevrije content, afspelen op de achtergrond en offline, en toegang tot YouTube Originals. YouTube Premium is beschikbaar in meer dan 80 landen. In mei 2019 had YouTube Premium meer dan 20 miljoen abonnees.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Dienovereenkomstig, welke youtube abonnementen zijn er?

Youtube zonder reclame

Het Lite-abonnement wordt bijna de helft goedkoper dan het gewone Premium, dat je 11,99 euro kost. YouTube Premium Lite zal 6,99 euro per maand kosten.
Wat kost YouTube zonder reclame? YouTube Premium Lite kost 6,99 euro per maand. Daarmee is het goedkoper dan een regulier Premium-abonnement, waarvoor je 11,99 euro per maand betaalt. Met Premium Lite kunnen YouTube-gebruikers naar video's kijken zonder dat die steeds onderbroken worden door advertenties.

Daarvan, is een account op youtube gratis?

Youtube is een gratis dienst en je kunt zonder betaling jouw eigen filmmateriaal uploaden. Een muzieknummer uit de top40 is niet vrij van rechten en als je die onder je filmpje zet dan is het niet toegestaan om het filmpje op youtube te zetten. Dienovereenkomstig, kan je youtube premium met ideal betalen? Ja, je kunt YouTube Premium betalen met iDEAL. iDEAL is een Nederlandse betaalmethode waarmee je online aankopen kunt betalen met je bankrekening. YouTube Premium is een abonnementsdienst die je toegang geeft tot reclamevrije video's, exclusieve content en offline bekijken.

Hoe kan ik YouTube kijken zonder reclame?

Er zijn een paar manieren om YouTube te bekijken zonder reclame. Eén manier is om een ad blocker te gebruiken. Ad blockers zijn software die advertenties van websites verwijderen. Ze werken door de code te blokkeren die de advertenties uitvoert. Veel ad blockers zijn gratis verkrijgbaar. Een andere manier om YouTube zonder reclame te bekijken, is een YouTube Premium-abonnement te nemen. YouTube Premium is een betaalde dienst met een reclamevrije ervaring. Ten slotte kun je sommige YouTube-video's zonder advertenties bekijken door een webbrowser te gebruiken die ingebouwde advertentieblokkering heeft.

Door Husain Unnold

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel kost YouTube Premium Lite? :: Hoe kom ik van YouTube Premium af?
Handige links