Huis > W > Wat Kost Youtube Premium Family?

Wat kost YouTube Premium Family?

Voor een gezinsbundel ben je dus minimaal €14,99 per maand kwijt (alleen muziek) of €17,99 per maand (muziek en video). Veel mensen zullen voor die paar euro meer kiezen voor YouTube Premium, omdat je dan ook toegang hebt tot de YouTube Originals en reclamevrij naar video kunt kijken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Wat kun je met YouTube Premium?

Met YouTube Premium kun je miljoenen video's bekijken zonder onderbrekingen door advertenties (inclusief overlay-advertenties) vóór en tijdens een video. Ook zie je geen banneradvertenties of zoekadvertenties van derden. Je kunt in content nog wel branding of promoties tegenkomen die de creator heeft ingesloten. Men kan zich ook afvragen: hoe krijg je gratis youtube premium? Om je op de dienst te abonneren, ga je naar de website van YouTube Premium. Eenmaal aangemeld, ontvang je gratis een proefperiode van één maand. Tijdens de proefperiode heb je onbeperkt toegang tot alle YouTube Premium-functies. Gedurende deze maand kun je het proeflidmaatschap op ieder gewenst moment annuleren.

Wat is het verschil tussen YouTube Premium en YouTube Music?

Het belangrijkste verschil tussen YouTube Premium en YouTube Music is dat YouTube Premium toegang biedt tot YouTube Originals, reclamevrij kijken en YouTube-video's op de achtergrond afspelen, terwijl YouTube Music een muziekstreamingdienst met reclame bevat. YouTube Premium kost $11,99/maand terwijl YouTube Music gratis is met advertenties of $9,99/maand voor een advertentievrije ervaring. Bovendien, waar is youtube premium het goedkoopst? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, omdat verschillende mensen een verschillende mening hebben over wat "goedkoop" is. Enkele plaatsen waar YouTube Premium als relatief betaalbaar kan worden beschouwd, zijn India, Indonesië en de Filipijnen. In India bijvoorbeeld bedraagt het abonnement op YouTube Premium momenteel 129 Rs per maand. Op de Filipijnen kost YouTube Premium PHP 149 per maand.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Wat kost YouTube zonder reclame?

YouTube Premium Lite kost 6,99 euro per maand. Daarmee is het goedkoper dan een regulier Premium-abonnement, waarvoor je 11,99 euro per maand betaalt. Met Premium Lite kunnen YouTube-gebruikers naar video's kijken zonder dat die steeds onderbroken worden door advertenties. Wat dit betreft, kan ik youtube premium delen? Als accounthouder of gezinsbeheerder maak je een Google-gezinsgroep. Je kunt gezinsleden uitnodigen voor de groep en je lidmaatschap van YouTube Premium, YouTube Music Premium of YouTube TV met hen delen. Als gezinslid kun je het betaalde YouTube-lidmaatschap met je eigen Google-account gebruiken.

Kun je YouTube Premium delen?

Als gezinsbeheerder kun je je YouTube Premium- of YouTube Music Premium-lidmaatschap delen met maximaal 5 andere gezinsleden in je huishouden. Als gezinslid kun je lid worden van een gezinsgroep die samen één YouTube-gezinsabonnement heeft. Dit in overweging nemend, kan je youtube premium met ideal betalen? Nee, je kunt YouTube Premium niet met iDEAL betalen. iDEAL is een betaalmethode die alleen in Nederland beschikbaar is. YouTube Premium is een abonnementsdienst die in een aantal landen beschikbaar is, maar Nederland hoort daar niet bij.

Hoe kan ik YouTube kijken zonder reclame?

Er zijn een paar manieren om YouTube te bekijken zonder reclame. Eén manier is om een ad blocker te gebruiken. Ad blockers zijn software die advertenties van websites verwijderen. Er zijn veel ad blockers beschikbaar, en ze kunnen worden geïnstalleerd als extensies in de meeste webbrowsers. Een andere manier om YouTube zonder reclame te bekijken, is door een YouTube Premium-abonnement te kopen. YouTube Premium-abonnees zien geen advertenties op YouTube. Ten slotte kunnen sommige individuele YouTube-video's reclamevrij zijn. Deze video's zijn meestal als zodanig gemarkeerd.

Door Daphne

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je YouTube Premium opzeggen? :: Wat kost You Tube zonder reclame?
Handige links