Huis > H > Hoe Kun Je Youtube Premium Opzeggen?

Hoe kun je YouTube Premium opzeggen?

YouTube PremiumYouTubePremium

  1. Tik op je profielfoto. Betaalde lidmaatschappen.
  2. Tik op het lidmaatschap dat je wilt opzeggen.
  3. Tik op Opzeggen.
  4. Selecteer de reden waarom je je lidmaatschap opzegt en tik op Volgende.
  5. Tik op Ja, opzeggen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je Apple TV opzeggen?

U kunt een abonnement op uw Apple TV annuleren door 'Gebruikers en accounts' te selecteren en vervolgens 'Abonnementen' te kiezen.

Hoe kun je YouTube video's downloaden?

Ga op YouTube naar de video die je wilt opslaan. Ga naar het webadres van de video (bovenaan in de adresbalk), selecteer het, en kopieer het (door tegelijkertijd de Ctrl-toets en de C-toets in te drukken). Open in een nieuw venster 2Conv.com. Klik op MP3 en zet de keuzeselector op MP4. Wat is YouTube Music gratis? YouTube Music biedt wel een gratis abonnement als je aan de slag wilt. Het is dus gratis te gebruiken als je het niet erg vindt om om de paar nummers naar advertenties te luisteren, beschikbaar via een mobiele app of webplayer.

Wat is Premium Lite?

Premium Lite is een speciaal type account van Robinhood waarmee gebruikers tegen lagere kosten kunnen handelen. Het is in wezen een abonnementsdienst die $ 5 per maand kost, en in ruil daarvoor krijgen gebruikers toegang tot speciale functies en lagere kosten op hun transacties. Gebruikers van Premium Lite-rekeningen krijgen bijvoorbeeld toegang tot handel met verlengde openingstijden, waardoor ze voor en na de reguliere beursuren kunnen handelen. Daarnaast krijgen ze toegang tot premium onderzoek van Robinhood-analisten en krijgen ze korting op bepaalde soorten transacties. Hoe krijg ik YouTube Lite? Je kunt YouTube Lite krijgen door naar de Google Play Store te gaan en te zoeken naar "YouTube Lite". Zodra u de app hebt gevonden, installeert u deze op uw apparaat en opent u deze. U wordt gevraagd om u aan te melden met uw Google-account. Nadat u zich hebt aangemeld, kunt u YouTube Lite gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Kun je Netflix ieder moment opzeggen?

Je kunt niet annuleren via de app. Je wordt nog steeds doorgestuurd naar de webversie van de streamingdienst als je daarin naar je account gaat. Je zit een paar weken aan het abonnement vast als de dienst maandelijks wordt opgezegd. Op elk moment kunt u uw lidmaatschap verlengen.

Hoeveel mensen hebben YouTube Premium?

209 miljoen mensen hebben Netflix. Het merk heeft hier jaren aan gebouwd en nog steeds is het de koning van de streamingdiensten. En nog een vraag, hoe activeer je youtube premium? YouTube Premium: lid worden of lidmaatschap verwijderen

  1. Open de YouTube-app op je telefoon of tablet.
  2. Log in op het Google-account waarmee je lid wilt worden.
  3. Selecteer je profielfoto > Betaalde lidmaatschappen.
  4. Start je kosteloze proefperiode (als je daarvoor in aanmerking komt).

Daarvan, wat is het voordeel van inloggen op youtube?

YouTube vindt je privacy belangrijk. Als je bent ingelogd, heb je toegang tot je gegevens in YouTube. Zo kun je zien welke gegevens in je account zijn opgeslagen en verschillende privacyinstellingen aanpassen. Hoe betalen YouTube? Er zijn een paar verschillende manieren om YouTube te betalen:
1. Je kunt YouTube betalen via Google AdWords. AdWords is het advertentieplatform van Google, en je kunt het gebruiken om advertenties op YouTube-video's te plaatsen.
2. Je kunt YouTube ook rechtstreeks betalen. YouTube heeft een self-service advertentieplatform genaamd TrueView. Met TrueView kun je kiezen voor betalen per weergave of betalen per klik.
3. Ten slotte kun je YouTube betalen via een platform van derden, zoals AdRoll. AdRoll is een advertentieplatform dat werkt met een aantal verschillende uitgevers, waaronder YouTube.

Kan Google pay met iDEAL?

Nee, Google Pay ondersteunt geen iDEAL-betalingen. iDEAL is een in Nederland gebruikte betaalmethode waarmee klanten rechtstreeks vanaf hun bankrekening online betalingen kunnen verrichten.

Door Andra

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel apparaten op YouTube Premium? :: Wat kost YouTube Premium Family?
Handige links