Huis > H > Hoeveel Apparaten Op Youtube Premium?

Hoeveel apparaten op YouTube Premium?

Als lid van YouTube Premium kun je een selectie films gratis en zonder advertenties bekijken in het gedeelte Films en series. Deze films kun je streamen op maximaal 2 apparaten tegelijk per YouTube Premium-account en op maximaal 4 apparaten tegelijk per YouTube Premium-gezinsabonnement.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

En nog een vraag, hoe kun je youtube premium betalen?

Gebruik een andere betaalmethode

Tip: Als het nog steeds niet lukt om de betaalmethode te gebruiken voor je aankoop op YouTube, kun je betalen met Google Play-saldo (als die mogelijkheid er is in je land). Klik hier om te zien in welke landen je kunt betalen met Google Play-saldo.
Wat zijn de voordelen van YouTube Premium? Met YouTube Premium kun je miljoenen video's bekijken zonder onderbrekingen door advertenties (inclusief overlay-advertenties) vóór en tijdens een video. Ook zie je geen banneradvertenties of zoekadvertenties van derden. Je kunt in content nog wel branding of promoties tegenkomen die de creator heeft ingesloten.

Is YouTube Premium gratis?

Nee, YouTube Premium is niet gratis. Het is een abonnementsdienst die $11,99/maand kost in de Verenigde Staten. Kan je YouTube Premium kopen met iDeal? Nee, je kunt YouTube Premium niet kopen met iDeal. iDeal is een Nederlandse betaalmethode die alleen kan worden gebruikt om goederen en diensten van Nederlandse bedrijven te kopen. YouTube Premium is een abonnementsdienst die niet beschikbaar is in Nederland.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Kun je YouTube Premium delen?

Als gezinsbeheerder kun je je YouTube Premium- of YouTube Music Premium-lidmaatschap delen met maximaal 5 andere gezinsleden in je huishouden. Als gezinslid kun je lid worden van een gezinsgroep die samen één YouTube-gezinsabonnement heeft. Dit in overweging nemend, wat is het verschil tussen youtube premium en youtube music premium? Voor muziek en downloads zonder advertenties moet je je abonneren op YouTube Music Premium . Music Premium kost $ 9,99 per maand (£ 9,99 per maand in het VK) - tenzij je al geabonneerd bent op YouTube Premium. Dat klopt, YouTube Premium wordt geleverd inclusief YouTube Music Premium.

Wat is het verschil tussen YouTube Premium en YouTube Music?

Wat is het verschil tussen het "Music"-platform van YouTube en "Music Premium" waarnaar Google Play Music is gemigreerd? YouTube Music is de gratis versie, zoals Spotify Free; YouTube Music Premium is de betaalde versie (€ 9,99/maand), zoals Spotify Premium. Trouwens, hoe kan ik youtube kijken zonder reclame? Er zijn een paar manieren om YouTube zonder advertenties te bekijken. Eén manier is om een advertentieblokker te gebruiken, die alle advertenties blokkeert op alle websites die je bezoekt. Een andere manier is om een YouTube ad blocker extensie te gebruiken, die alleen advertenties op YouTube zal blokkeren. Tot slot kun je je aanmelden voor een YouTube Red-abonnement, waarmee je een reclamevrije ervaring op YouTube krijgt.

Bovendien, wat gebeurt er als je abonneert op youtube?

Er zijn een paar dingen die gebeuren als je je abonneert op YouTube:
1. Je ziet een lijst met alle kanalen waarop je geabonneerd bent aan de linkerkant van de YouTube-homepage, onder "Abonnementen".
2. Je wordt gewaarschuwd telkens wanneer een kanaal waarop je geabonneerd bent een nieuwe video uploadt. Je kunt ervoor kiezen om per e-mail te worden gewaarschuwd, of door de video in je Subscriptions feed te zien.
3. Wanneer je je abonneert op een kanaal, voeg je dat kanaal automatisch toe aan je YouTube-favorieten.

Door Skricki Kapraun

Vergelijkbare artikelen

Waarom werken filmpjes niet? :: Hoe kun je YouTube Premium opzeggen?
Handige links