Huis > W > Waarom Werken Filmpjes Niet?

Waarom werken filmpjes niet?

Stap 2: Check je extensies, plug-ins, cache en cookies. Sommige problemen met video's of games worden veroorzaakt door Chrome-extensies, plug-ins of iets dat is opgeslagen in je cachegeheugen of browsergegevens.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Vervolgens, wat moet je doen als youtube geblokkeerd is?

Als je een YouTube-video tegenkomt die op jouw locatie geblokkeerd wordt, kun je deze met een VPN unblocken. Daarvoor moet je echter wel weten in welke landen deze video niet geblokkeerd wordt. Vervolgens selecteer je een VPN-server in één van deze landen en kun je je video kijken. Hoe krijg ik YouTube terug? Je kunt de YouTube-app downloaden via Google Play. Ga naar het Helpcentrum van Google Play voor meer informatie over het beheer van Android-apps die uit Google Play zijn gedownload. Opmerking: De app werkt alleen op telefoons of tablets met Android-versie 5.0 of hoger.

Hoe zet je YouTube weer aan?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de stappen die je moet nemen om YouTube weer in te schakelen, afhankelijk zijn van het apparaat dat je gebruikt en de specifieke omstandigheden waaronder YouTube in eerste instantie is uitgeschakeld. Enkele algemene tips die kunnen helpen om YouTube weer in te schakelen, zijn het opnieuw opstarten van je apparaat, het controleren van je internetverbinding en het opnieuw inloggen op je YouTube-account. Waarom Laden videos niet? Het antwoord op deze vraag bestaat uit twee delen. Ten eerste, video's laden niet op omdat het geen elektrische apparaten zijn. Ten tweede, zelfs als video's elektrische apparaten waren, zouden ze niet opladen omdat ze geen batterijen hebben.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Dit in overweging nemend, waarom kan ik geen filmpjes versturen via whatsapp?

Naast de bestandsgrootte is een ontoereikende internetverbinding de meest voorkomende reden waarom WhatsApp geen video's kan versturen. Meld u aan bij een WLAN-netwerk of verander van locatie om te controleren of de verbinding voldoende is. Bovendien, waarom speelt iphone geen filmpjes af? Deel 1: Waarom iPhone geen video's afspeelt

Videoformaten zijn niet beschikbaar voor de iPhone. Het is bekend dat Apple een uniek besturingssysteem voor iOS-apparaten heeft uitgebracht om de beveiliging te verbeteren. De iPhone kan alleen videobestanden afspelen in M4V, MP4 en MOV en gecomprimeerd in H. 264 of MPEG-4.

Je kunt ook vragen wat kost youtube zonder reclame?

YouTube Premium Lite kost 6,99 euro per maand. Daarmee is het goedkoper dan een regulier Premium-abonnement, waarvoor je 11,99 euro per maand betaalt. Met Premium Lite kunnen YouTube-gebruikers naar video's kijken zonder dat die steeds onderbroken worden door advertenties. Hoe kan je YouTube kijken zonder leeftijd? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Afhankelijk van het apparaat dat je gebruikt, zijn er een paar verschillende manieren om de leeftijdsbeperking van YouTube te omzeilen.
Eén manier is om een webbrowser te gebruiken met een "incognito" of "private browsing" modus. Deze modus voorkomt dat YouTube jouw surfgeschiedenis opslaat, die ook jouw leeftijd bevat.
Een andere manier is het gebruik van een VPN, of Virtual Private Network. Een VPN versleutelt je internetverkeer en leidt het via een server op een andere locatie. Hierdoor lijkt het alsof je YouTube bezoekt vanuit een ander land, waar de leeftijdsbeperking misschien niet geldt.
Tot slot zijn er een paar websites die beweren toegang te bieden tot YouTube zonder leeftijdsbeperkingen. Wij kunnen de veiligheid of effectiviteit van deze websites echter niet controleren, dus gebruik ze op eigen risico.

Bovendien, hoe zet je kinderslot op youtube?

Er is geen kindervergrendelingsfunctie op YouTube, maar er zijn een paar manieren waarop je het moeilijker kunt maken voor kinderen om toegang te krijgen tot ongepaste inhoud. Een manier is om de YouTube Kids-app te gebruiken, die is ontworpen voor kinderen en alleen kindvriendelijke inhoud toont. Een andere manier is om een aangepast filter te maken in de beperkte modus van YouTube, waardoor video's die niet geschikt zijn voor kinderen worden verborgen. Ten slotte kunt u zich bij YouTube aanmelden met uw Google-account en ouderlijk toezicht toevoegen om de inhoud te filteren die uw kinderen kunnen zien.

Door Hays Koltz

Vergelijkbare artikelen

Kan je verwijderde YouTube filmpjes terughalen? :: Hoeveel apparaten op YouTube Premium?
Handige links