Huis > K > Kan Je Verwijderde Youtube Filmpjes Terughalen?

Kan je verwijderde YouTube filmpjes terughalen?

Ga naar archive.org en typ: youtube.com. Plak de url van je verwijderde Youtube video in de zoekbalk en klik BROWSE HISTORY. Al hier zie je de upload geschiedenis van Youtube, selecteer een datum waarom je video nog zichtbaar was. Nu kan je de van Youtube verwijderde video bekijken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een abonnement op YouTube gratis?

Als je geen betaald account hebt op YouTube, krijg je vaak reclameblokken te zien. De advertenties verdwijnen met een betaald account, maar je moet wel een maandelijks bedrag betalen.

Waarom geen YouTube op Ziggo?

Sinds 15 augustus wordt de Youtube app op de Mediabox XL niet langer door Youtube ondersteunt. Dit betekent dat de Youtube app per 15 augustus wordt verwijderd. Hier heeft Ziggo geen invloed op, want Ziggo is afhankelijk van de beslissingen van Youtube. Hoe kan ik de geschiedenis van YouTube bekijken? Log in en ga naar myactivity.google.com om video's te zien die je in de YouTube-app of op de YouTube-website hebt bekeken terwijl je ingelogd was. Ook de video's die je in een YouTube-speler op andere websites hebt bekeken terwijl je ingelogd was bij Google Chrome, worden in de lijst weergegeven.

En nog een vraag, hoe kan ik youtube kijken zonder reclame?

Er zijn een paar manieren om YouTube zonder advertenties te bekijken:
-Gebruik een advertentieblokker: Ad blockers zijn software die advertenties kunnen verwijderen van websites, waaronder YouTube. Enkele populaire advertentieblokkers zijn AdBlock en uBlock.
Maak een YouTube-account aan: Je kunt een YouTube-account aanmaken en je aanmelden om te voorkomen dat je advertenties op video's ziet. U kunt echter nog steeds advertenties zien op sommige video's die niet kunnen worden overgeslagen.
Gebruik YouTube Red: YouTube Red is een betaalde abonnementsdienst waarmee je een reclamevrije ervaring op YouTube krijgt. Dus, is youtube gratis? Nee, YouTube is niet gratis. Hoewel veel content op YouTube gratis te bekijken is, is er ook veel content die achter een betaalmuur zit. Deze inhoud wordt meestal aangeduid als "Premium" of "Alleen voor leden" en is alleen toegankelijk door een abonnement te nemen op de betaalde dienst van YouTube, YouTube Red.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een YouTube account zonder Google?

Er is een vereiste om in te loggen op YouTube. Als je al een e-mailaccount hebt en geen Gmail-account wilt, kun je een nieuw account aanmaken met een ander e-mailadres.

Wat dit betreft, wat is een verborgen video op youtube?

Als je reacties wilt toestaan op een video die niet openbaar is, kun je Verborgen als privacyinstelling kiezen. Verborgen video's en playlists kunnen worden bekeken en gedeeld door iedereen die de link heeft. Je verborgen video's worden niet weergegeven op het tabblad Video's op de homepage van je kanaal. Waarom kan ik geen video's bekijken op Facebook? Start je mobiele apparaat opnieuw op. Zorg ervoor dat je op je mobiele apparaat de meest recente versie van het besturingssysteem gebruikt. Controleer je internetverbinding: Als je internetverbinding langzaam is, kun je opnieuw verbinding maken met je Wi-Fi-netwerk of verbinding maken met een ander netwerk.

Kan geen video afspelen in Windows 10?

Als u de instellingen voor het afspelen van video's wilt openen, selecteert u de knop Start en typt u Instellingen. Selecteer Instellingen > Apps > Video afspelen. Mensen vragen ook: kan video niet afspelen op tv? Er zijn een paar redenen waarom u geen video op uw TV kunt afspelen. De meest voorkomende reden is dat uw tv niet de juiste ingangspoort heeft voor de kabel die u gebruikt. Als u bijvoorbeeld een HDMI-kabel probeert te gebruiken om uw computer op uw TV aan te sluiten, maar uw TV heeft alleen een VGA-ingang, dan zal het niet werken. Een andere veel voorkomende reden is dat het videobestand zelf niet compatibel is met uw TV. Als u bijvoorbeeld een AVI-bestand probeert af te spelen op een tv die alleen MP4-bestanden ondersteunt, zal het niet werken. Ten slotte is het ook mogelijk dat de video-instellingen op uw TV niet correct zijn ingesteld. Als uw TV bijvoorbeeld is ingesteld op weergave in 4:3 modus, maar de video die u probeert af te spelen is in 16:9 breedbeeld modus, zal het niet werken.

Je kunt ook vragen kan geen filmpjes versturen?

Er zijn een paar redenen waarom u geen video's kunt versturen:
1. De bestandsgrootte kan te groot zijn. Video's zijn meestal grotere bestanden dan foto's, dus ze kunnen de limiet voor de bestandsgrootte van uw e-mailservice overschrijden.
2. Het videoformaat wordt mogelijk niet ondersteund. Verschillende e-maildiensten ondersteunen verschillende videoformaten, dus controleer of het formaat dat u probeert te verzenden compatibel is met de dienst die u gebruikt.
3. De video kan beschadigd zijn. Dit kan gebeuren als de video niet goed is gedownload of op de een of andere manier is beschadigd. Probeer een andere kopie van de video te sturen om te zien of dat het probleem verhelpt.
4. Er kan een probleem zijn met de e-mailaccount van de ontvanger. Als de persoon naar wie je de video probeert te sturen geen e-mailbijlagen kan ontvangen, kun je de video niet versturen.

Door Kinna Mccarney

Vergelijkbare artikelen

Hoe pas je je Google profielfoto aan? :: Waarom werken filmpjes niet?
Handige links