Huis > H > Hoe Kan Ik In Contact Komen Met Youtube?

Hoe kan ik in contact komen met YouTube?

YouTube is namelijk eigendom van Google. Bel +1 650-253-0000 om Google te bereiken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke spellen komen uit voor de Nintendo switch?

Er is een show genaamd "monSTER HUNTER RISE." De Nintendo Switch heeft een Pokémon Zwaard.

Dus, kan geen filmpjes versturen?

Als het niet lukt om foto's, video's of spraakberichten te downloaden of verzenden, controleer het volgende: Je telefoon heeft een actieve internetverbinding met een sterk signaal. Probeer een webpagina te laden om dit te controleren. De datum en tijd op je telefoon zijn juist ingesteld. Daarvan, hoe verstuur ik een lang filmpje via whatsapp? Om een langere video te sturen, kun je een buiten WhatsApp een video opnemen met een lagere resolutie en deze verzenden met de media delen-functie. Voor status, kun je een video delen van maximaal van maximaal 30 seconden lang. Op het moment is het niet mogelijk om langere video's te delen naar je status.

Hoe verstuur je een video via WhatsApp?

Om een video te versturen via WhatsApp, open je de WhatsApp-app en tik je op het tabblad "Chats". Tik vervolgens op het pictogram "Nieuwe chat" en selecteer het contact waarmee je wilt chatten. Tik op het pictogram "Bijvoegen", selecteer "Video" en kies de video die je wilt verzenden. Tik tenslotte op het pictogram "Verzenden". Waarom speelt mijn iPhone geen filmpjes meer af? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw iPhone geen films meer afspeelt:
- Het videoformaat wordt niet ondersteund door uw iPhone.
Het videobestand is beschadigd.
- Er is een probleem met de video-afspeelsoftware op uw iPhone.
Om dit probleem op te lossen, moet u bepalen wat de oorzaak is.
Als het videoformaat niet wordt ondersteund door uw iPhone, moet u de video converteren naar een compatibel formaat. Er zijn veel gratis video converters online beschikbaar.
Als het videobestand corrupt is, moet u een nieuwe kopie van de video downloaden.
Als er een probleem is met de afspeelsoftware op uw iPhone, moet u uw iPhone bijwerken naar de nieuwste versie van iOS of de afspeelsoftware opnieuw installeren.

Gerelateerde artikelen

Is een abonnement op YouTube gratis?

Als je geen betaald account hebt op YouTube, krijg je vaak reclameblokken te zien. De advertenties verdwijnen met een betaald account, maar je moet wel een maandelijks bedrag betalen.

Dit in overweging nemend, waar vind ik whatsapp filmpjes?

In een Android-telefoon staat de foto/video in de app Galerij en in de app Google Foto's, in het album 'WhatsApp Images'. Op een iPhone worden de foto's/video's automatisch opgeslagen in de app Foto's. Waarom kan ik geen video's bekijken op Facebook? Start je mobiele apparaat opnieuw op. Zorg ervoor dat je op je mobiele apparaat de meest recente versie van het besturingssysteem gebruikt. Controleer je internetverbinding: Als je internetverbinding langzaam is, kun je opnieuw verbinding maken met je Wi-Fi-netwerk of verbinding maken met een ander netwerk.

Waarom kan ik YouTube niet afspelen op tv?

De YouTube Flash-app voor oudere tv-modellen is sinds niet meer beschikbaar. Als je tv-model van 2012 of eerder is, heb je waarschijnlijk deze oudere versie van de YouTube-app. In 2012 zijn YouTube en onze apparaatpartners begonnen met het distribueren van een HTML5-versie van de YouTube-app voor tv's. Wat is er gebeurd met YouTube? Er zijn een paar verschillende mogelijke antwoorden op deze vraag, aangezien YouTube in de loop der jaren een aantal verschillende veranderingen heeft ondergaan. Eén mogelijkheid is dat de vraagsteller verwijst naar de verandering van YouTube van een site die voornamelijk gericht is op door gebruikers gegenereerde inhoud naar een site die ook een grote hoeveelheid professionele inhoud bevat. Deze verandering vond plaats rond 2010 en was het gevolg van de overname van YouTube door Google. Daarvoor had YouTube moeite om zijn door gebruikers gegenereerde inhoud effectief te gelde te maken. De toevoeging van professionele inhoud hielp om meer adverteerders aan te trekken en maakte van YouTube een veelzijdiger platform.
Een andere mogelijkheid is dat de vraagsteller verwijst naar de meer recente inspanningen van YouTube om auteursrechtelijk beschermd materiaal en ongepaste inhoud aan te pakken. Dit heeft ertoe geleid dat een aantal video's van de site is verwijderd en dat YouTube een aantal nieuwe beleidslijnen en richtlijnen heeft ingevoerd. Voor veel gebruikers is dit een controversiële verandering, omdat hierdoor een aantal video's is verwijderd die volgens sommigen waardevol of belangrijk zijn.

Waarom kan ik niet meer inloggen op YouTube?

Er zijn een paar redenen waarom je misschien niet kunt inloggen op YouTube. De eerste is dat je misschien je wachtwoord bent vergeten. Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je het opnieuw instellen door naar de inlogpagina van YouTube te gaan en op de link "Wachtwoord vergeten" te klikken.
Een andere reden waarom je niet kunt inloggen op YouTube is als je een verouderde browser gebruikt. YouTube vereist dat je een moderne browser gebruikt om in te loggen. Als je een verouderde browser gebruikt, moet je deze updaten om in te kunnen loggen.
Een andere reden waarom je niet kunt inloggen op YouTube is als je account is geschorst. Als je account is opgeschort, moet je contact opnemen met YouTube om het te herstellen.

Door Conn Sowell

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik geen YouTube casten? :: Waarom kan ik geen filmpjes afspelen?
Handige links